Salajence la RAPORT!!!!!! 53

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

va pupez.
ne cetim duminica.

LA MULTI ANI ANDREI!!!
oti il urez in avans ca nu stiu daca avem net la munte,io sper.

mihaela tinem pumnii sa iasa bine azi prezentarea.cu e ovi?

adriana, distractie placuta la nunta.
giulia esti in rgaciunile mele.doamne ajuta.

sa aveti week placut.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

O invatatoare ii intreaba pe copiii din clasa a IV-a cati dintre ei sunt fani Dinamo. Toti copii ridica mana, cu exceptia lui Bula. Logic, invatatoarea il intreaba pe Bula de ce n-a ridicat mana. Bula raspunde: "Pentru ca nu sunt fan Dinamo." Invatatoa rea intreaba: "Dar de ce nu esti fan Dinamo?" Bula zice: "Pentru ca sunt fan Stiinta. Invatatoar ea intreaba: "Si de ce esti fan Stiinta?" Bula raspunde: "Pai... si mama e fan Stiinta si tata e fan Stiinta, deci si eu sunt tot fan Stiinta." Enervata de raspuns, invatatoarea intreaba: "Dar tu tre' sa fii ce-i maica-ta sau taica-tu ? Daca maica-ta ar fi o tampita si daca taica-tu ar fi un idiot, atunci tu ce-ai fi?!" "Pai, as fi fan Dinamo."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Deci sa inteleg ca daca Andrei e fan Dinamo io is tampita si tat-su idiot? Tare bancul... Blatu o iesit maaaare asa cum am vrut.Distractie placuta la munte, merci de urari.

Mergi la inceput

Chelnerul catre o doamna:
-Ati observat ca sotul d-voastra a cazut sub masa?
-Te inseli draga, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa...

Un om de afaceri a murit, dar firma sa continua sa primeasca telefoane de la o persoana care intreaba mereu ce mai face domnul patron.
Secretara a raspuns amabila de cateva ori, informand persoana de la capatul firului ca patronul a decedat. Dupa un timp insa, observand ca aceeasi voce cere cu domnul patron, secretara intreaba:
- Nu va suparati cine sunteti? V-am spus de nenumarate ori ca patronul a decedat zilele trecute...
- Ah, eu sunt unul din fostii lui parteneri de afaceri. Va sun fiindca imi place la nebunie sa va aud spunandu-mi asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Deci sa inteleg ca daca Andrei e fan Dinamo io is tampita si tat-su idiot?
Tare bancul...

,ioi ca am uitat ca ii dinamovist andrei.
da io ma refeream la colegu ca el estem dinamovist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

am terminat! A fost bine, sper ca le-a placut! Au fost impresionati de Casa Poporului, de Dracula(le-am demontat mitu',sic!) si de manastiri. Am incheiat cu cateva foto de ale mele, alea le-au placut mult.

Bia, distractie faina la munte! Sa va relaxati!

Otilia, spor la treaba!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mai fetelor , stau de juma de ora aci sa va citesc si sa ajung la finish ...

Nici nu stiu cu ce sa incep ...

Mihaela , felicitari pentru prezentare . Ma bucur ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit si ca le-a placut si suedezilor . Cum e Ovi ? A descoperit cauza ? Sanatate multa !

Otilia si Bianca , puteti sta maica pana dimineatza la povesti k doar nu va treziti cu noapte-n cap sa semnati condica . Bravos fetelor ! Cred ca ati fost in top aseara . Spor la ornat tortul , asteptam pozici cu produsul final . Mai mergi la scoala ? Am crezut ca ai intrat in prenatal .

Bia , drum bun si distracti placuta . Tot la Lesu ? Am trecut azi pe la BCR si zicea Bianca , vara-mea , k ii sunt gata casutele si ca le inchiriaza . Tariful e de 35 lei / persoana daca stai mai mult de 2 nopti , iar daca stai doar 1 noapte e de 40 lei / persoana . Asta am scris-o in cazul in care vrei sa vizitezi si alte zone .

Giulia , drum bun si sa dea D--zeu sa fie totul ok cu casutza voastra !

Am fugit dupa fete la soacra , iar apoi merg pana la K dupa ceva maruntisuri !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, Ovi e bine acum, adica aproape...azi a fost la serviciu. Cred pana la urma ca a fost de la pestele ce l-am mancat alaltaieri seara. Am cumparat felii de somon gata condimentate, proaspete, numai le-am prajit. Am mancat eu, el si socrul. Eu n-am avut nimic, cica si socruä a fost afectat dar mai putin, iar la Ovi s-a manifestat asa prin greata si dureri de burta...fara sa vomite si fara diaree. S-a simtit ieri rau si pentru ca nu dormise ieri noaptea de durere.
Multumesc de intrebare.

Otilia, mai trebaluiesti? Ce faci de papa pentru petrecere pentru copii? Sa ma inspir si eu! Cum iesi tortul?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

OTILIA- ziceai ceva de poze?
Uite aici, drumul de la Suceava ( din tren facuta fotografia)
http://www.flickr.com/photos/7859784@N04/2830530157/

M-am binedispus si eu cu bancurile Biancai

In w-end mergem la bunica mea la tzara, k se anunta canicula , si acolo avem umbra , racoare , aer curat si animale ...

Pupici la toata lumea

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Amu am gatat. Offf, da greu ii sa toto trebuiasca sa te opresti si sa te asezi. Treaba care imi lua cateva ore azi mi-a luat o zi intreaga. Am observat ca am fost f. eficienta acu seara pe racoare... poate de la caldura ma simt eu nasol... Cine stie?Deci, meniu: (nu numai pt copii ci si pt parintii lor care vin)vinete cu maioneza, scoaca cu maioneza, bulete de branza, snitel din piept de pui.Atat am facut azi. O sa mai cumpar ceva mezeluri.In plus facem frigarui. Cu cartofi prajiti. Si bineinteles tortul care e gata!! Nu am poze bune, o sa fac maine cu vreun aparat si o sa il vedeti. Cu telefonul au iesit aiurea.Noa, va fug si eu la culcare.peseu: Ioana m-am relaxat teribil cu fotografia!! Mai pune!

Mergi la inceput