Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 23
danonique spune:
STOISOR bine ati revenit!Pupici Sarei si speram sa se rezolve toate problemele.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique STOISOR bine ati revenit!Pupici Sarei si speram sa se rezolve toate problemele. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
multumesc

problemele sunt ale celor din jur dar eu sunt o fire fff molae si emotiva si am intervenit sentimental mai mult decat era cazul si am avut de suferit ,ar fi trebuit sa tin distanta si sa nu ma las afectata dar nu am putut si nu e prima data cand patesc asta,nu pot fi indiferenta si ma implic emotiv prea multtie vroiam sa iti spun ca iti faci probleme degeaba pt mersul de-a busilea,in patru labute,.....nepotica mea la 11 luni a mers direct in doua picioruse fara sa fi mers deloc in 4 labute,iar acum Sara mea de 2 sapt isi tine echlibrul perfect in 4 labe ,normal ca ma bucur dar daca sarea de etapa asta nu ma suparam caci am vazut cu ochii mei ca e ok si fara ea
o sa vezi ca si doc iti va sune asaplus de asta Sara nu a stat nici o secunda pe burtica ,pana nu a inceput ea cu rostogolirile ...acum....numai pe burta doarme
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
am vazut ca se dezbate problema dresajului ,ma rog in ghilimele,nu e de mine ,e drept ca Sara nu plange ci da tumbe prin patut si se face praf si pulbere ,atunci intervin si stau poate si 10 minute schinjuita pe patut si o tin de o manuta si o mangai pe caput pana vad ca isi regleaza respiratia,se calmeaza,respira tot mai usor si in cele din urma adoarme dar am lasat-o sa vad ce face si efectiv sa facut praf si pulbere,era lac de apa,de obosita si trecuse o ora si nu avea chef de nani ,deci nu cadea lata si sa adoarma,dar nici nu plangea si o mai las de obicei la pranz sa vad ce lucra si asa face mereu.....fara plans,si bineneteles ca intervin o tin sa se linisteasca si adoarme,dar singura nu....si va spun ca e greu si asa ,imi apar sute de furnici in maini ,zici ca se inegresc cum stau cu ele atarnate peste marginea patutului dar asa se desfasoara evenimentul la noi,nu leganata,nu in pat cu mine dar ,tinuta de o manuta si mangaiata pana 
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
despre papa ce sa va spun........3 zile e bine 4 e jale si tot asa,masa de pranz ,adica legumele pireu sunt sfinte si nu le rateaza niciodata,in jur de 250 gr pe nerasuflate le papa,dar nu suporta apa si ceaiul si mai bea si 60-90 ml laptic dupa insa masa de la 10 si cea de la 17-18 sunt JALE ,nu pot descrie ce lucra,am incercat diverse metode,NU clar si gata ,am scos o masa ,am lasat 4 mese si tot degeaba,am redus la jum pranzul,tot degeaba,cum am zis 2 hai 3 zile papa ,apoi gata si o sapt se lasa cu circ apoi iara isi revine si tot asa....nu stiu si pace cum sa procedez iar cu lichidele e jale totala
imi cer scuze daca va fac capul mare dar chiar imi era dor de voi
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
| citat din mesajul lui danonique Buna!Abia acum mi-am baut si eu cafeaua.Ai mei m-au lasat sa dorm mai mult in dimineata asta.Noroc de mama ca s-a ocupat de Albert.Va multumesc tuturor pentru ca imi sunteti alaturi si ca ma sustineti in sarcina aceasta.In afara da sot si mama(care acum ma sustine si ea)ceilalti se uita la mine de parca as fi ciumata.Peste tot aud aceeasi intrebare:"ati vrut?" spusa cu o expresie a fetei care numai bucurie nu arata.Am ajuns sa imi fie rusine sa mai spun cuiva ca mai astept un copil. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
SA NU MAI AUD ASA CEVA CLAR???Nu imi vine sa cred meu trebuie sa ma duc intai la cutit de musai ca de voie buna si sa stau un an apoiai dupa sa ma mai gandesc la inca un bebe,si sincer o sa ma duc pt ca mai vreau .....sa nu te mai aud cu lucruri slabe ok??,tu o sa il nasti,o sa il cresti ,o sa il educi o sa i oferi toata dragostea din lume si nu altcineva asa ca nu vad de ce asculti macar ce pareri au cei din jur

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
Roxana nu este asa !
Laptele este tot un lichid ! Se socoteste .
Andrei nu bea deloc nici apa, nici ceai,nici suc !
Dar are zilnic 700 ml de lapte. Si nu a avut nicio problema urinara, Pipi are o culoare normala, in cantitati bune, fara miros. Fontanela nu este adancita, pielea are tonus normal.
La fel a fost si Bogdan. Pana dupa un an nu a acceptat lichide adiacente.
Andrei are mereu la dispozitie atat apa cat si ceai dar nu pune gura pe ele , daca il pacalesc cu 20 ml este muuult.
Asa ca se poate si fara.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
[/quote]
hai ca mai mai linistit si pe mine umpic caci si eu fac eforturi uriase pt un gram de lichid ,altul decat lapte si degeaba
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta eu intreb de STOISOR si ea era mereu prezenta si de ceva vreme nu a mai dat semne. o fi pe undeva? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
imi cer miiiiii de scuze daca am fost strigata de multe ori fara vreun raspuns ......

chiar imi sunte-ti foarte dragi si scuze daca v-am ingrijorat
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
grati.ela spune:
Dana
! Imi iau...
Ozi nu a mers deloc de-a bushilea. Nici Tudor nu e mare amator dar presteaza cand vrea tzitzi si-i zic sa-si miste funduleatza!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

de
Eva