Puiuti de Randunici 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,vezi ca il apuca gelozia pe ginere-tu ca vrei sa o lasi pe TEA(dar de cand ii zici asa????-scuze,dar nu am mai apucat sa citesc din urma,adica cat am fost la mare)sa doarma cu Stefanoi...sa stii ca si Barosanelu doarme fffff bine,asa ca o invita la un somn impreuna pe soata-sa!
Nicoleta,imi pare rau ca esti terminata!lasa,ca vor veni zile bune si pe la tine!
Liana,La multi Ani fericiti sa traiti!
Oana,m-ai dat gata cu papanasii-ma duc sa-mi fac si eu!
Kya,Mihutza,Naty,Gecko,Livi,Tuchi,Roxana,Gudinde-
plec la Sam sa ne jucam

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Io cred ca-s batuta in cap
I-am luat ieri cereale Bebelac cu orez, fara alte fructe, pe cutie scrie ca daca copilul e hranit cu formula, se amesteca cu lapte, la 200 ml 2 lg pline cu cereale. Chestia-i ca am incercat sa-i dau cu lingurita pt ca din bibe n-a curs si a fost un dezastru, era obosita, n-a vrut sa pape, i-am gaurit un bibe, dar ii venea prea tare, a tras de cateva ori, cred ca vreo 100 ml max si a inceput sa planga, n-a vrut sa mai pape si-a trebuit s-o culc. Acuma eu i-as da cu bibe, dar habar n-am de care, oare daca-i iau tetina de 6 luni, curg cerealele, sau sa-i iau canita cu cioc? Nu curge prea tare? Of, diversificarea asta e moment de cotitura.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

'neata!
ingrozitor ce se poate intampla in maternitatile de la noi. brrrrr!!! cum dracu poti sa incurci spirtul cu solutia de spalat pe jos??? si de ce trebuia sa-i dea cu spirt pe frunte, ca n-am inteles?! si nu am inteles de ce nu a ajuns in presa pana acum, cum au putut tine parintii aia secret o asa mizerie? si te gandesti ca apoi individa aia o sa scape cu o mustrare si eventual 15% salariu 6 luni sau ceva de genu'. oare ea cum s-ar fi simtit daca era copilul ei in aceeasi situatie? eu cred ca as fi pe individa!!!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza randunime!
Spun si eu cu intarziere LMA randunicilor si puiutilor de randunici ce si-au serbat ieri ziua de nume! Imi cer scuze dar ieri nu mia mers netul

Liana, Lma fericiti in casnicie! Sa va iubiti si sa va respectati pana la adanci batraneti!!!

Livi lma sotului, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi...!

Am vazut poze f. frumoase cu Iulia mica in vacanta!!! Bine ati revenit!
Am vazut poze frumoase si filmuletz grozav cu Andra, mancacioasa si vesela...

Am citit retete de tort yami si va urasc caci eu sunt la regim.......

Va si va doresc la toate o zi minunata!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

[size=4]LA MULTI ANI LIANA, SA FITI FERICITI SI SA VA IUBITI MULT O VESNICIE!![/size=4]

LA MULTI ANI SI PT LUCA DE MIHATP!

kya sa ai un serviciu usor, si sa-ti fie de bine papanasii.

kitzy vezi ca la nuk au tetina speciala pt cereale...dar eu as zice sa mai inerci cu linguritza, la o masa cand e ea mai linistita....stiu ca o sa ti se para imposibil la inceput sa-i dai cu linguritza, o sa crezi ca nu o sa invete niciodata sa pape cu linguritza, dar o sa reusesti pana la urma, trust me!

flori ce face raducu, papa?

ccris, pe unde umbli? ce face andreea?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!

Trag si eu cu ochiul cand mai iau o pauza de rapoarte...si ma bag sa ii spun Kyei ca mie mi s-a aprobat program de lucru de 6 ore pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului, in baza unei prevederi din contractul colectiv de munca la nivel national. Am aprobarea cu avizul juridicului si al resurselor umane...cred ca am pe acasa copia dupa cerere, sa iti spun exact articolul.

Eu muncesc de rup la serviciu, acasa am temrinat smotrul, suntem in faza de mobilare...copilul creste si papa excelent cereale si legume de tot felul...i-au trecut si mucii cu care am intors-o de la mare, si azi sau maine vreau sa ii fac vaccinul, sa scapam de el. Cam atat pe ffff scurt, mi-e tare dor de voi si abia astept sa ma eliberez un pic! Poze cu noi, daca va e dor, in semnatura ( si de la mare, si de sambata, de la tzara unei prietene).

Pupam!

PS Kitzy, de ce nu ii dai cerealele cu lingurita?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

ce poze super am vazut cu sofia de olgutzika!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Roxana eu vreau sa-i dau cerealele la ultima masa in speranta ca doarme mai mult noaptea si nu ma tot trezeste din 2 in 2 ore si la ora 9-9.30 cand ii dau , deja ii foarte obosita si frichinita si se freaca la ochisori si pana ii dau eu 100 si ceva de ml cu lingurita, se enerveaza, cand e prea obosita, n-am sanse, in rest pireul de fructe cu lingurita il dau si merge, da seara n-am sanse ca mult prea obosita si de-aia preferam bibe ca ea imediat dupa ce papa adoarme. Cand e odihnita accepta lingurita fara probleme.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

http://reclama/subcat.php?resultpage=3&categorie=Tetine&marca=Nuk

kitzy uite, tetine pt hrana groasa. incearca asa, poate merge! mult succes!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

fetele! multumesc de urari!
LA MULTI ANI pentru sotul lui lyvy, sa fie sanatos si sa fiti fericiti!
kitzy, incearca cu tetina ptr hrana groasa ! eu tot de la nuk am si sunt multumita de ele. eu seara la culcare ii pun 2 cupe de cereale in 200 ml lapte - evident nu papa atat - si curge f bine pe tetina normala (il agit bine; eu am cereale milupa; poate nu toate cerealele se dizolva usor si raman cocoloase, nu stiu ce sa zic....verifica si testeaza tetinele de hrana groasa sau cele in cruce)

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput