Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Si T a servit azi supa de pui cu galuste...portie dubla ...dar eu le fac doar cu galbenus si ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Andreea Cristina de mami georgi_ana25
Stefania Daria de mami florentinalo
Matei de mami Aminoreanu
Alexia Rhiana de mami aurelia27

Sa cresteti mari si sanatosi si sa umpleti sufletele de bucurie parintilor cu zambetele voastre!

PS pentru toti bobocei de zilele trecute. Azi am resit si eu sa fiu in randul lumii. Va pupacesc pe toti!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multa lume nebuna pe lumea asta (parerea mea!)
Tocmai aratau la stiri un caz: o mamica insarcinata in luna a 4-a este adusa la spital. Intrucat facea parte dintre Martorii lui Iehova (care au una din reguli ca nu accepta transfuzii de sange), nu a fost de acord cu transfuzia. A lesinat, dar cand doctorii au vrut sa ii salveze viata, s-a opus sotul. Atat de vehement, incat doctorii au trebuit sa o lase sa moara . Bebelulusul n-a putut fi salvat ...

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani! sarbatoritilor de azi.

Eu sunt in criza de timp, sambata luam motul lui Cristi, iar duminica sarbatorim primul anisor,prima lui petrecere, am emotii......asa ca eu o sa intru mai rarut zilele astea, am avut ceva de recuperat.....daca o tineti asa si maine sigur raman in urma.

Aniast astept vesti.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Cecilia petrecere frumoasa!
MADALINA multumesc mult ai fost ff draguta ca ai adunat toate retetele
Rodica astazi ti-am admirat micutul moroshan in revista Draga mea frumosul .
Cuscra multumim de complimente ,am admirat si eu frumoasa mireasa ,emana atata fericire ,sa fie sanatosi si sa faca copii frumosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana toate gandurile mele bune sunt catre voi.
Cu o mamica atat de grijulie, luptatoare si iubitoare Andreiutz nu are de ce sa-si faca griji. Imi pare rau ca nu am reusit sa stam mai mult de vorba cat ai fost in tara, dar asta nu are acum importanta, important e puiul mic si curajos!
Multi pupici de la noi!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Incerc sa mai intru si maine seara dupa petrecerea Teodorei ,am ff multe pe cap ,sambata mergem la o nunta ,maine petrecere acasa ,eu deja sunt franta ,am alergat o saptamana pana mi-am gasit ceva de imbracat ,dar eu zic ca a meritat toata alergatura .
Noapte buna !
Sa fiti cuminti !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

multumesc celor care mi/au uarat numai bine
deocamdata sa decis sa nu fac operatia ,si trebuie sa termin medicamentele adica inca 20 de zile,problema e ca mi a afectat ochii si trebuie sa merg la un control sa vad cat sunt de afectati
devylla 14 kg nu sunt de bine sunt de rauam ramas numai oase
danuta 36

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

mARIA, spor la facut ultimele aranjamente si la chefuit, ca vad ca se preconizeaza tot sfarsitul de saptamana. Sa-ti traiasca dulceatza, sa fie sanatoasa, voioasa, iubareatza, tonica si vorbareatza ca mami a ei! Te asteptam sa ne zici ce a ales aniversata.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ricea, imi pare f rau sa aud ca ai asa mnecazuri de santate.
Sper din toata ini9ma sa te faci bine. Doamne-ajuta!

eu m-am intalnit cu roxana pt vreo 20 de minute, arata splendid! Silueta, tot, ce sa mai, sunt invidioasa rau de tot! :)))

pana la urma mi-am gasit rochita neagra simpla pe corp, cu decolteu, la Next, chiar ma aranjeaza , ca e materialul destul de tare si nu se muleaza chiar pe aripioare. Acu sa ma gandesc cum o accesorizez, astept sfaturi

Intrebare: ati luat cadou la nasi pt mot??

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput