SURE CHECH -pozitv?!uraaaaaa

SURE CHECH -pozitv?!uraaaaaa | Autor: alexa_love

Link direct la acest mesaj

doamne,ca sar in sus de bucurie!dar imi treura inima de frica:am mai pierdut odata sarcina acum 3 luni,asa fara motiv!de atunci ,am inceput iar lupta cu tratamentul si asteptarea si ....iata !luna asta mi-a intarziat:1,2,3....8,9 zile!am zis gata e timpul pt test.Am facut testul acu 10 minute si sunt singura si nu am cui sai strig bucuria ...o sa vina si sotul dar pana atunci?Am si facut o programare la draguta mea dr care mi-a zis "sa stai calma si linistita pana ajungi la mine!'adica sambata 13 sept ziua cand implinesc 5 ani de casnicie !Pt noi e zi norocoasa dar mie frica sa mai sper......Oare va fi bine?oare e sarcina sigur?caci acum as arata testul la toata lumea doar sa-mi confirne ceea ce se vede:doua liniute!Ne dorim mult al 2-lea copil,fetita are 4 ani si2 luni.Si chiar de stiu ca ma asteapta luni de chin caci corpul meu priveste sarcina ca pe un corp strain si am sarcina toxica-adica asa a fost cu fata si asa incepuse si la cea care am pierdut-o;dar o sa suport tot doar sa stiu ca mi-o da D-zeu o pereche......si vroiam sa impartasesc asta cu voi care stiti ce greu e cand luna de luna testul ala nenorocit da negativ sau luni si luni de tratament.A!eu am B.I.P-boala inflamatorie pelvina care da sterilitate netratata si chiar si cu tratament e dificila si dureroasa......sper ca imi da-ti voie sa va tin la curent cu toate !multi pupici .

alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicitari!!!!!!!O sa fie bine de data asta!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Felicitari!!!!! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copil sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

felicitari pt cele 2 liniute, trebuie sa fi foarte bucuroasa.sa ai o sarcina usoara si fara probleme.reusitele ne dau curaj si noua celor care speram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

felilicitari?oare cum o fi? vreau si eu maine sa am 2 liniute desi nu cred! sa ai grija de tine!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

felicitariiiiiii, fantastic si sa-ti de-a Dzeu o sarcina fara probleme !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

Va multumesc din suflet!!!!!sotul e in al noualea cer!Eu?parca pana nu-mi zice dr.ca e real nu-mi vine sa cred!Dar incerc sa iau lucrurile usor si sa nu-mi fac sperante mari caci mi-e teama sa nu pierd iar,sau sa am iarasi o sarcina toxica ........dar deocamdata ma bucur de bucuria lui fica-mea care ma intrebat daca dupa ce creste burtica ma duc la dr sa-mi scoata bebele?Sau m-a uimit remara ei la aflare vestii-ca cifrat sau nu a inteles repede ca mami face un "surior",si mi-a dat replica "esti cea mai buna mamica si sa faci un bebe surior mareeeeeee!"Promit sa revin dupa vizita la dr cu amanunte,sper bune!Si din tot sufletul de femei va doresc si voua..lalala13,brunadria,la toate......DOUA LINIUTE!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alexa felicitari si tin pumnii sa fie bine! Dar sunt sigura ca o sa ne aduci vesti bune Vai, cred ca esti asa de fericita, ma bucur mult pentru tine, da sa stai calma si linistita pana ajungi la medic, ok?
Musette 39+ deja?????????? Wow, imediat iti tii puiul in brate!!!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

multumesc alexa,nu ti face griji o sa fie bine. daca vrei sa stii mai repede ca totul e in regula fa ti bhcg ul si repeta l la 48 de ore. daca valoare se dubleaza totul e ok.

Mergi la inceput