Aspirante optimiste > 20 (343)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Pai uite Sorina de la voi a reusit sa mentina sarcina si acum are o fetita de 2 ani si... superba.Nu intra in panica.Poti sa-ti faci un test de control pe la 28-29 zile,Nu dispera,mai ai putin de asteptat.

iulia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta_8 spune:

fetelor si eu vreau un bebe...muncesc de vreo doua luni....dar pana acum nimic....astept cu nerabdare perioada fertila si o sa muncesc din greu si sper sa vina bb cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

hehehe si pe Sorina o stii ...

ea nu a avut chiar nici o problema la sarcina ... a fost o norocoasa dar eu avand la activ un avort spontan produs pe scena in timpul unui spectacol ... mi-e teama acum si "suflu si in iaurt" ...

mda...la capitolul rabdare stau prost ...

http://tt.lilypie.com/ZiFyp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Incearca sa nu dai chiar tot,mai marcheaza si tu si le spui ca ai o intindere ceva.Macar cateva zile si dupa ce afli fuguta la doctor si poate iti da ceva pentru sustinere.Eu iau utrogestan.Buburuzooo imi esti datoare.Dupa ce nasc poate si in timpul sarcinii te bat la cap cu cura de slabire.Nu am de gand sa pap pentru doi pentru ca de ani de zile fac foamea sa ma mentin pe linia de plutire.Tot ce bag in gura(sunt atenta)se depune.Asa ca eu te sfatuiesc pe tine si tu pe mine.Pana atunci te pupacesc

iulia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

deja iau Duphaston pt ca doctorita mi-a dat "ca sa raman mai repede si sa tin sarcina" ...dar oricum sper sa fie asta ca atunci raurile sunt mai mult ca binevenite ...
ca asta am si zis ca daca imi vine ciclul si nu e sarcina opresc duphastonul ca atunci e clar ca mi-a dat ficatul peste cap ...

si apropos de curi de slabire voi incerca sa te ajut cat pot pt ca sincer nu prea am experienta la capitolul asta... eu de cand ma stiu am avut o greutate sub medie ... asa am fost tot timpul indiferent ce mananc ... mi s-a zis ca as avea tiroida prea activa pt ca eu nu am avut niciodata logica la mancare...am mancat knd mi-a fost foame si tot ce am vrut ...ca sa nu mai zic ca painea la mine este sfanta si in cantitati destul de mari

oricum vom vedea daca este sarcina cum voi fi cu kg-mele si sigur ca ne ajutam reciproc fara probleme

offffffff makr sa fie sarcina ...

http://tt.lilypie.com/ZiFyp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Seara fetele
De dimineata de la 8 acum am ajuns si eu acasa... Sedinta cu sefii (la naiba cu stresul asta la servici!!!!) si o vizita pe la socrii, sunt moarta de oboseala si ametita rau... va , si o seara placuta.

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Buna sera tuturor...ati fost harnice.ma bucur..............

eu nu am avut timp sa intru, ca am avut muuulta treaba asa ca..........

va zic acu ce e nou......
m-a programat tanti pe la 17.00 sa merg la "aparat"...ok era una in fata mea si am stat nici mai mult nici mai putin de 1 ora si 15 min pana m-a luat...........sotu lucra pana la 17.30, a mers sa se tunda....ca i-am zis sa isi gaseasca de lucru pana ies eu sa putem veni acasa.............S-A tuns.........................apoi nu a mai avut ce face s-a dus la mama-sa. a stat..apoi a venit inapoi.eu la 19.40 inca mai eram acolo................ok

na imi pune un fier circular in mana si cealalta mana cauta...........de la sistemul nervos pana la...........cortizon................tot tot tot mi-a zis..e organismul toxic...putin si il detoxifiem....probleme cu...nu stiu ce mi-a masurat in frunte acolo..ceva punct.......nu stiu cum ii zice si am avut 1.5 si normalul mere de la 2.5...........

asa.......riinichii....cam problem...stomacelul, hiperaciditate.....intestin gros lenes....si anemie.....si ceea ce e legat de org genitale e ca....am o leucoree.....insuficienta ovariana.......in rest.dupa detoxifiere reglam ciclul si apoi facem bebeiiiiiiiiiiiiiii............:)))))))))

a zis ceva interesting.....m-a intrebat daca am avut o copilarie grea sau am avut o marew bucurie.........
si eu am zic ca am stat cu bunicii din partea lu tata si ca tata bea calumea ...si erau certri ...toate cele si apoi bunica s-a paralizat...a stat 6 ani in pat si trebuia sa ii dai de mancare si sa o duci la buda si sa ii dai medicamente....dormea cu mine si cu sora mea si o luna ma striga pe mine dimineata la 6 sa merg cu ea la buda o luna o striga pe ea.................apoi s-a imb si buncul...a murit repede.....na si.....tatai de la cand am facut eu 18 ani nu mai bea......slava domnului....eram tare stresata pe vremea aia....pe cand pe sora mea o dure fix in pix ca ii mai si dadea bani la ttati sa mearga sa bea...........da eu nu l-am suportat......si in fine zice asta ca..........in subcostientul meu ...fetita de atunci....ii este frica...i-a fost frica........in momentul in care vine ciclul...vine un prieten, un sot un copil si mi-era frica sa infrunt ceea ce infrunta si mami.................

si zic de aiai mi-am dorit eu un sot care sa fie antialcoolic????????????zice : da......
ok...eu habar nu aveam ca asa ceva poate influenta existenta mea de acum...eu in viata mea nu am avut ciclu regulat..prima oara cand mi-a venit ditamai ciclul....doua pete de sange m-a dus mami la dr ca asa mi-a fost de rau........apoi nu stiu.........................

mi-a zis sa imi tin picioarele in apa calda...sa imi fac masaj ginecologic......si in fiecare seara cand adorm sa imi imaginez o oglinda...in care stau eu cu bebbe in brate....si sa ZAMBESC imaginii.................dar e asa de greu sa ii zambesc..........

na.....am obosit..................

lalala sunt foarte fericita ca te vad pe aici......................ne lipseste si anidaz si oana.........na va pup
noapte buna

mersi la gravidute ca vi si lasa poate se ia si la noi
sa mai veniti

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

hai sa va mai fur cate un zambet.................

Un cacat
Un viermisor care tocmai a iesit dintr-un cacat o intreaba pe maica-sa:
- Mama, noi putem trai intr-un mar?
- Da, fiule.
- Dar intr-o banana?
- Da, fiule.
- Atunci de ce traim intr-un cacat?
- Pentru ca asta-i tara noastra fiule!

Lunga, tare, rotunjita
Profesoara la scoala, incercind sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat:
- Ce este rosu aprins si stralucitor?
Bula sare si raspunde:
- Un camion de pompieri!?!
- Nu, zice profesoara, dar imi place cum gindesti. Altcineva?
Maria zice:
- Un mar?
- Corect! zice profesoara.
Apoi Bula zice:
- Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura????
- Bula !!!...tipa profa, noi nu vorbim asa aici!!!
La care Bula zice:
- Periuta de dinti!!! Dar imi place cum ginditi!

La ora de gramatica
La ora de gramatica,invatatoarea il intreaba pe Bula "Care este viitorul verbului "eu casc"?Bula raspunde"Eu dorm,doamna invatatoare.
Sotia disperata
Suna soneria. Sotia disperata se roaga:
- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune:
- Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga:
- Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te... sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde:
- De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate...

Optimistul
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul, Optimistul vede lumina de la capatul lui, Realistul vede luminile trenului care vine, Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine.

Pestisorul de aur
Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur pescuiesc. La un moment
dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur.
Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa va
indeplini o singura dorinta la fiecare.
Ungurul zice eu vreau ca toti ungurii sa fie in Ungaria si sa fie
bogati si fericiti. Dispare.
Tiganu zice eu vreau ca toti tiganii sa fie in India fericiti, bogati.
Dispare.
Romanu' se uita in toate partile si il intreba pe pestisor:
- Ungurii is in Ungaria?
- Da.
- Toti?
- Da.
- Si tiganii in India ?
- Da.
- Toti?
- Da
Se uita la pestisor si zice:
- Mie da-mi un cola light.

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Neataaa!!!
Este cineva matinal, sambata?eu oricum fac acum cafeaua si o pun sa se pastreze calda...cine vrea sa se serveasca .
Bea..super bancurile...m-ai binedispus asa de dimineata..azi o sa imi mearga bine toata ziua!!!

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,
eu sunt treaza.
Sau...e un fel de a spune.
Incerc sa pap ceva dar, desi mi-e foame, ma lupt cu o greata de zile mari.
De aseara a inceput.
Nu-i suficient de rea cat sa vomit dar e suficient cat sa am impresia ca fiecare imbucatura imi sta in gat. Si dupa sa am regurgitari.
Asta...combinat cu durerea de spate...semne, semne...ca in curand vin rusii.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput