FIV 190
Raspunsuri - Pagina 23
flori76 spune:
Kineta,a2a zi dupa ET am facut primul Clexane.1/zi.Nu stiu daca mi-au facut analiza respectiva(pentru ca acolo ei prea putin comunica cu pacientii),dar tind sa cred ca nu,dupa modul de exprimare :"noi recomandam pacientelor care au avut 1-2 nereusite,sa ia Clexane".Deci,cred mai degraba ca e o schema a lor de tratament.
------------------
Flori
24+ 
kineta spune:
Floriiti multumesc pt raspuns ,dar as vrea sa te mai intreb ceva,daca nu te superi,ce gramaj a avut Clexanul,si daca ti-a dat ceva reactii adverse,pt ca el subtiaza sangele,si ultima intrebare,cate fiv-uri ai facut pana la cel norocos? 

mimi_m spune:
Catalina, Pisik, banuiam ca trebuie sa o faca singur, dar nu stiam cand... Oare cand ma duc la eco i-mi spune cam in ce zi va fi ET ?
De regula cam in ce zi se face ET?
A mai facut civeva pe langa stimulare si inhibare cu 1 diphereline ? Din ce am mai citit pe aici, inhibare se facea numai cu 1/2 . Care este rolul inhibarii pe langa stimulare ?
flori76 spune:
Kineta,0,2ml a avut Clexan-ul meu si nu mi-a dat absolut nicio reactie naspa.Eu am facut un fiv cu protocolul lung si 2 ET cu embrioni congelati,al doilea reusit.
si bafta multa!!
------------------
Flori
24+ 
aurelia77 spune:
Buna fetelor,
Va doresc multe reusite tuturor celor care sunteti in proceduri.
Tabitha , multi pupici si de data asta sa fie cu reusita....
Eu nu pot spune nimic despre mine pentru ca nu am mai facu nimic ,Deocamdata astept.....
Va pup pe toate si va tin pumnii
21ali spune:
Buna seara,fetelor ce stiti de noul centru FIV din Iasi?Am gasit pe net http://www.ominiclinic.ro/ro/valori.html si tare imi miroase mai mult a "fabrica de bani " decit de reusite, personal il cunosc pe dr Onofriescu si cind ne bucuram si noi ca avem mai multi
-5mil. a urmat sotul trat. cu undestor prescris de el si a dus la dezastru total.Acum sotul ia Multimaca si Lcarnitina speram din nou sa ii miscam cit de cit buni de ICSI, fetelor am citit pe la azoospermiste parca,ca d-na dr Dracea va pleca in oct. la conferinte ceva de genul asta,stiti ceva ?

catalina2307 spune:
Mimi depinde de calitatea embrionilor. Daca se merge pe blastocisti se face in ziua 5. De obicei cred ca ziua 3. Dar este o decizie pe care o ia embriologul. Pe mine m-au anuntat cu o ora inainte.
kineta ma bag si eu ca musca-n lapte. Mie au inceput sa imi faca clexan just in case. Dupa doua doze (sunt seringi ca cele pt vaccin sau insulina cu doza inclusa) am pierdut sarcina - nu spun ca din cauza clexanului- dar am mai facut si dupa. Grecii spun si ei cam acelasi lucru. Dupa 2-3 sarcini pierdute unii medici il recomanda. Eu ce sa spun...dupa ce s-a intamplat o sa citesc de 3 ori prospectul medicamentelor inainte de a accepta sa urmez tratamentul. Eu sunt sigura ca am pierdut sarcina din cauza medicamentatiei. Dupa primul clexan am inceput sa sangerez abundent. Dupa atosiban ,la cateva ore mi s-a rupt apa. Eu stiu ca disperarea este mare si am obosit toate si ne dorim mai mult decat orice bebeul nostru dar daca imi dai voie lasa-ma sau lasati-ma sa va spun un singur lucru. Nu generalizati tratamentele, ganditi bine inainte de a alege medicul si clinica unde faceti FIV-ul si mai ales daca ramaneti insarcinate mergeti la un dr. bun care sa va urmareasca sarcina. Nu conteaza ca nu sta la povesti si nu il simtiti aproape. Sa fie un profesionist si sa stie ce sa faca in momentele dificile. Pup si imi cer scuze daca am inoportunat.
Pisic cum stai cu virusii?
Ai mei se simt ca la mama acasa. 
Kora tu pe unde esti?
Tabitha 
Fetele priceputele ...un cap. nou?
gabita78 spune:
Fetelor, de vineri sunt posesoarea a 2 embrioni de cate 4 celule. cu putine fragmentatii.
Nu sunt asa de entuziasmata, data trecuta au fost 3 de cate 8 celule si tot nu s-au prins.
Problema e ca nu ma simt chiar bine, sunt mereu balonata, orice as manca imi cade rau la stomac, cred ca e de la atatia hormoni.
Fie ce-o fi ca eu m-am saturat sa ma gandesc.
Tabitha, multa bafta!
dariaioanaxx spune:
Gabita - zi mi si mie te rog, de puregonul pen, pen ul ti la dat odata cu cartusele sau l ai luat separat? felicitari pt bebei, si sa stea cu tine in burtica 9 luni !
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Moniland spune:
Tabitha, mult noroc sa ai!
Gabita, au fost fete care au reusit cu embrionasi fragmentati. Asa ca ai sanse. Iti tin pumnii.