Aspirante optimiste > 20 (343)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Salutare!

La multi ani, Mariilor!

Fetele, a mai ramas un strop de ?

Sunt asa de obosita... si un pic trista... cred ca l-am ratat luna asta pe bebe... se pare ca ovulatia a fost sambata, iar eu am prestat abia aseara... e cam pe ultima suta de metrii...
Stiam ca trebuie sa fie cam pe 10 sept., dar testul de ovulatie se pare ca s-a pozitivat sambata...

http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

neatza..

eu prima la pupicii de la iulia

eu sunt un munte de draci la servici ..simt ca nu mai pot

adiutza esti ok..daca ti s-a pozitivat testul d eovulatie probabilitatea sa ovulezi este in 48 de ore!!! deci parerea mea ca ai prestat fix pe fix . nu ar strica sa mai repeti si azi

buburuzooo..pana nu iti vine nu am de ce sa fiu dezamagita
una peste alta scapati-ma

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

neta fetelor, si LA MULTI ANI MARIILOR!!!
este enervanta treaba cu moderatul, am mai incercat sa vorbesc cu voi si va apare mesajul meu fff tarziu cand eu si uit de calculator
vreau si eu un BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

lala achiesez la parerea ta legata de adiutza. Dar am o intrebare. Mie dr-ii mi-au spus ca trebuie sa avem contact sexual o zi da, una nu, pt ca e nevoie sa-si revina vitejii. Deci daca adiutza face prostioare diseara, se prinde? Adica nu sunt mai putin "numerosi si vanjosi" daca a facut si aseara? Daca e o intrebare tampita sa-mi fie cu iertare. Apoi ma gandesc asa: peste tot pe internet am citit ca spermatozoizii rezista pana la 5 zile si ca exista sanse ca ovulul sa se fecundeze cu un "el" dintr-un contact sexual mai "vechi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

acu ceva timp va ziceam de un nodul la san

well am fost la eco, am si la stangul si la dreptul, dar f. mici, de 4 mm mi-a dat o crema si ma masez in fiecare seara cu ea, cel inflamat nu mai doare si parca nici nu mai e asa maricel....doctora a zis sa stau calma ca nu e cancer... si ca toate femeile au asa ceva dar se trateaza

Imi doresc un

....hai ca puteti
http://tt.lilypie.com/ymwHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Ma fetelor am o nelamurire, mie inainte de CM cu o saptamana imi apar simtomele. Mie trebuie sa imi vina pe 12 luna asta. Bun deci apar si simtomele, dar de data asta mai puternice, ma dor sanii ca nu mai pot dormi nici pe o parte decat pe spate, ovarele ma dor de zici ca sunt pe rosu(nu tot timpul decat din cand in cand), si ma doare si spatele. Voi nu stiti ce poate sa fie? Va mai spun ca am facut un tratament cu duphaston si tratament de stimulare ovariana.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Titi,trebuie sa ai rabdare pana pe 13 ca sa nu ai dezamagiri.Pe 13 hopa cu testul.Da ,la sarcina ai dureri ca la menstra dar putin mai intense erau la mine.Ai rabdare si Domnul te va rasplati.Buburuzo,nu te necaji ,nu este totul pierdut .Ai timp inca 4 zile .Si eu imi faceam teste inainte de ciclu si eram botoasa ca nu ieseau,de data asta am zis ca nu fac si gata.Dupa ce a intarziat hopa mi-am facut testul.Bine daca nu eram plecata la munte nu garantez ca nu mergeam la farmacie sa ma testez .

iulia 7+

Mergi la inceput

se pare ca sunt singura pe aici...si eu care vroiam sa stau de vb cu cineva,ca stau ca pe ace

Mergi la inceput

sau nu sunt singura,dar abia cand imi trimite mesajul mai vad si eu ce ati scris voi.
va place de mine...vb si eu singurica ...nu de alta da sa nu o iau razna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mara...scrie vreo 10 mesaje ca sa vorbim in timp real

anne stiu ca asta recomanda medicii..dar eu sicer fac cand vreau cum verau cat de des pot . ideal ar fi intr-o luna sa faci o data la 2 zile. asa sigur nu ratezi ovulatia si sunt mai odihniti inginerii. dar eu daca as stii ca mi-a iesit pozitiv acel test...nu stiu cand o sa am si eu onoarea asta..cred ca as sta non stop pe sot ...hi hi...sau sub(ca cica e mai bine pt bb)

my somebody....

Mergi la inceput