Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
CamiM spune:
Daria ma crezi sau nu dar nu sunt suparata pe tine. Faza cu mesajul ala a trecut si e ok. M-am abtinut sa mai comentez la cele spuse de tine in ultima vreme pentru ca :
1. zau nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu iti este cu doi copii mici si fara sot. Si noi suntem singuri aici (fara nimeni care sa ne ajute - e drept ca daca nu ne ajuta nici nu ne streseaza..
) si eu stau cel mai mult cu fetele dar stiu ca la nevoie ma pot baza pe al meu sot, nu stiu zau ce ma faceam fara el.
si 2. ca raspuns la problema ta cu Cassie eu ti-am mai zis si asta iarna ca solutia eu o vad super simpla: schimba-i programul si in acelasi timp fa-o sa inteleaga ca tu esti alfa person in casa aia nu ea. Nu trebuie decat sa te tii tare la niste crize de plans poate o saptamana cel mult dar pe urma ai alta viata si tu (- macar si pentru faptul ca ai sa dormi ca un om cateva ore cel putin pe noapte) si ea pentru ca fie ca ma crezi sau nu copii cauta in parinti nu numai un prieten ci si un ghid in toate situatiile. Tu trebuie sa ii indici care comportament e acceptabil si care nu.
Si relaxeaza-te! probleme or sa fie oricum.. important e sa iti pastrezi calmul si sa le iei pe fiecare pe rand si sa nu mai dai cu bata virtuala in bietul sotz..
.Hai ca iar ma infierbant.. sper sa nu te superi pe mine tot ce ti-am spus am facut-o in ideea ca un sfat te poate ajuta si daca nu iti place e tot ok tu mergi inainte.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
simonacip spune:
Seara buna fetelor.
Cami, bine te-ai reintors pe la noi..Ma bucur ca sunteti bine (cel putin asa sper)
Miss, sa-ti stapinesti sanatoasa coafura..Ti-au iesit foarte bine suvitele si usorul onduleu
Daria, imi place ca ai inceput sa faci niste conspecte tare faine, cred ca asta lipsea inainte posturilor tale
Mai fetelor, eu vreau neaparat sa merg la un ortoped cu Matei dupa botezul lui Mirci, decis apt viitoare. Lorich, ma poti ajuta cu informatii? Un nr de tel la care sa fac programri..As fi vrut sa merg la Mihai Jianu de la grigore Alexandrescu, dar mi-e ca astept tare mult acolo...Cleo, cum e parca tu mergi la Gr Al, dar la alt medic...Se asteapta mult?Mi-e groaza d easteptarea asta...Cum sa fac? Dr Jianu a lucrat la Medicover Plevnei intr-un timp, mi-ar fi fost perfect, dar am inteles ca a renuntat la colaborarea cu ei...Oof
Eu ziceam ca va fi frig in we asta??
Rusinica, cica mari calduri vor fi...36 grd, si eu i-am luat lui Mirci blueginsi si camasa cu mineca lunga, caciulita, gecutza, adidasi...Vai de noi..La geaca, caciulita renuntam clar, dar oare nu va transpira tot in mineca lunga in biserica cit mai dureaza slujba dupa imbaiere?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
CamiM spune:
Miss P sa iti fie de bine!! Aratati tare bine (ca de obicei) toti trei- aratati de fapt ca o familie![]()
Jady poti sa te tunzi daca vrei dar parul tot o sa iti cada pana se regleaza furtuna hormonala de dupa sarcina - nastere. Si nu iti face probleme- nu chelesti!!
Noi scaun de masa l-am avut pe www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=43913" target="_blank">asta la Sofia si il vom folosi si la Sabina ca pe Sofia am trecut-o in booster.
Lorich multa sanatate si refacere cat mai rapida bebelului. Si noi avem probleme cu ochisorii ca sunt canalele lacrimale infundate. Am inteles ca asta poate dura pana pe la 9 luni- 1 an.
Cleo m-a distrat cum ai povestit cu "nevoia te invata" cam asa am invatat si eu sa gatesc si sa fac una alta prin bucatarie mai ales.
Alysh felicitari lui Vladut pentru prima masa cu solide!!
Stefany si eu zic ca esti ok, nu cred ca pierzi laptele daor ca s-a reglat productia.
Dolores am uitat sa te felicit pentru mutare si sa iti urez spor la treaba.. stiu cat e de munca sa pui totul la loc, noi ne-am tot mutat in ultimii ani asa ca am experienta..
, asa de tare ca acum mi se pare ciudat sa nu ma mut iar..
Voi cel putin v-ati mutat in acelasi oras, noi ultimele dati ne-am mutat asa cam in celalalt capat de tara..![]()
Cami - mami de
CamiM spune:
Simona merci
da suntem bine, am povestit un pic mai de dimineata despre noi( pag. 11 parca).. probabil ca nu ai remarcat mesajul..
cu febra pregatirilor pentru botez..hihihi.. ce nebunie trebuie sa fie la voi acolo..
abia astept pozele si povesti mai "nashico"![]()
Cami - mami de
cleo78 spune:
simonacip, la medicover acu e Dr Fodor - la el mergem noi. Si e destul de ocupat, programare cu 2-3 sapt inainte. Am mers la el si la spital, Gr AL. unde ne punea gips- nu se astepta mult, pt ca copiii cei mai mici au prioritate. Atat ca el la garda e 2-3 zile pe sapt, cate 3 ore. Si nu stiu cand sa iti zic ca este , ca se schimba, a fo si duminica dupa amiaza, del a 4 la 7, si marti dimineatsa de la 8 la 11, apoi am fo la el iontr-o joi dupa amiaza, cred. Cam asha. Mai e si in spital, mai intra si in operatii... dar, sincer, ti-l recomand. Noua ne insufla incredere.
Doloress, cred ca si io am uitat sa iti urez WELCOME IN NEW HOME! sa va fie shederea cat mai placuta!!!
CamiM, da...replica asta cu Nevoia te Invatsa se aplica la multe!!!
fetelor, noapte buna. Am strans randurile.
Si in continuare, ma intreb, si va intreb retoric
, daca vi se pare corect ca unii au copii si isi bat joc de ideea de a fi parinte, si altii vor copii, si... nu pot avea.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cenia spune:
Salut
Laurita sper ca esti ok cu burtica. ceai menta, smecta e super, stiksuri, piine prajita, afine in alcool iar is super bune (batrinii fac de obicei)
socrate spune:
Buna fetelor, ne-am intors de la mare un pic. Sambata plecam la ai mei si la munte deci avem doar maine sa spalam calcam.
Am o mare problema, poate ma ajutati cu un sfat.
Edvin Sebastian refuza sa mai suga. Pur si simplu. In prima zi cand am plecat sugea fara probleme a doua zi nu a mai vrut. Daca ii bag tzatza in gura urla ca din gura de sarpe. 
Nu vrea si gata. Asa ca inapoi la pompa si la biberon. Mai apuc sa il pacalesc asa odata pe noapte.Imi vine sa urlu.
In alta ordine de idei i-am dat de la prietena mea care a inceput diversificarea niste piure de morcov/cartof/mazare de la Humana, diluat evident cu apa, si a mancat de ziceai ca e cel mai bun lucru care i se putea intampla. Ar fi mancat o cana intreaga. Nu a avut reactii adverse.
Acuma, medicul mi-a zis la vaccin ca dupa ce venim suntem gata de diversificare, dar plecand am zis ca ma incurc. Insa m-am razgandit maine ii cumpar legumele si fructele ca sa ii fac supita.
Poate asa ne saturam.
DAca aveti un sfat 
Sebastian
socrate spune:
Acu sa fac un fel de conspect.
Miss super suvite.
Cleo unde vad si eu pozulii de la botez?
Daria_Ioana nu stiu ce sa iti spun decat ca
si sunt alaturi de tine. Sper sa rezolvi problema cu Cassie.Eu nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, insa iti doresc sa reusesti sa gestionezi problemele.
Ylari inteleg ca e soacra reloaded? Dar motanul pana la urma e reloaded sau nu?
Cat despre temele de discutie, eu nu stiu inca ce scaun o sa ii iau, va tb sa ma gandesc la asta.
Diversificarea o voi face dupa schema medicului.
Getutza bine ai revenit.
Pupici pt toate fetele si toti bebelacii.
Sebastian
socrate spune:
Am pus pozici noi pe album. In alta ordine de idei vorbind de progrese noi am inceput sa stam in fund. Adica daca il iau de manuta se trage sus. Acum ce-i drept daca a un pic mai ridicat in carut se incordeaza sa se ridice si mai sus. In ceea ce priveste rostogolirea nu ne prea intereseaza. De pe burta pe spate da, dar invers nu suntem foarte convinsi ca e nevoie.
Sebastian
Vianne spune:
Fetelor, revin si eu...
Am citit cam pe repede..
CLEOOO, sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa "cresteti" impreuna. Sa va traiasca micuta crestina si sa va umple sufletele de lumina si bucurii..
Am vazut poze de la intalnire, tare faine!
LAURA, ma bucur ca te simti mai bine!
SIMONA, ce scump e Mateiut!!! Stefana inca nu isi tine bine capul cand sta pe burtica... d'apoi sa stea in fundulet:-)) Pup!
ILARY, MISS, sa va fie de bine. Tare fain va sta!
DARIA, si eu sunt convinsa ca rugaciunile spuse din inima ajuta foarte mult...
DOLORESS, sa va bucurati de casa si sa o stapaniti sanatosi.
CENIA, si eu tot dupa metoda americana voi incepe diversificarea. Si pt ca spuneai de pesticite, uite un link util, despre pesticidele din fructe si legume http://www.foodnews.org/
Noi suntem bine dar de 2 nopti Stefana plange de numa'. In prima seara am zis ca poate a fost agitata pt ca am fost in aeroport sa luam pe cineva. Dar a doua seara a fost la fel... Partea buna e ca pana la urma adoarme si doarme bine cateva ore, pana la urmatoarea masa iar pe timpul zilei e vesela, Slava Domnului...Sa vedem cum va fi in seara asta...
RALU_T, multzam pt recomandare, am primit cartea lui Francoise Dolto "Ce le spunem copiilor...cand sunt f mici, cand sunt tristi..", abia astept sa o citesc..
Cam atat de aici!
Seara faina sa aveti!
Editez, am mai pus poze incepand de
aici
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova