Racusori, la apel! (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

o seara linistita si o saptamana usoara si minunata va doresc. ma cam retrag la somnic.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, ofer si ceai fierbinte.
Am fost dimineata la festivitatea de deschidere a noului an scolar, am tremurat la greu in careu, noroc ca s-a hotarat d-na invatatoare si i-a dus in clasa mai repede, nu a asteptat sa se termine, ca tremura toata lumea, si copii, si parintii si cadrele didactice. Urata vreme.
Cum o fi petrecut Iulia la mare in wk acesta, ca a fost o vreme urata si receee.
Va , ca trebuie sa mai si muncesc.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

vai..ce frig am trasssss. io inteligenta tare.. am plecat intr-o bluzita si un plovaras. turturi am facut
iulia a petrecut bine
amalia..cum e noua etapa a vietii de scolar? si finuta mea a inceput azi clasa I.
viki, la voi cum a fost..in afara de frig?
am reusit ieri sa schimb 3 vb cu cris. va saluta pe toate.
fug..mai revin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

suntem bine. Putin demoralizati, dupa esecul de la banca dar viata merge mai departe. Acum ne pregatim pentru petrecerea de saptamana viitoare!Face puiul doi ani. Ce repede trec anii!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Buna dimineata. Am si ceai, fierbinti. Ce vreme urata.
Nu am chef de nimic, nici macar de vorba.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Vicky poate iti mai vine cheful! Multumim pentru cafea...una mica de dimineata nu refuz, la tensiunea mea.
Mirela muuulta bafta finutei tale in clasa 1!
La noi nu pot spune ca s-au dus emotiile si durerile de cap pentru ca abia diseara la 18 e prima sedinta cu parintii. Iau aspacardinul cu mine ca sa n-am probleme cand o sa aud lista si sumele
David a fost foarte incantat de prima zi de scoala...mi-a povestit ieri in continuu...seara a reluat...vreo 2 ore a vorbit, povestit 1 ora jumate de scoala...dragul de el, ce prins era de povestire!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Buna dimineata. Am pregatit si ceai fierbinte, si multa lamaie. Am ajuns uda si inghetata la servici, ca umbrela nu mi-a folosit la nimic, la vantul care batea. In schimb, m-a impresionat un catel maidanez, m-a preluat de la iesirea din metrou si m-a condus pana la usa liceului, am impartit sandvisul cu el, sper sa nu-l gasesc tot la usa cand plec.
Amalia, te-au speriat sumele? Daca nu, nu e timpul trecut, daca da, gandeste-te ca e abia inceputul.
Mire, si noi pe Cris si Daniel. Si pe Iulia.
Geo, , imi pare rau ca nu a iesit cum v-ati dorit, dar nu va pierdeti speranta, o sa reusiti pana la urma.
Carmen, ti-au luat copii toata energia? De cei de la scoala vorbesc.
Canne?
fetele, sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

nimeni prin zona?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

II fac o surpriza lui Vicky azi si las eu pregatite cafelutza si ceiucul!!!!

EU stau mai prost cu timpul si , pe langa asta, mai imi merge si netul tareeeee prost!!

urez si eu cu intarziere un inceput de an scolar cat mai bun pentru toti prichindeii!!!

Geo, LA MULTI ANI SOFIEI!!! ( in caz ca nu mai apuc sa intru ) Sa fie snatoasa, cuminte si sa va aduca multe bucurii!!!

Amalia...ce putin a mai ramas!!!..

Va pup pe toate...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Buna dimineata! Cris, asta da surpriza, multumim de tratatie
Missy, pentru Maia, scuze de intarziere, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, si sa aiba mult noroc in viata.
Eu sunt prinsa cu treburi la servici, sa ma apuc de treaba, ca poate asa ma mai incalzesc.
fetele!

Mergi la inceput