nelamurire...si am sa va spun si de ce.o colega care recent a iesit la pensie la varsta are probeleme cu vechimea cu ani trecuti pe cartea de munca.ea are 28 de ani de munca iar pe cartea de munca figureaza cu 20.am o intrebare daca programul de munca este de 6 ore afecteaza cumva la ani carti de munca?si la program de 8 ore impozitul e acelasi si daca am munci 6 ore?
Normal ca afecteaza. Inseamna ca a a lucrat 75% din activitate. Implicit vechimea este 75%. Impozitul nu are legatura cu asta ci cu banii castigati.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
deci daca pe cartea de munca am trecut 6 ore de munca impozitul este acelasi ca si la 8 ore?si daca da cat se plateste impozitl la salariul minim pe economie?multumesc pt raspuns Marius!
Repet. Impozitul se stabileste procentual din banii efectiv castigati. Nu are legatura daca ii castigi in 2 - 4 - 6 -8 ore.
Pagina legislativa
Marius multumesc mult pt intelegere,si mai am o intrebare cat este impozitul la un salariu minim pe economie?multumesc!
La orice salariu este 16%. Cota unica. Pe stat este posibil sa fie 0 insa platesti dupa un an pt toti banii(impozabili) primiti
Pagina legislativa