Minunatele Scorpiute (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu m-am apucat de copt ardei ca vremea nu mi-a permis sa merg la mama in curte sa-i fac pe gratar.aseara am pus ciusca la murat si gogonele cu morcovi, conopida si castraveti.si maine coc vinetele.mai imi raman gogosarii.si sunt gata de iarna.am cam imputit eu casa de miros dar asta e.sunt si cu razvan ca as inchide usa la bucatarie dar mai vine peste mine asa ca am renuntat sa o tot inchid.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

sa ai spor la treburi adriana

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,tot binele din lume vi-l doresc .

Poftiti la si .
Azi pare mai bine (nu mai bate vantul asa tare si din toate partile.
Dupa-amiaza vom merge la cumparaturi caci s-au terminat proviziile.

Bogdi e putin mucos dar ii va trece repede ,dupa cum il stiu.In rest au inceput sa se aseze lucrurile prin casa dar tot mai e o groaza(gresie,faianta,usile interioare...)

si

Astrele spun :

Nu incerca sa impaci sau sa critici pe cineva de langa tine. Iti vei consuma degeaba energia.
Nu cauta metode de castig usor al banilor - nu-ti va iesi nimic bun din asta. Deasemenea nu iti baga banii la jocuri de nororc, poti pierde absolut toti banii pe care-i mai ai.

Lasa toate treburile la o parte si mergi undeva cu prietenii sa petreceti.

Chiar daca incerci sa afisezi ca ceea ce se intampla nu te atinge in nici-un fel, in viata ta pot avea loc schimbari radicale.

Daca in aceasta seara, energia neconsumata va da afara din tine, incearca totusi sa o tii sub control. In caz contrar iubitul tau va ramane uimitde comportamentul tau.

Astazi ai ocazia sa impresionezi si sa cuceresti pe oricine se afla in raza ta de actiune.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna minunatelor sa aveti o Duminica placuta

gabi sanatate multa piticului sa treaca repede mucisorii

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Buna minunatelor sa aveti o Duminica placuta

gabi sanatate multa piticului sa treaca repede mucisorii

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Multumesc Monica .
Si tie o duminica placuta!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata minunatelor,

O saptamana frumoasa si tot binele din lume.

Poftiti la si ca sa aveti spor.

Astrele spun pentru aceasta saptamana:

Horoscopul saptamanii 29 septembrie - 05 octombrie 2008
Scorpion

dragoste

Se anunta schimbari importante in viata ta, mai ales pe plan social si sentimental.

Incearca sa nu iti neglijezi partenerul de viata. Resimti o stare de melancolie care se datoreaza problemelor sentimentale.

La sfarsitul saptamanii esti nevoita sa pleci intr-o calatorie lunga cu partenerul de viata. Daca va hotarati sa plecati cu masina, circulati cu atentie si fara graba.

cariera

Daca ai de sustinut un examen, nu iti face probleme, deoarece ai sanse mari de reusita. Sunt favorizate calatoriile si deciziile importante in perioada asta. In urma unei discutii cu partenerul de afaceri hotarasti sa pleci intr-o calatorie.

La mijlocul saptamanii, s-ar putea sa te enervezi datorita unor sarcini de serviciu suplimentare pe care esti nevoita sa le realizezi. Fii prudenta in ceea ce faci, deoarece seful s-ar putea sa nu se afle in toane prea bune.

bani

Poti avea parte de un castig financiar considerabil, daca te hotarasti sa te asociezi intr-o afacere. Evita orice actiune care te-ar putea aduce in situatia de a incalca legea.

Se intrevad schimbari favorabile pe plan financiar.

Spre sfarsit de saptamana faci cunostinta cu o persoana mai in varsta, care iti ofera sfaturi in ceea ce priveste demararea unor activitati profitabile. Consulta-te si cu partenerul tau de viata si evita orice fel de speculatii.

familie

Cei din jurul tau au incredere in capacitatile tale si iti cer ajutorul in chestiuni delicate.

Esti nervoasa si ai tendinta sa iti versi nervii pe cei de acasa. Incearca sa te relaxezi.

Ocupa-te de activitati casnice precum zugravit, reparatii, mutat mobila si evita sa creezi discutii in contradictoriu cu o persoana mai in varsta din familie, care incearca sa iti impuna ideile ei.

Iar azi:

Pe plan financiar incepe sa va zambeasca norocul. Puteti castiga o suma frumoasa, daca va hotarati sa colaborati intr-o afacere.

Cei din jur au incredere in capacitatile dumneavoastra si va cer ajutorul in chestiuni delicate.

Va recomandam sa evitati orice actiune care v-ar putea aduce in situatia de a incalca legea.

Bogdi e mai bine pare sa-i fi trecut raceala.In schimb am racit eu,mai corect ar fi am o durere sacaitoare de gat.

.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ziua buna, fete minunate !
Multumesc de si , Gabi !
Cum a fost la teatru, ce ti-a zis Bogdi ?
Mihaela, sa dea Bunul Dumnezeu sa reusiti sa ajungeti la tv cu povestea lui Mihaita si sa strangeti toti banutii necesari terapiei ABA !
Ar fi super sa reusiti sa aveti un teledon pt. Mihaita ! Desi, banii grei tot prin transfer bancar ar intra.
Ce ati facut in weekend ?
Adriana, ce harnicuta ai fost ? Bravo !
La noi, dimineata au fost -3 grade C. Trebuie sa ne punem...fular la gat.
Monica, la voi cum e vremea ? Ce face, Alex, a scapat de tuse ?
Ana, voi ce ati facut in weekend ?
Noi am fost la padure, sambata, desi era innourat si rece. Dar ne-am incalzit la foc.
Acum incarc pozele, va anunt cand se pot viziona.
Sunt acasa, saptamana asta, sa ma ocup de Kiki, cu primele teme de scoala.
Mira, ce faceti, cum sunteti ? Nu ne-ai mai scris de cateva zile. Sper ca sunteti bine !
Bafta la noul loc de munca !
O zi cat mai faina, va doresc, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

si io minunatele!

O saptamana de VIS va doresc!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetelor si sa aveti o saptamana excelenta!

Ninocika,noi am fost oraseni si weekendul asta...se pare ca o perioada foarte lunga de timp nu vom mai putea parasi in weekend orasul...lucru care ma intristeaza si pe mine si pe ai mei,insa nu avem de ales,asta e situatia.Colegul de birou al lui Marius a primit o alta oferta,mai buna,intr-un alt departament,asa ca de la 1 octombrie Marius va ramane singur in compartimentul lui si va trebui sa asigure permanenta de weekend.Asa ca...s-au cam dus zilele de plimbareala in afara orasului.
In schimb am avut si sambata si duminica sesiune masiva de shopping,atat eu,cat si copiii si Marius...si pot spune cu placere ca a fost cel mai bun tratament antidepresiv pentru mine....nu m-am vindecat complet,inca sunt morcovita...ca numai maine nu-i poimaine si vine joi cand trebuie sa merg la medic...
Cam asta a fost weekendul nost'...

Va pup cu drag si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput