Salajence la RAPORT!!!!!! 53
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
otiiiiiii,cum esti?
ce ai rezolvat ?
fetelor io-s beteaga.ma doare spatele si am febra 39+ frisoane.am luat noSPA si atat.va pupez.fug in pat sa nu va virusez.
Edit:adriana nu ai vesti de la giulia?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Fetelor am fost la analize. Is prastie!!! acu o luna jumate cand le-am facut erau beton!!!Cum sau putut altera asa de mult? Calciu de la limita superioara, acum e pe minus, glicemia 154!!!!
Is cu moralul la pamant!!!
Maine merg la medic, sa vedem ce zice.Va
fug a dus si apoi la somn ca is rupta!
mihaela_s spune:
Bia, multumesc! Mai bine mai tarziu decat niciodata...
Sanatate multa!
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Oti, multumesc! N-am facut nimic special, ca am avut ieri ore de la 8 la 16, Ovi a fost de garda noaptea de marti spre miercuri si ieri a dormit toata ziua. Marti am avut o pauza si am fost cu Ovi inainte sa intre de garda si am luat aproape tot ce am vrut cadouri, iar ieri am completat ce a ramas in pauza de pranz, eu singura. Cand am iesit de la scoala, am luat-o pe Silvia de la camin si am intrat la o cofetarie in drum, am luat un tort-pe care l-a vrut ea-din acela cum a avut Diana anul trecut, cu martzipan deasupra, cu frisca si crema de vanilie in interior...e foarte bun.
Sambata am sa fac un tort, dar nu in genul tau
, adica am cumparat blaturile de tort(am luat 2 ca sa fie mai mare, sunt 6 foi asa) si am sa fac 2 creme...de ciocolata si de vanilie-crema aceea clasica ungureasca pe care o stiu eu-si am sa pun zmeura intre foi si crema. Silvia nu vrea cu frisca asa ca deasupra am sa ornez cu ceva(am cumparat ornamente). Frisca am sa o bat si am sa o servesc separat, pentru cine doreste. Sper sa iasa bine si sa le placa copiilor, sambata avem petrecere.
Multa sanatate si tie! Sa stii ca in sarcina glicemia aceea nu e mare(eu am avut 250), se numeste glicemie de sarcina. Dar e bine sa mergi la medic totusi, sa spuna si el ce si cum...
Va
, cand mai am ceva de zis, mai vin...
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha
nici nu stii ce bine mi-au prins vorbele tale.Si ia zi-mi ti-a dat ceva tratament? A iesit glucoza si in urina. Asta ce inseamna?Hai ca iar m-am prins cu prostiile mele, in loc sa va dau o cafea. Asa ca, suc, cafea piscoturi, bicuiti pentru voi, si o apa plata pentru mine! 
silvana_salajan spune:
Biaaaaaaaaaaa, da cum ai racit in miezul verii?? Sper sa iti revii si ai grija cu Matei. Sa nu ia de la tine ceva. 
olim spune:
salutare si de la noi
bia s aai multa sanatate
oti
, sigur o sa fie bine, insa fluctuatiile la glicemie sunt mari in timpul sarcinii,stai linistita, nu cred sa fie o problema, cat despre calciu e normal, ca deja bebe e mare si trage tot ce poate, ai grija mai ales la dantura, ca alexmi-a facut niste gauri negre in gura
.Mie medicul de la cluj Butnaru mi-a dat sa iau un calciu efervescent pe zi, cel din magazinul Billa, e foarte indicat, ca ia corpul cat are nevoie.
va pupam pe toate si va dorim o zi frumoasa sa aveti
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit inca nu le-am gasit.de fix nu-s nacajita ca-mi cumpar altu,da mobilul e buba.am nr de telefon in cartela si de imi iau alta de la orange le pierd. sa va zic ce nebuna is am notate in telefon zilele de nastere a fam, cunoscutilor,etc.acu astept sa sune.chiar de e inchis ma avertozeaza.stau ca pe ace.sa vina 16 mai repede. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
... n-ai uitat ???" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:

SILVIA !!!
Sa fii sanatoasa , sa ai mereu parte de fericire si numai bucurii in viata alaturi de cei dragi tie !
Mihaela , sa va bucurati de fiica voastra pana la adanci batraneti , sa traiti fericiti alaturi unii de ceilalti !
" Carpe diem ! "

!