Azi am aflat ca bebe meu are dermatita atipica si s-ar putea sa o aiba pentru toata viata stie cineva vrun remediu naturist? Sau cunosateti pe cineva Ącare?
vica, uite aici subiectul despre dermatita atopica:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102768&whichpage=13&SearchTerms=dermatita
philip sufera de ea de pe la 8 luni. acum are 4 ani si inca nu am scapat de ea cu toate cremele incercate.
philip&andreea
Vrau sa te ajut in leghatura cu subiectul acesta.Sotul meu are o dermatita seboreica(cojite in cap si uneori pielea capului inrosita--in cazuri mai grave se extinde pana spre frunte,tample) si o trateaza cu produse din gama BLUE CAP (sampon,spray).Exista mai multe produse pt ingrijire care sunt indicate pt psoriazis.Daca DA seamana cu ceeace ti-am zis acuma aceste produse sunt excelente(intreaba totusi farmacista).Sotul meu a incercat o gramada de chestii dar pana nu a luat acest sampon nu a facut nimic.E drept ca nu scapi de ea dar nici nu mai stai cu chestiile alea pe tine.Un rol important il are insa si alimentatia ;trebuie sa fie lipsita de prea multe grasimi,cu un continut mai marit de zinc,etc.Te mai poti informa de pe site-ul www.catalysis.com .
Multa sanatate.