dr chirurg radu jercan

dr chirurg radu jercan | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

am nascut acum 3 luni si in postoperator mi s a facut o injectie care m a durut f tare si din cauza careia am facut necroza.pt ca faceam febra 40 sub antibiotic,am fost dusa la pantelimon,la un chirurg,care m a incizat si care mi a spus ca in 2/3 luni ma voi vindeca.au trecut 3 luni,necroza capatase o coaja f f groasa,schimbam mereu pansamentul si speram ca sub coaja totul sa fie ok...pana a inceput sa degaje un miros fetid...am fost dusa de catre dr ginecolog de data asta la un chirurg plastician,tot de la spit pantelimon,dr dumitrescu leonard..am fost operata,mi s a scos tot tesutul necrozat,care din pacate era f mult si mi a lasat 2 gauri mari in sold,ca n filmele de groaza.mi a spus ca tb sa stau asa pana se scurge infectia pe acolo si abia apoi ma inchide.sapt trecuta am fost la control ,dar dr nu era la spital.eu sunt din provincie si mi e f greu sa ma plimb pe drumuri,pt ca am 2 copii mici si n am cu cine sa i las.vreau sa merg la o clinica particulara,sa mai cer parerea unui dr si am auzit de dr acesta,radu jercan,de la clinica academica.are cineva idee daca e bun sau stie vreun alt chirurg la care pot merge?sunt disperata...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Imi pare rau ca nu am raspunsul la intrebare, insa iti doresc multa sanatate. Ai nascut la Giurgiu, acolo ti s-a facut injectia asta miraculoasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nu,anda,am nascut la spitalul pantelimon din bucuresti.

Mergi la inceput