Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxxy80 spune:
Multumim foarte mult pentru compliment
.
Ne bucuram ca ai revenit pe forum si SA STAPANITI SANATOSI NOUL APARTAMENT!!!!
De abia astept si eu sa vina momentul cand ne vom muta intr-un apartament mai mare (de 4 camere) ca sa-i pot face si eu camera lui Matei.
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana8188 AncaD, multumim pentru compliment! Am intrat si eu la bazarul pt Sonia si deja am vazut ceva interesant; mai citesc sa ma lamuresc si cu sistemul de licitare si plata.Miha, multumim pt urari si pupici; nu stiu daca suntem vecine, stau in capat CUG, langa centrul Providenta, acolo unde sunt targuri de textile. Dupa cum vezi, m-am mutat strategic pt shopping Bb iti multumim si tie pt felicitari, apartamentul e extraordinar, am atata spatiu de-mi vine sa sar in sus de bucurie ![]() Roxxy ai o scumpete de baietel! ![]() Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
mariussimiuc spune:
Oana,chiar suntem vecine!
Eu stau o statie de autobuz mai la vale. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anacami spune:
Oana,felicitari!
spor la shopping,mai ales ca va puteti intalni 4 fete cochete sa mergeti impreuna!
Roxxy,cand ai zis ca pleci? drum bun (sper sa nu gresesc)
Alina,pe unde sunteti? am ramas datoare cu un raspuns, este destul de complicat la noi cu necesitatea administrarii unor suplimente de flour sau folosirea pastelor de dinti cu flour..
Uite un www.desprecopii.com/info.asp?id=1113" target="_blank">articol pe DC.
Ideea este ca atat deficitul de flour,cat si excesul lui pot fi daunatoare.Pentru fiecare zona geografica ar trebui facute studii prin care sa se afle ce cantitate de flour primim din resursele de apa.
In unele zone acestea sunt scazute (si se administreaza suplimente de flour),in altele mai mari (nu este nevoie de flour suplimentar)..La noi nu stiu sa se fi facut un asemenea studiu, unii medici rec. suplimente,altii din contra...
Pediatra noastra+medicul meu stomatolog au spus ca nu este nevoie, dna Culcer (am facut si la dansa o consultatie,am zis sa aflam si o a doua parere ref. buna dezv. a lui Sebastian...) ne-a prescris sa ii dam lui Sebastian cate o pastiluta zilnic...Analizand situatia pe toate fetele,am decis sa nu ii dam,mai ales ca din cate am inteles trebuie sa fii foarte consecvent in administrarea lui pana pe la 12-16 ani..Daca nu il administrezi corect,poate face mai mult rau..
Acum pastele astea de dinti sunt facute special pt. copii, chiar daca unele mai contin flour contin in cantitati f.f.f mici (cum ar fi de ex. www.colgate.ro/app/ColgateSmiles/RO/HomePage.cvsp" target="_blank">Colgate Siles 0-2.
Altii se lauda ca sunt complet fara flour - ex. www.oralb.com/uk/products/kids/stages/" target="_blank">Oral-B Stages1 (4-24 luni) sau Nenedent
Daca vrei sa fii mai ortodoxa decat Papa,ar trebui sa te duci la un laborator si faci analize surselor de apa pe care le folosesti in prepararea hranei pt. Maria.Apoi vezi unde te incadrezi functie de doza recomandata...
EU nu i-am dat lui Sebastian supliment de flour, a folosit si pasta slab flourata (doar cateva luni fara); acum are niste dinti perfecti, albi,stralucitori si fara nicio carie (din fericire si frumos asezati) .
Am inteles ca se poate face si o "sigilare" a dintilor (acoperirea lor cu un strat protector), dar parca dupa ce apare dentitia definitiva
Maine vreau sa merg sa ii cumpar Stefaniei niste pantofiori.Acum,mai nou,cica majoritatea medicilor ortopezi interzic/nu recomanda folosirea incaltamintei cu talonet (umflatura dinspre interior):ca oricum copii mici au talpile mai grasunele si daca exista platfus aceste talonete sunt "frectie la picior de lemn"- chiar pot dauna in unele cazuri..
Adevarul ca m-am uitat si eu la niste incaltari care nu sunt produse in Romania si nu aveau asa ceva...Am niste vecine care scot aceste talonete dupa ce cumpara incaltamintea (ca in Ro aproape toate au si nu gasesc fara..)
Fetele din strainatate, cum este la voi?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
bb_yasmi spune:
neata
am mai intrat putin, la amiaza plecam!!!
pussi, ma bucur cand ne spui cate ceva despre printesele tale!!!
cami, ma vazut ieri la sensiblu de la colgate pasta de dinti si periuta! imi pare rau ca nu ai slabit cu pastilele. esti prima la care am auzit sa nu aibe efect. eu ma mentin super dupa ele desi bag la greu toate porcariile si la cele mai nep[otrivite ore!!
gata fug sa imi pun papa la foc!!!
pusi
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Neata
LA MULTI ANI PTR TOATE MARIILE SI IN SPECIAL PENTRU MARIA MEA!!!!!!!
Cami sa stii ca am auzit ca exista pe piata pastilele astea contrafacute si poate pe alea le-ai luat.
Pussi 
Oana am vazut ca ai licitat![]()
O zi buna la fete
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Vasari spune:
Buna dimineata!
Cami, noi am fost mai mult pe drumuri, am revenit abia ieri. Am fost de joi la bunicii din partea sotului meu, am facut baie in Dunare, iar Maria a fost foarte fericita. I-am facut un filmulet cum se balaceste, sper sa il pun online in curand. Calculatorul meu are ceva, din nou... :((
Multumesc mult pentru raspunsul detaliat, am gasit pe un site Nenedent, sa vad daca il gasesc si in farmacii. De cateva zile am reusit sa-i curat dintisorii si cu periuta de dinti.
Eu am luat pentru Maria niste pantofiori Primigi fara taloneta, o incalt foarte usor cu ei, sunt din piele si au costat si foarte putin... 65 ron. Sunt primii pantofiori seriosi, luati pentru mers.
S-a trezit, o sa mai intru putin mai incolo.
Cami, felicitari pentru kg in minus, stiu ca dieta Daneza e foarte grea, asa-i? La care te-ai gandit in continuare? Iar Stefania e o scumpa, nu stiu care e mai saltaret... puiul care topaie sau ea.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
anacami spune:
Buna dimineata!
tuturor celor ce poarta numele Sfintei Maria (Marii,Mariani,Mariusi
)
BB,de pe siteul lor,din Timisoara,am comandat.Este drept ca nu am luat decat o saptamana,iar nici inainte nu mancam cine stie ce ziua.
Dupa ce incep serviciul,de luna viitoare,voi merge la un nutritionist si daca reusesc la o sala- oricum,am inceput sa fac si seara si dimineata exercitii.
Drum bun,distractie placuta!
Alina,tot Primigi i-am cumparat zilele trecute si lui Sebastian (45 RON!!!, piele interior-exterior).Gasisesm si ceva pt. Stefania,dar marimea 19 aveau doar cu snur, eu vreau neaparat cu arici...Inca mai sunt reduceri la Leonardo,vreau sa ii mai cumpar si lui Sebastian pentru frecusul de la gradinita (de exterior) si din parc.
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Alina,puiul ala este o prostioara gasita in punga cu pufuleti
; este de mare efect, atat pt. Stefania cat si pt. Sebastian
.Am grija insa sa nu traga de el, ca mai toate jucariile din pungile astea sunt "fragile" si periculoase daca sunt inghitite. Dupa ce ne distram putin, le arunc;am cumparat muuulte pungi de pufuleti doar pt. placerea de moment oferita de aceste suprize
...
mami de Sebastian
si Stefania 
Vasari spune:
La multi ani celor care isi serbeaza ziua astazi!
Eu i-am spus la multi ani Mariei de dimineata si ea m-a pupat!
Cami, tu chiar ca ai gasit la super pret! Ai nostri au catarama, se inchid foarte usor si sunt putini decupati pe langa ea. Cu arici nu am vazut.
Distractie placuta cu pufuletii! 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ancadragoman spune:
stabilim intalnirea ptr bebe expo?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca