Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Ricea multa sanatate !
Sabina sa porti rochita sanatoasa ,
Ana Multa sanatate tatalui tau !Ai incredere in Dumnezeu si totul va fi bine .
Sim noapte buna !
Eu i-am luat nasei cadou la motz un cuptor cu microunde ,stiam ca intentionau sa-si cumpere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ricea, multa sanatateFelicitari mamicilor care au copilasii la gradi!Eu nu as rezista fara micuta mea , pana acum nu am fost nicaieri fara ea, cred ca eu sunt mai dependenta de eaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!
Se vede ca s-a terminat vacanta, aveti mai mult spor la scris! abia am terminat de lecturat. Eu sunt in plin travaliu intelectual. In octombrie trebuie sa predau primul raport de cercetare al lucrarii de doctorat si am reusit sa scot abia 6 pagini. Si astea sunt varza. Am fost la 2 profesori pana acum si m-au lamurit bustean. Ori eu datorita vietii casnice nu mai procesez bine informatiile, ori ei sunt depasiti de subiect. Prefer sa cred ca e varianta a doua. Oricum saptamana viitoare mai ma duc la o profesoara, poate asta mai ma lumineaza. Daca nu fac cum ma taie capul. Si asa imi pare rau ca mi-am luat sarcina asta in carca. Simt ca nu mai fac fata actvitatiilor de tip intelectual.
In rest suntem bine. Cris e un fricos si jumatate. Merge binisor de manuta, insa ii e frica sa paseasca singur. Am revenit la meniul normal si asteptam mega petrecerea de pe 7 septembrie. Nu ii luam motul acum, o data ca nu avem cum - nasii sunt plecati din tara ca au avut probleme de sanatate cu bebe si a trebuit operat , iar a doua oara pt ca nu avem ce. asa ca motul il lasam pt 2 ani.

Mergi la inceput

Ricea sanatate multa!!!!

Rox mi se pare minunata ideea pt serbatul micutilor in grup. Poate de data asta as ajunge sa va cunosc.

Sabina bine ati revenit! Ne-ati lipsit din parc. Sa porti iubita rochia. Am inteles eu aiurea sau ai un cocert?? Am citit printre randuri, deci dc am gresit scuze, dc nu succes!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mey, ce tarife uriase au astia de la baby spa . ori ma-m dereglat eu cu capul de cand nu mai produc bani ci doar ii cheltuiesc ?
merge cineva acolo ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, tin pumnii tatalui tau.

Andreea, esti curajoasa. Eu cred ca voi mai cere cateva luni de intrerupere la doctorat. Vreau sa lucrez pt referate, insa nu presata de timp.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

La multi ani!! puiutilor nascuti zilele astea. Sa fie sanatosi si norocosi!!

SiLA MULTI ANI! mamei mele! Sa traiasca inca 57 de ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Maria, v-am vazutm, sunteti f tineri si frumosi voi poarintii, si niste scumpi minunati copiii.
teo a ta va fi strasnica, auzi la ea, martini....:-))))))))))

Myral, de aprox 3 luni si eu alaptez f f f des noaptea, am avut si nopti din ora-n ora, regula e insa cam la 2 ore.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mai Sabina eu puteam sa jur ca nu va lua de pe tava sticluta cu martini ,le-am camuflat eu cum am putut atat sticluta cat si o tigara pusa de nu stiu cine ,dar degeaba ,eu ii asezasem frumos o carte frumos colorata ,un creion aproape fosforescent doar ,doar o atrage-o, dar ea a avut alte preferinte ,daca citeste cuscra imi ramane fata si nemaritata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

io iar migrena, cred ca tre/sa ma caut la dinti .
Luy, tie ti-au trecut sau tot te chinuie ?
nu-s in stare sa mai scriu, v-am citit, am vazut poze, superbe ca intotdeauna, va pup, noapte buna !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

mARIA, spor la facut ultimele aranjamente si la chefuit, ca vad ca se preconizeaza tot sfarsitul de saptamana. Sa-ti traiasca dulceatza, sa fie sanatoasa, voioasa, iubareatza, tonica si vorbareatza ca mami a ei! Te asteptam sa ne zici ce a ales aniversata.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Multumesc mult ,trimitem si noi la Barlad ,Teodorei i-am luat deja motul si a ales :aur ,o sticluta de Martini si niste euro are ganduri serioase ..

Ups, mi-a scapat. Desi daca ma gandesc bine... citisem ceva despre o cutiutza de bijuterii, si te-a felicitat si cuscra. Fain a ales gagica ta! Petrecareazta! Un iaht mai lipseste din decor. Mda, am luat-o razna.

Daca se hotaraste Dna C sa-mi dea vre-un extemporal, roag-o sa-mi dea timp dublu de gandire, ca sa am timp sa-mi caut neuronu' raspunzator cu memoria.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput