Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Dau Binetze si muuulta

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Magda, frumoasa tiza mea, si finutza, asa cum o stiam. SI ce seamana copiii tai unul cu altul!
Andreea, la multi ani mamei tale.
Myral un pupic de incurajare pentru mamica obosita. Credca e tare greu sa ramai singura din nou.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Alinush, da si-un ceai si-ti raman vesnic indatorata. Nu mai beau cafea c-am facut ieri o cadere monstruoasa de calciu. Am crezut ca mor azi noapte.

Maria, Sabina,multumesc pentru gandurile bune.

Mergi la inceput

Suntem varza si eu si sotul dupa o noapte planificata a fi de dragul copilului, in scop de dragaleala. Am dormit toti 3 pt deoarece constatasem ca piciu doarme mai bine in patul mare, din care sotul lipsea pana acum(ca il expediasem in sufra),si am zis hai sa dormim cu totii ca o mare familie, ca oricum dimensiunile patului permit.
In cocncluzie, piciu a facut 1001 rasuciri (i-a dat soacramea struguri aseara pe la 8), era balonat saracutzu, l-am tinut lipit de mine si l-am simtit. Ma rog, am incercat sa-l tzin, dar el sigur e baiat mare si nu prea are chef de mamosheala.
Cert e ca s-a trezit de 3 ori, cum a facut-o si noptile trecute. Daca ar fi fost in patutz, cu agitatia lui sigur se ridica, se lovea la cap si incepeau urletele.

Mai incercam si weekendul asta, daca nu tzine figura, back in patutz.

Mergi la inceput

De macese, capsuni sau fenicul? Sanatate multa, dar zi-mi te rog cum se manifesta asta?
Si eu am uneori stari de lesin de la cafea, dar parca ma ia de la stomac si dau fuga sa mananc.

Mergi la inceput

Tzin pumnii tatalui tau. Operatie fara complicatii si inzdravenire cat mai rapida!

Mergi la inceput

Alinush, de fenicul, sar'na. De lavanda ar fi chiar de vis Imi pare rau pentru experienta de asta noapte. Si la noi doarme piciul intre noi de vreo doua saptamani. Seara adoarme in patutz si peste noapte e musai sa-l luam cu noi, ca altfel e scandal. La noi cred ca e de la dinti.

La mine caderea de calciu se manifesta cu ameteala, crampe musculare, amortirea membrelor si cate una bucata migrena de-mi explodeaza craniul.

Mergi la inceput

Myral, asa e, la noi sper merge totul spre bine. Si iarta-ma te rog, am fost putin rautacioasa in mesajul meu, ti-am pus biberoniada mea in nas si te-am lasat fara incurajari. Tot respectul meu mamico, mai ales pentru alaptat in astfel de conditii, si fara sot acasa, si cu 2 fete cucuiete. Si nu ti-am uitat fetele ca eu una ti le-am admirat minute in sir.

Mergi la inceput

Magda frumosi copii mai ai. Dulceata de septembrie cu palarie m-a dat gata. Stiam de mult ca seama cu tati blondutza.

Mergi la inceput

Ana, ofof, protejeaza-te si tu, fa un control, i-a tratament/suplimente, 2 pici si un tata depind de tine, cu siguranta trag toti de tine.

Lavanda nu am decat prin sifonier.

Mergi la inceput