Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor am mai pus ceva poze din Roma, ceva mai multe 2 albume pe facebook ca stiu ca acolo e mai popular.

http://www.facebook.com/photos.php?id=1074925258

E posibil sa trebuiasca sa va faceti cont. Daca aveti chef sa va faceti le puteti vedea acolo pe cele mai frumoase.

Va pup noapte buna.

P.S. Timi am vorbit cu sefu familiei si a zis ca e ok daca plec in noiembrie cateva zile. Gasisem ceva bilete ok de pe 19 Nov, sunteti si tu si squirrel prin preajma? Ah ce bine ar fi sa va vad.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Fetelor am mai pus ceva poze din Roma, ceva mai multe 2 albume pe facebook ca stiu ca acolo e mai popular.

http://www.facebook.com/photos.php?id=1074925258

E posibil sa trebuiasca sa va faceti cont. Daca aveti chef sa va faceti le puteti vedea acolo pe cele mai frumoase.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Luna mi-am facut cont, dar uite ce mesaj imi da, cand merg pe linkul tau.

This content is currently unavailable
The page you requested can not be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata si-o felie de budinca din cuptor!

am sa vad azi niste poze de luna, asta daca nu ne inghite gaura neagra acusica am de gand sa fac si niste parjoali, iar sora-mea imi dadea de grija sa nu cumva sa-mi sara borsu'n aer de la 'esperimentu' asta hai fetelor ca glumesc, nu se intampla nika grav!

am actualizat listuta cu datele mamicilor: musso, squirell, surubika

am vazut tare pe fuga pozele surubicii .. mai, mai, mai ce baiat chipes! si-am zarit-o si pe mamica lui, slabuta si draguta, plimbareata nu mai spun, dar aveti acolo niste peisaje.... asa ca un-doi cred ca ajugeti in mijlocul naturii.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Am pus si noi poze noi - de fapt 3 albume: din concediu din Grecia (deja mai pusese AndreeaC cateva, multumim), de la munte si ultimele de acum cateva zile de Sf Maria.
Aici: http://community.webshots.com/user/claucescu

Pupam si noi strumfi frumosi ca tare ma mai delectez cu pozele voastre, le tin deschise la birou toata ziua si mai studiez, mai analizez, deh, treaba grea.

Cica azi e o mica parte din 'gaura neagra'. Continuarea mai tarziu. Cica sa vedem 'ce se intampla' ...misto abordare

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata, va spun si eu..
Am citit tot ce s-a mai scris de ieri dupa amiaza....cu emigrari, cu gaura neagra...da nu mai stiu daca vroiam sa scriu ceva... aaaaa.. da : ma bucur pt brazuca ca se vor muta singuri, va va fi mult mai bine, dar sa nu uitati ca veti avea nevoie si de parinti si de socrii la un moment dat!
Bun venit fetelor noi... am vazut poze de suribika, mandru strengar mai ai...
Of Karligutza mi-ai facut pofta de budinca.. da ce budinca ai facut ca eu ma gandesc la una cu macaroane+branza+ou+zahar....mmmm
Valen si eu as vrea sa "aud povestea imigrarii, si nu pentru ca as vrea sa imigrez ci pentru ca stiu ca povestesti cu haz...
Si cam atat m-a tinut memoria... sunt pe-aici....
Va pup pe toate..

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ce poze frumoase am vazut la intalnirea unde din pacate nu am putut ajunge...
Ieri am facut si noi ROR si totul pare ok pana acum. A dormit copilul bine, s-a trezit odata ceea ce e putin pentru norma ei (trezit ed fapt inseamna un fel de scancit asa in somn, nu deschide ochisorii).
Insa cum mama ei de lene sa se duca in camera ei de multe ori o ia in pat in dormitorul 'matrimonial', copilul dimineata e dulce si vine singurica in sufragerie, impinge usa si apare. si pe mine ma topeste. Din patul ei nu coboara..inca.

Pupilici

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Sper sa nu emigrati toate. Poate mai ramane cineva si pe aici. Sau mai bine, cele care emigrati ne luati si pe noi celelalte???
M-am gandit si eu mult la acest lucru, dar daca nu ai pe nimeni pe unde te duci este foarte greu.

Am promis ca o sa incerc si eu sa scriu ce performante a facut printesa mea:
- mergem foarte bine, chiar alergam
- papam foarte bine si de toate, ne plac foarte mult strugurii si rosiile
- spunem mama, tata, baba, nuiii (cand cauta ceva si nu este), da, si altele mai de neinteles
- intelege tot ce i se cere
- stie sa deschida orice cutie, sticla, pachet (analizeaza si pe urma deschide exact de unde trebuie, folosind mainile sau dintii)
- isi da drumul la muzica (de la tricicleta sau de la leagan) si incepe sa cante (se da singura in leagan)
- umbla toata casa si este cea mai fericita cand da de pisica (incepe sa vorbeasca cu ea)
ne-am obisnut la cresa si deja se duce singura la grupa fara sa planga, chiar face pa
- in fiecare seara ne pupam si ne imbratisam pana adormim

Am scris cam mult si nici nu mai stiu despre ce performante sa mai scriu, asa ca mai las si pentru altadata.

Va pup si citesc tot ce scrieti.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Sa fie ultima?! Mai bine mai faceam umpik de poate trecea experimentu'.

Fetelor care aveti copilasii la cresa in Bucuresti la ce crese sunt? E posibil sa cam trebuiasca si in cazul nostru si studiez piata putin. Intreb de stat evident ca particulare...nu imi permit.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Luna am vazut pozele de pe hi5. Super ! Adelise arata ca un copil foarte vesel si strengarita. Deja e o domnisoara in toata regula!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Buna dimineata, va spun si eu..

Of Karligutza mi-ai facut pofta de budinca.. da ce budinca ai facut ca eu ma gandesc la una cu macaroane+branza+ou+zahar....mmmm

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

exact din asta am facut... + lapte si zahar vanilat!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput