Puiuti de Randunici 2008!! (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simonette, ma bucur tare ca sunteti bine si voi si baietii! Pupici multi de la noi!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Cred ca atat le-ar trebui la ai mei sa gasesc rufe murdare in sifonier

Zi-mi si mie cum ai facut? Cum i-ai "educat"?

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mmm, am dormit si eu pana acum, tare bine fu!

Bubule, harnicuta ca de obicei!

Azi e sambata si de-aia e asa pustiu pe crenguta, randunicile sunt prin plimbari probabil.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Saluti.
La noi nu e nicio plimbare,sunt lupte greco-romane.
Fata mea nu a vrut sa inchida un ochi azi...si m-a obositttttttt..groaznic.Cred ca i-ar trebui un somnifer.Nu a vrut frate,am ametit-o,i-am dat tzatzi intinsa,am suzetat-o,i-am tinut mainile sa nu mai scoata suza ca poate poate adoarme...NIMIK..nu mai sunt buna de nik acum..Si abia am apucat sa fac ordine intre hainutele ei si sa dau la o parte o gramada mici.
kya,cat priveste randunoiul,cunoastem.NO COMMENT.Al meu nu le arunca in sifonier,dar le lasa insirate prin toata casa..si murdare fiind.
Bubuuuuuuuuuuuuu

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

eu sunt, dar bucataresc, bubu e de vina!

a p[apat Amira 180 piure si 120 ml lapte. piure facut de randunoi, deh...

bubu, tot nu stai cuminte....papanasi. auzi, dar tu azi nu treb sa te duci la nunta?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

In ce parc va plimbati azi??
Eu as manca pizza si...papanasi

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Buna randunici!
La mine toata casa doarme, sotul, Bianca, soacra si motanul. Asa ca iata-ma si pe mine pe crengutza.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Eu mi-am ocupat dimineatza cu tunsul Biancai, caci vad ca este "in trend" sa-ti tunzi puiutul, asa ca....
inainte
si dupa
A tuns-o randunoiul cu masina lui de tuns.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ma bucur,dragelor ca v-au placut pozele..mai am multe,dar nu mai am rabdare sa le pun acum...sunt si eu tare obosita,am trebaluit toata ziua,maine cununam....am facut curatenie,calcat haine,aranjat prin curte..si ,nu mai pot!!!Cat despre talentul la povestit...nu prea am!dar,va recomand cu mult drag Grecia,noi mergem acolo la mare de 4 ani si mereu descoperim ceva nou!asa incat,nu as da Grecia pe nici o alta tara!
Ma iertati ca nu mai scriu fiecareia in parte,dar trebuie sa ii dau lui David papa,apoi sa plec sa-mi iau ciorapi ,ca am uitat!Maine de dimi la coafor,dupa lumanari si la nunta!am un chef de zile mari
Ieri am fost la dr la control,ca aveam niste dureri insuportabile in partea stanga..si mi-a luat culturi din col,papanicolau,o groaza de analize...si am dat 200 pe ele!consultatia 100 si uite asa ,se duc banii!asta ne lipsea acum......
Am si eu o intrebare::::CAM CAT DAU NASII LA O NUNTA?????Ca suntem putin in dubiu....Daca aveti habar,ziceti-mi si mie!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Ce tare Biencutza!!

Stela,

Mergi la inceput