casnicie in impas ?
Raspunsuri - Pagina 3
Guestus spune:
cred ca voi nu aveti disciplina in singe ...si d"aia nu va descurcati. in plus faceti mincaruri pakistaneze ce stau 5h pe foc..si voi pe linga ele cu descintatul...trebuie sa va schimbati modul de viata si alimentatie.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus cred ca voi nu aveti disciplina in singe ...si d"aia nu va descurcati. in plus faceti mincaruri pakistaneze ce stau 5h pe foc..si voi pe linga ele cu descintatul...trebuie sa va schimbati modul de viata si alimentatie. |
Guestus, daca io as fi sotia ta, si medicul ti-ar spune ca n-am voie sa ... sa... sa... sa... DACA vrem sa avem un copil, consideri ca ar trebui sa ma autodisciplinez sau sa ma disciplinezi? La lectia de "disciplina in sange" am lipsit..o fi tata bietu' de vina ,ca n-a tipat la mine cand trebuia sau mama ca-mi strangea patul si cand eram marisoara?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
n-a zis sa stau tzeapana in pat toata ziulica.A zis sa evit efortul, sa nu ridic greutati,sa nu car nici macar 1 kg, sa nu stau toata ziua cu mopul in mana, sa nu stau ff mult in picioare.... nu crezi ca-i destul?! de fapt, ce as mai avea voie sa fac decat sa tai 3 fire de patrunjel,sa apas pe un buton la masina de spalat si sa bodoganesc menajera (pe care n-o am,dar mi-o doresc ptr ca si sotul meu are dreptul la odihna).
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Guestus spune:
Sa-mi dai coordonatele lui...ca am si yo nevoie de asa recomandari... cu cit l-ai platit?
yo zic sa mergi la mai multi sa te investigheze....ca imi pare tare dubios sa nu ai voie sa cari decit < 1kg...sa stai in picioare..etc.
violeta69 spune:
guestus,tu ar trebui sa-ti schimbi numele in Toma-necredinciosul!
uite ca nici eu nu aveam voie sa stau in picioare...
cand mi-a spus medicul ca tb sa stau acasa,i-am spus ca stau pe scaun la birou si raspunsul lui a fost"pai si pe scaun tot in picioare stai!"
asa ca mi-a recomandat sa-mi iau o canapea de parca astia imi aduceau mie canapele la birou...
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
zepellina spune:
Fetelor, nu ati inteles conceptia lui Guestus, mioritica: femeia la treaba, nu are voie sa se planga sau sa beneficieze de retete: nu ai voie sa cari greutai, nu ai voie sa faci treaba...chiar daca are un bb
e barbat, asa i s-a spus
Guestus spune:
Da ce aveti voi sint probleme de gravida....sau discutati de alte belele?
Sa beti aveti voie? ...ca 1 litru de bere in stomac + 1 friptura e o greutate catastrofala de transportat
gabriella1 spune:
Guestus,io ma bucur ca sotia ta a fost/este sanatoasa,ca a putut sa-ti aduca macar un bebe pe lume,ca nu stii TU cum e sa-ti sece sufletul dintr-o data cand esti anuntat ca..."mai incercati".Asa ca, VIRGULA, comentariile tale in ceea ce priveste aparitia/ mentinerea unei sarcini,ce ai voie sa faci sau ce nu ai voie sa faci ,faptul ca omul de langa tine INTELEGE ca un bebe cere sacrificii, nu-si prea au rostul.Cand TU ai sa treci prin toate "chinurile" unei (poate viitoare) mame,stam de vorba...ca de la mama la mama.Pana atunci,savureaza-ti berea in liniste,bucura-te de minunatiile de copii pe care ii ai SI APRECIAZA-TI sotia chiar si ptr minutul liber pe care ti-l lasa .Revin sa "te atac" dupa ce ma intorc de la perfuzii...
Gabriela