Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Legat de intalnire: in fiecare zi la ora 6 trebuie sa il iau pe Stefan de la gradi, deci sunt conditionata de asta.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, te sun cum termin acolo. E ok asa? Ca eu bani de shopping oricum n-am pana nu-mi gasesc de lucru . Dar cafea as bea non-stop, iar dupa iaurtul de la libanez imi ploua-n gura. Si oricum nu mi-ai spus nici pana acum exact cum se face cura aia, dimineata, pe stomacul gol sau nu, crescand sau nu progresiv cantitatea de galbenusuri. Poate daca ne vedem fata in fata aflu reteta . Sora ta cum se mai simte cu sarcina? Tot fetita a ramas? Can naste?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, schimbi domeniul de munca? Bafta la interviu.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Am uitat s-o felicit si pe mami Devylla pentru primul anishor al mogaldetei migdalate!mamico,ai o fetitza de top!si tu esti o mamica de catewalk!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Multumim.
Sora ta a fost o mireasa splendida.Iar fotograful priceput

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Devilla, mi-e dor de voi, va asteptam in curand acasa.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Dap,si noi deabia asteptam sa venim.Nici chef de munca nu mai am

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, eu in principiu vin orcand sapt. viitoare, si eu prefer mai devreme dar azi e o situatie speciala cu interviul.

Ah, si apropo de taiat carnea tot robotul il folosesc. Doar carnea fiarta o pot taia cubulete mici si perfecte si nu mai cu un cutit bun, de cea proaspata se ocupa robotul. In asta consta sa fii mama buna???? Nu as fi crezut....hmmm.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, eu pot si mai devreme si chiar as prefera mai devreme. Poate ramane pe saptamana viitoare cand inca sunt fara atomica, altfel imi va fi cam greu dupa-amiaza. Dar ar fi bine sa ne decidem in mare. Eu am program cat de cat flexibil, insa e bine sa stiu din timp ce am in plan.

Sabina, eu pe la 4 jumatate plec de la birou. Astept un semn de la tine. Sunt in Baneasa pana pe la 6, cel tarziu 6 si un sfert.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Stiti ce am tot vrut sa va propun? Nu ati vrea sa facem o aniversare comuna a puilor nostri?

Noi asa am facut la gasca cu pui de varsta Alexandrei. Am rezervat o sala la Mariott si intr-o duminica seara ne-am intalnit vreo 20 de mamici cu puiuti. Fiecare a cumparat un cadou (am stabilit o suma) si apoi s-a tras la sorti si fiecare a primit un cadou. La tragere au participat si puiutii din alte orase si a fost super. Mai ales surpriza cand deschideai cadoul. Puii s-au simtit minunat si parintii au socializat. Este o amintire tare draga si frumoasa pentru mine. Din pacate nu gasesc pozele de atunci, le aveam pe un hard stricat, dar promit ca fac rost de la una din mamicile de poznasi.

Daca sunteti de acord poate alegem un weekend din septembrie sau inceputul lui octombrie. Cred ca ar fi tare frumos.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

De luni Erika este intoarsa pe dos...o fi raceala,nush...dar nu ii mai intru cu nimic in voie...ca tot vorbeati de mamici frustrate.
Azi mai aveam putin si explodam...ea urla si eu ma rugam de ea sa se linisteasca.Imi venea s-o las asa sa planga,sa ma duc sa musc dintr-o perna ceva...ca sa nu urlu.
Voi cum va puteti pastra calmul cand nu ii mai multumeste nimic?Si plang...se tavalesc pe jos de nervi...iar daca incerci sa ii ti in brate...vor sa sara jos si urla si se zbat.
Ieri de exemplu n-a vrut in ruptul capului sa doarma...a adormit seara in tricicleta,in fund.Cand am ajuns acasa,am pus-o in pat,s-a trezit imediat si-a inceput din nou sa planga.
Nu mai mananca deloc bine...lapte bea decat cate 100 ml la masa....mancare nu primeste decat 3-4 lingurite.
De atata plans si nervi,oboseste si seara cade lata.Adoarme imediat,macar atat.
Nu stiu cum sa fiu calma...ca sa nu ii transmit si ei starea mea.Imi tot repet ca poate o doare ceva,vrea afectiune...dar asa de luni...incep sa clachez.Help!?

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am dat gata supa cu galusti, a iesit buna, sa vedem daca o sa-i placa printului mostenitor.
ca vorbeati de decolteuri, al meu a fost mereu bogat, dupa sarcina a invatat legea gravitatiei

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput