America (122)
Raspunsuri - Pagina 16
Oana C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uta_ciun eu am cumparat salteaua de la overstock.com http://www.overstock.com/Home-Garden/Memory-Foam-10-inch-Full-Mattress/1150840/product.html e chiar buna, iar pretul nu are rival....desi inca visez la o salte de aia cu numere, adica fiecare sot sa-si adjusteze jumatatea lui de pat cit de ferm vrea |
Raluca, wow! Super pretul, mai ales la grosimea aceea.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Ramona, tie ti-au venit revistele comandate pe site-ul ala cheap? Ca si eu am comandat citeva si nu mi-a venit nici o revista inca (sau nu mi-am dat eu seama, ca mai am o caruta de alte reviste deja) ...
Nici nu mai tin minte site-ul, dar cind am cautat review-uri pt el atunci, nu avea nimic rau, asa ca am comandat.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
adriana spune:
Sanzi, cred ca placinta e super, mai ales dupa poza, arata ff bine 
Mi-a mai zis Cami de un site, malincho.com
Pentru cine vrea sa comande..
Ramona J spune:
Oana, n-au venit inca. Am mai comandat odata pe un site din asta, dureaza vreo doua luni pina vin primele. Cred ca n-a trecut atita inca.
Buna ideea cu saltelele de la arunci anual!![]()
Andrada, Anamaria si cine mai are copii de virste asemanatoare, nu stiu daca au citit copiii Robinson Crusoe. Alexandru citeste acum si tare-i mai place! Eu sint mereu in cautare de titluri, asa ca dati va rog un semnal cind aveti o idee buna.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Delia21 spune:
Adriana,mami de print si 2 printese,pe unde sunteti,prin ce stat caci am ajuns prin NY si vom sta aici mai bine de o luna,?
ocebine spune:
Ramona, Alex toata vara a picat pe Shel Silverstein (imprumutate de la Nick)...acum citeste "Sadako and the Thousand Paper Cranes".
Nick a descoperit in vara Dumas (Muschetarii si toata suita)...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
Anamaria daca cartea aia e ce cred eu nu e cea mai trista poveste ever?
Noi sintem tot la Harry Potter,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Stiu ca s-a mai discutat, dar are careva dintre voi individual health insurance? Nu de grup sau asigurata de employer sau sot, ci individuala. Puteti sa-mi recomandati si mie ceva? Din ianuarie o sa raman fara asigurare si tb neaparat sa-mi cumpar ceva, mai ales ca o sa fiu dupa nastere...Am gasit ceva la Blue Cross Blue Shields, cu 190 de dolari pe luna, e destul de ok, deductible 500 si coinsurance 20% si mai este una cu 174 de dolari/luna, deductible 1500 si coinsurance 0%. Eu una nu am probleme de sanatate deosebite si cred ca m-ar aranja mai bine cea cu deductible mai mic. Daca m-ar pune Luc pe a lui ne-ar costa mult mai mult, pt family tb sa plateasca 650 de dolari/luna, are un singur plan si e super nasol.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada Anamaria daca cartea aia e ce cred eu nu e cea mai trista poveste ever? Noi sintem tot la Harry Potter, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
E trista rau...mie mi s-au innodat lacrimile in barba cind am citit-o...dar Nick i-a recomandat-o lui Alex...iar "bizdic" (numele de alint la care , culmea, raspunde) nu iese din recomandarile lu' fra-su!
Au mai citit in vara "Diary of a Wimpy Kid" 1 & 2(ilustrate)...acuma astepta sa iasa volumul 3.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
monabella spune:
Neatza. AM citit in Tima magazine ca M-me palin si-a concediat cumnatul (sotul sora-si) de profesie ofiter de politie in urma unei discutii contradictorii.