Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele! Eu trec direct la conspect, poate revenim mai tarziu cu noutati..

Jady nu cred ca e o problema, cred ca pur si simplu s-a regalt secretia de lapte. Am inteles ca se potolesc din curs, Nici la mine nu mai curg si se intaresc dupa 5 ore asa, dar bb papa bine uneori.
Stefany, bravo pentru mersul la sala. Va admir fetelor care reusiti sa faceti asta.
Alysh wow! O sa ai un mancacios, n-o sa-ti faca problem cu diversificarea…cred ca si al meu va fi la fel… dare u intarzii putin. Mai inspre 5 luni jumate. Si asa mi se pare bataie de cap, trebuie sa scot robotul pe masa, il am de 4 ani si nici nu l-am folosit…trebuie sa invat acum…
Cand ii bagi si piersicuta? Ai sansa sa I le dai proaspete…
Cleo felicitari pentru MAruca, ca s-a intros pe burtica. Il asteptam sip e Mirciulica, am vazut ca o urmeaza pas cu pas.
Doloress, asa de bine s-a simtit in casa cea noua ca a dormit neintors. Buna treaba!
Miss, foarte misto ti-au iesit suvitele…ma gandeam si eu sa trec la suvite ca sa nu mai imi stric parul…dar sa vedem cum fac… IAr bb David e taaare dulce!
Nicole, Cenia Gata sunt rezolvata, sanatoasa tun!
Socrate felicitari, inseamna ca poti incepe diversificarea! Cat despre suptul la san, eu am avut problem doar in sensul ca nu tragea cum trebuie… si rar, cand nu acccepta deloc era de oboseala/agitatie. Sper sa-si revina si Edvin! E super pozica in care sta el in coate pe patura pe plaja!
Vianne sper sa se linisteasca Stefana! Al meu plangea tot asa intr-un timp… de oboseala.Plimbati-o pe afara!
Daria abia astept si eu perioada desenelor animate si a povestilor! Ca tare imi plac…acum macar am o scuza
Cleo Nu-mi spune ca bagi Galactogil!! Pai daca se satura fata...nici la mine nu mai curge sanul cand trage bb din celalalt.
Ylari azi la 11??? Vizavi de biserica???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!
Cleo ziceai ca ai decof cu lapte?

Simo iti trimit PM nr. de tel al dr. Spataru. Pup

Bibicu' s-a trezit de la 4 cu nevoi mari cu care s-a chinuit pana la 7, cand a si reusit, acum somnul s-a dus, eu sunt chiauna.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetele!!!
Ce mai faceti? Mama dar ati scris, nu gluma!!!! Am citit pe diagonala......... Si nu mi-a intrat nimic in cap....... nici macar un glontz... Sunt obosita, eu nu stiu ce mai am... cred ca la mama, de prea mnult bine ma puturosesc!!!
Camim, interesant scaunelel de masa, dar nu e prea greu? ( fiind de lemn)
Socrate, motanul nu stiu unde e, soacra-mea s-a intors in bucuresti saptamana asta, dar eu nu sunt in Crangasi. Cert e ca am vist motanul azi noapte........
Fug sa culc fata un pic, ca au apucat-o niste paduchi mici si sa nu se faca mutanti, ca se transforma........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

laura, bag galactogil ca am zis ca seaca izvoru... mai ales ca fenomenu a aparut de sambata/duminica, de cand cu agitatia /stres/ oboseala/ supararea cu botez & co...
ee, bine ca ai scapat de orez! ia zi, cate kile ai slabit? . Acu imi aduc aminte, in fackultate, aveam o colega care voia sa slabeasca, si incerca sa isi induca diaree: masa de seara era doar cu pere cu prune cu iaurt....si sa stii ca a slabit!

doloress, cand te linishtesti la noua casutsa, baga si poze. Dar din ceea ce zici cu zona casei/acces & co, tare bine suna!!! Lasa ca e bine si asha! chiar daca e numai chirie. de la fete, si mult optimism si putere - cel putin ca si pana acu, sa va dea Dumnezeu, pt ca atata hotarare si curaj ca la voi, nu am vazut la multe persoane!!! Si nu v-a fo usor!. Cand mi-e greu, sau imi vine sa plang, sa ma plang sau ma sperie unele lucruri -ma gandesc la voi, sau la cei ca voi, care au reusit muncind din greu. Pt ca se poate....

socrate, stii ce mi-e frica de momentul asta cand bebe nu o sa mai pape san din varii motive? dupa ce ne-am chinuit atata, cu noduli, mastita, rani, dureri, cand in sfarsit, pe la 2-3 luni, am inceput sa simtim si noi bucuria si placerea de a alapta... na ca ni se termina traiul!!! Nu e corect.....
pe de alta parte, cred ca biberonul de seara, care va fi CU SIGURANTSA la mine cu cereale, il va face pe bebe sa doarma...pana mai dimineatsa. OOOOO, ce dezmats va fi atunci, nu? .

mai fetelor, cascata de mine, ieri a pus sa faca pui cu smantana. Si am pus puiu la fiert, si.... am uitat. Adica am ars oala, pana mirosea toata casa a gaina parlita, am aruncat oala, carne,tot, aragazu e cotet, ce mai, jale. JALE. Si acu miroase prin casa, ca sa nu zic, rufele din balcon tre sa le clatesc iar, ca le-am afumat

gata. Ma duc sa vad ce imi face comoara si sa o scot afara. Nu inainte de a face capitol nou.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

trancaneala aici, va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

LoriCh, merci pt PM
Cleo, sarumina pt info detaliate.
Uitati de ce vreau eu sa-l duc la control, desi nu mi-a recomandat pediatra lui. Pe mine insa ma contrariaza cuta de la un picior spre deosebire de celalalt unde nu o are. Oare e motiv real de ingrijorare?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

LoriCh, merci pt PM
Cleo, sarumina pt info detaliate.
Uitati de ce vreau eu sa-l duc la control, desi nu mi-a recomandat pediatra lui. Pe mine insa ma contrariaza cuta de la un picior spre deosebire de celalalt unde nu o are. Oare e motiv real de ingrijorare?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Neatza,

Simona eu nu prea cred ca e motiv de ingrijorare, pt ca nici la noi nimic nu e la simetric!Dar pt linistea ta du-te ca stiu cum e sa ti se para ceva dubas!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput