Salajence la RAPORT!!!!!! 53

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

otiiiiiii,cum esti?
ce ai rezolvat ?

fetelor io-s beteaga.ma doare spatele si am febra 39+ frisoane.am luat noSPA si atat.va pupez.fug in pat sa nu va virusez.

Edit:adriana nu ai vesti de la giulia?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor am fost la analize. Is prastie!!! acu o luna jumate cand le-am facut erau beton!!!Cum sau putut altera asa de mult? Calciu de la limita superioara, acum e pe minus, glicemia 154!!!!Is cu moralul la pamant!!!Maine merg la medic, sa vedem ce zice.Va fug a dus si apoi la somn ca is rupta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia, multumesc! Mai bine mai tarziu decat niciodata...

Sanatate multa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Miha "La mullti ani!" Silviei...Ce ai facut de ziua ei? Ce tort???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, multumesc! N-am facut nimic special, ca am avut ieri ore de la 8 la 16, Ovi a fost de garda noaptea de marti spre miercuri si ieri a dormit toata ziua. Marti am avut o pauza si am fost cu Ovi inainte sa intre de garda si am luat aproape tot ce am vrut cadouri, iar ieri am completat ce a ramas in pauza de pranz, eu singura. Cand am iesit de la scoala, am luat-o pe Silvia de la camin si am intrat la o cofetarie in drum, am luat un tort-pe care l-a vrut ea-din acela cum a avut Diana anul trecut, cu martzipan deasupra, cu frisca si crema de vanilie in interior...e foarte bun.
Sambata am sa fac un tort, dar nu in genul tau , adica am cumparat blaturile de tort(am luat 2 ca sa fie mai mare, sunt 6 foi asa) si am sa fac 2 creme...de ciocolata si de vanilie-crema aceea clasica ungureasca pe care o stiu eu-si am sa pun zmeura intre foi si crema. Silvia nu vrea cu frisca asa ca deasupra am sa ornez cu ceva(am cumparat ornamente). Frisca am sa o bat si am sa o servesc separat, pentru cine doreste. Sper sa iasa bine si sa le placa copiilor, sambata avem petrecere.

Multa sanatate si tie! Sa stii ca in sarcina glicemia aceea nu e mare(eu am avut 250), se numeste glicemie de sarcina. Dar e bine sa mergi la medic totusi, sa spuna si el ce si cum...

Va , cand mai am ceva de zis, mai vin...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Miha nici nu stii ce bine mi-au prins vorbele tale.Si ia zi-mi ti-a dat ceva tratament? A iesit glucoza si in urina. Asta ce inseamna?Hai ca iar m-am prins cu prostiile mele, in loc sa va dau o cafea. Asa ca, suc, cafea piscoturi, bicuiti pentru voi, si o apa plata pentru mine!

Mergi la inceput

Biaaaaaaaaaaa, da cum ai racit in miezul verii?? Sper sa iti revii si ai grija cu Matei. Sa nu ia de la tine ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
bia s aai multa sanatate
oti, sigur o sa fie bine, insa fluctuatiile la glicemie sunt mari in timpul sarcinii,stai linistita, nu cred sa fie o problema, cat despre calciu e normal, ca deja bebe e mare si trage tot ce poate, ai grija mai ales la dantura, ca alexmi-a facut niste gauri negre in gura.Mie medicul de la cluj Butnaru mi-a dat sa iau un calciu efervescent pe zi, cel din magazinul Billa, e foarte indicat, ca ia corpul cat are nevoie.
va pupam pe toate si va dorim o zi frumoasa sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
inca nu le-am gasit.de fix nu-s nacajita ca-mi cumpar altu,da mobilul e buba.am nr de telefon in cartela si de imi iau alta de la orange le pierd.
sa va zic ce nebuna is?
am notate in telefon zilele de nastere a fam, cunoscutilor,etc.acu astept sa sune.chiar de e inchis ma avertozeaza.stau ca pe ace.sa vina 16 mai repede.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

... n-ai uitat ???

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

SILVIA !!!

Sa fii sanatoasa , sa ai mereu parte de fericire si numai bucurii in viata alaturi de cei dragi tie !

Mihaela , sa va bucurati de fiica voastra pana la adanci batraneti , sa traiti fericiti alaturi unii de ceilalti !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput