Minunatele Scorpiute (60)
Raspunsuri - Pagina 19
nastasie spune:
neata, fetelor.
lory, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
mira, e lejer programul, dar intr-adevar se intinde cam toata ziua.
ana, cum esti?a decurs totul bine?asteptam vesti.
dodo, felicitari pt bb2 ca e bine.mai aveti de facut prin casa?
nina, felicitari pentru cristina.ce daca e mai timida, poate e doar la inceput asa pana se acomodeaza.
si noi suntem bine, gradinita merge in continuare.alergatura si hartoagele sunt in floare ca nu se mai termina fratilor.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Sa inteleg ca e ziua lui Alinushu' de mamica Lory_k????Uau...Lory,sa va traiasca micul japonez...sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!LA MULTI ANI,ALIN!
Dodolicooooo...nici nu mai stiu daca i-am urat lui Bogdanel LA MULTI ANI!.Cer scuze multiple si rusine sa-mi fie daca nu am facut-o.
Insa cum mai bine intotdeauna ,mai tarziu decat niciodata...zic acuma MULTI ANI TRAIASCA!scumpetea aia de flacaias al tau!Si ma bucur de vestile minunate despre bebica...Felicitari!
Mira...sa fi sanatoasa si sa te obisnuiesti cat mai repede cu noul loc de munca...
Ninocika si Adriana...sunt ok,nu pot sa ma laud ca sunt foarte bine,caci am un disconfort intre degetele mari de la picioare
...da' trece...as dezvolta io ceva mai mult...da' n-as vrea sa va plictisesc!![]()
Dragelor...va pup 

cu mare drag,va doresc de pe acum weekend bestial si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti un we minunat

La multi ani! Alinutz
sa fii sanatos
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
gabriella1 spune:
'neata,fetele
LA MULTI ANI,ALIN!
Voi ,stimate doamne,ce mai faceti?sper ca sunteti sanatoase,grase si frumoase!chestia cu devreme acasa nu mai e de actualitate ca sunteti doamne cu job!
io nu ma bucur de prea multe (inafara de familia mea minunata),dar ma mentin pe linia de plutire:55 kg.
Ca ma puse naiba si am mancat acum vreo 2 saptamani peste "proaspat".io cred c-a fost proaspat mort.si-am poposit again la spital:deshidratare acuta si enterocolita acuta.
Basca amenda de 100 Ron ca m-a apucat ceva prin mijlocul orasului si mi-am dat pantalonasii jos...bine ca pe aia cu cainii nu i-a vazut nimeni

in fine,inca o tin in smecta,orez fiert (io cred ca am radacini prin China
)si paine prajita.Uff ,amar regim!
va pup si va doresc un week-end minunat!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor,
gabriela
Doamne...saraca de tine enterocolita si diaree iti trebuia sa te ingrasi
iar faza cu amenda...e 
![]()
eu cred ca faceam pe mine ![]()
sa va zic ca ruxa tuseste iar? da ce va zic ceva nou...nu...am sa va zic doar cand nu mai tuseste ![]()

va
pe toate sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dodo-pui spune:
O duminica frumoasa si tot binele din lume minunatelor!
Poftiti la
si
.
Multe
de la mare si soare![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Gabriella, cum zice si Monica, exact asta iti mai lipsea la problemele tale ! Uf !
Refacerea grabnica !
Gabi, la voi e soare ??? La noi
ploua in continuu de azi-noapte.
Acum stam si jucam carti si mai ascultam muzica de pe net, ca o avem in vizita pe buni Lali(mama soacra).
Ana, stai linistita, ziua lui Bogdi va fi luna aceasta mai catre sfarsit. ![]()
Ma bucur ca esti bine ! 
Adriana, ce faceti ?
Mira, voi ?
O duminica faina in continuare, fetelor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anina_n Gabi, la voi e soare ??? La noi ploua in continuu de azi-noapte. Acum stam si jucam carti si mai ascultam muzica de pe net, ca o avem in vizita pe buni Lali(mama soacra). |
A fost super pana pe la 14 apoi cca o ora a plouat acum sunt ceva nori si bate vantul,posibil sa mai ploua
Ana nu-i tarziu,doar cu 20 si ceva de zile mai inainte

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
O saptamana frumoasa si tot ce va doriti.
Poftiti la
si
.
La Navodari e rece .
Bogdi e la gradi si-i tare fercit
.
Astrele spun:
In aceasta seara trebuie sa incerci sa te debarasezi de tensiunile nervoase: odihneste-te in toata regula.
In viata profesionala trebuie sa nu mai faci compromisuri, mai bine foloseste ajuorul cuiva.
Nu este grav nici faptul ca astazi nu ai chef sa muncesti, important este ca ai reusit sa ajungi la serviciu. Si acesta este un lucru mare. Incearca sa astepti sfarsitul zilei, iar maine vei recupera tot.
Vei primi multe complimete astazi dar revino cu picioarele pe pamant.
Ai ocazia sa-ti fructifici eul personal, dar vei rata aceasta ocazie daca vei fi concentrata pe infatisarea ta.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
nastasie spune:
neata si de la constanta.e frig si bate vantul.
noi suntem bine.munca si alergatura.
va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai frumoasa.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan