Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Neata.
Exact acum un an se nastea dulceata mea.Sa ne traiasca puii...fericiti si sanatosi.
La multi ani tuturor co-sarbatoritilor de azi si Elizelor..Adimercedes m-a inspirat, n-am stiut ca azi se serbeaza, tot caut calendarul si nu dau de el,e sfint ortodox, nu? Si nepotica mea e Eliza si as vrea s-o felicit.[flo
si totusi...m-am uitat pe net in calendar ortodox si romano catolic si nu gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza la amiaza!
Cam bulversata de treburi azi....
Vad ca iar ati avut chef de vorba,nu gluma!2 capitole intr-o zi,wow!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sarbatoare mare azi!Scumpa de nora mea,Teutza,implineste primul anisor!
La multi ani, dulcetica!Sa fii la fel de cumintica si frumusica ca si pina acum!Si stai linistita cuscra,io mi’s de-aia moderna,ce daca a ales fata aur, si money?

Miruna de mami LaviniaN
Rares Fabian de mami alina m
Ana-Maria de mami magdaz
Sa va fie viata o continua sarbatoare si zambetul sa va ramana inocent

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Miruna, Teutza, Ana Maria si Rares
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, frumoasi si destepti. Sa va iubiti mamicile la fel cum va iubesc ele pe voi.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

Mergi la inceput

Mamici,noi vom pleca azi la parintii mei,n-am mai fost de vreo 5 saptamani la ei si ne-a cuprins dorul!
Asa ca ne vom vedea sanatoase duminica seara(daca am timp)sau luni dimineatza cel mai sigur.
Sa petreceti frumos,se anuntza un week-end f calduros!
Cumatra,distractie placuta la botezul de maine!
Duamna C,nimic-nimic ?Cam scumpa la vorba ieri si azi.inafara de strigat catalogul cu absentii de exmatriculare(la cate absente au,nu stiu cine se mai indura de ei),cam slabutz ….
Multumim de aprecieri(emoticon rosu la fata pina in varful urechilor),daaaaaaaa,bustul nostru extrem de generos e mostenire de familie(de la mami a noastra).Si-ale mele au invatat legea gravitatiei(din nefericire),dar traiasca sutienele buretate!!!!
Mai fentam si noi publicul larg,deh,ce sa-i faci?

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ahhhhhh,ce uitasem……
Cand am fost la mare,am fost recrutati de pe strada de o tipa de la o agentie de casting,pentru a intra in baza lor de date,fiind mandrii posesori ai unui baietel foarte expresiv
Pe viitor vom fi solicitati pentru diverse reclame la scutece,apa palta,cosmetice de bebelushi,prezentari de moda ..etc
Puiul nostru deja a aparut pe site-ul lor sub numele de:
www.step1media.ro/index.php?option=com_zoom&Itemid=28&catid=117&PageNo=8" target="_blank">Andrei Mihailescu

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ana, Maria nu a fost nici un deranj cu retele... le aveam salvate in word pe calculator, asa ca am facut doar copy-paste

Roxana buna ideea de aniversare la comun. Ma bag si eu

Ana sanatate tatalui tau si recuperare buna.

myral nu esti singura. Si noi ne trezim des... numai ca robert accepta sa suga culcat. Ne-am invatat asa de cand l-am luat in pat cu noi, ca altfel nu ne mai odihneam nici unul... Si nici lui nu-i place nici un alt lapte in afara de al meu. Am mai incercat sa-i dau lapte praf si urla sa plec cu porcaria aia

Eu cred ca ma intorc la servcici din octombrie. Am gasit o doamna sa stea cu Robert 6 ore... Daca isi pastreaza programul de pana acum, nu prea are ce sa faca cu el. Robert doarme mult dimineata cam de pe la 10 pana la 1... si o repriza mica dupa amiaza. Sa vedem cum s-o regla si cum o reusi doamna sa il adoarma .

In rest, e din ce in ce mai sigur pe picioarele lui si exploreaza prin casa. Dar, cand nu vrea sa se plimbe singur, vine si ma prinde de deget sa ne plimbam prin casa . Asa ca deocamdata tot dupa fusta mamei sta

Mergi la inceput

Daaaa,Rox,si eu ma bag cu aniversarea la comun!fff faina ideea.Eu am vazut poze la tine acasa de la petrecerea asta si mi s-au parut f reusite!

Mada,pupam plimbaciosul.E fain ca ai gasit pe cineva sa stea cu el,iti poti lua si tu program de 6h!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Asa,inca una si ma duc,vorba reclamei
Sunt seri in care Mihnea papa doar 40 sau 60 ml de laptic,atat simte el nevoia,desi masa anterioara a avut-o in jur de 19-19:30.Dar asta nu-l impiedica sa doarma 12 h fara nicio trezire.
Ieri i-am dat pentru prima data peste cu legume(facute de mine)- pastrav+cartof,morcov,ardei kapia,unt si-un praf de sare.N-a fost dat pe spate,dar a papat in jur de 150 g.Eu zic ca e bun inceputul.Dar a facut figuri peste figuri pina seara ,n-a mai vrut sa pape decat covrigi si a bea ceiutz.A adormit in jur de 9 si-un pic,fara baitza,fara nimic,era sa rateze si bibele,dar a trebuit sa-i schimb scutecul si l-am mai trezit putintel!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

numai ca la mine o sa fie program de 5 ore ... o sa am 6 ore cu tot cu drum... Bafta mihnutului si sa-l vedem in reclame cat mai curand.

Mergi la inceput