Minunatele Scorpiute (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ooooooo.....Mira...porumbeilor...ce fain!
Noi inca nu am reusit sa mergem de placere singurei...prima data de cand suntem impreuna cand am plecat doar noi doi,a fost luna trecuta la inmormantarea de la Cta....
umflatel,nu am reusit sa vad pozele...

Fetelor...va pup cu drag si sa auzim numai de bine,vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ana,nu ai avut timp sa le vezi sau nu a functionat?
pt mai multa siguranta mai pun o data link-ul
MIHAI 5 ani

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu astept sa mergem in co in ro sa putem avea we in 2 pana atunci suntem la 2+2
Mihaela,va tin pumnii...Doamne ajuta
Anutza

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetelor,

umflatel,nu le puteam vedea deoarece se deschidea o pagina aiurea,de reclama si nu imi permitea accesul la pagina ta de webshot...nu stiu de ce.Uite acuma am deschis albumul cu brio....si...mi-s super incantata de ce flacau frumos am vazut colea...aniversand 5 anisori.Multi ani inainte cu sanatate si bucurii imense!Vad ca ati avut si lumanarele si artificie...ce frumos!Cred ca anul asta am sa-i cumpar si eu Luanei artificii de tort!

Monica,sar'na de pupicei...si voua cat mai multi...Deci,inteleg eu acuma,copilasii tai si-au revenit cu mucii si tusele???Doamne ajuta!

Va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

Poftitila si;
Bogdi mai are putin si-a "gatat" cu raceala asta.
Eu inca suflu nasul la greu si ma ustura in gat dar parca sunt mai bine decat ieri.

Mihaela vazut pozici cu aniversat si mama zambareata cand puiul zambea

si de la mare.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna minunatelor
Anutzo...da...s-au gatat dar astia mici ai mei sunt asa imprevizibili chiar le ziceam fetelor ca mereu stau frica-n san...ca iar ii apuca...tusea, mucii behaiala
spre ex azi noapte asta mica atata s-a foit(fara motiv...ca o intrebai te doare ceva...Nu, faci pipi.NU,a baut apa...ce-o fii avut...ea stie) asa ca acum eu sunt cheauna (am si gatit cate ceva) si ea tzopaie fara nici o treaba pe-aici
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica apoi s-o fi vorbit cu al meu care tot asa mi-a facut azi noapte,dar am recuperat azi pe zi .

puiutzi si pe mamica lor.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, buna seara !
Desi in concediu, abia acum apuc sa ma asez si eu la PC. Suntem bine cu totii, doar ca, fetitele profita la maxim ca sunt acasa.
Mihaela, ma bucur ca Mihaita a vut parte de o asa reusita petrecere, ca a zambit si ras asa de mult !
Multumesc pentru complimente !
Mira, ai inceput de azi munca la noul loc de munca ? Cum a fost ? Sper ca bine !
Minunile ce fac, se bucura inca de bunica ?
Ana, tinem pumnii pt. maine, sa scapi de probleme usor si repede !
Ce tort isi doreste printesa roz, la 5 ani ?
Monica, cum e timpul la voi ? Va permite sa iesiti pe afara, la plimbare si la joaca ?
Dorina, sanatate pisoiasilor, sa poata frecventa gradinita impreuna !
Multumesc de urarile adresate micei mele scolarite ! Asa sa fie !
Gabi, insanatosire grabnica, sa te poti bucura de perioada asta frumoasa din viata unei femei ! Ce mai zice Bogdi ?
Adriana, ce faceti, cum sunteti ?
Ati reusit sa va inscrieti la facultate ?
Laura, Vanina, Gabriella, Georgi, Esme, Lory, Gaby, pe unde sunteti, ce faceti ? Sper ca sunteti bine !

O seara cat mai faina, va doresc, fetelor !
Eu vreau sa ma uit la meciul CFR Cluj - Chelsea.
Hai, Clujul !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Eu inca nu am cablu am doar net.Asa ca Nina trece-mi si mie scorul aici pls.

Raceala se termina ea in max doua zile dar deja atat m-a distrat Bogdi azi si-am ras incat am si uitat ca-s racita.E la faza cand imita tot ce vede si aude si tare-i fericit cand vede ca obtine zambete.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

eu nu am recuperat dodo (bine ca tu ai putut dormi), parca vad ca diseara adorm inaintea lor ca ruxi a dormit la pranz si o sa fie fresh
Nina, este fff clad acum diminetile si la pranz iar dupa amiaza trage pe ploaie tare de tot...si se raceste...e ciudata rau vremea...parca se schimba de la un an la altul...nu poti spune ca anul trecut a fost asa... si distractie placuta impreuna cu fetitele tale

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput