Comori de nov-dec 04(184)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Fulgule, am uitat sa zic, mor de invidie ce sileta ai. Eu noroc cu greturile ca eram cat casa acum, dar si asa am niste picioare pufoase. Tu esti gravidutza model mai, tot sa faci copii asa,
Monica, eu stau cu ea acasa, am lasat balta toate urgentele de la servici. Si saptamana viitoare voi sta cu ea si poate dupa aceea sa mearga cateva ore la gradinita. Depindem de ce vor spune la radiografie saptamana viitoare. Am programat azi sa merg joi la doctorul de faimilie sa vad cat medical pot lua, cumva o scoatem la capat mai ales ca altcineva nu are cum sa stea cu ea. La gradinita ar putea merge dimineata cand mai au activitati educative, poate insira margele, colora, face puzzle. M-am cam certat cu ei ca nu ar fi vrut nici sa ma primeasca pe mine cu ea 2-3 ore pe zi. Si nu mi se pare normal, pana la urma este vina lor, macar putina bunavointa ca nu o pot tine inchisa in casa cateva saptamani. A, si evident ca trebuie sa platesc gradinita desi nu ar merge mai mult de o luna. Si dupa aceea m-au sunat ca dupa ce nu mai are nevoie de calmante si este putin mai mobila va putea merge la gradinita si ca nu este nevoie sa stau eu cu ea ca se ocupa ei. Ca au facut nu stiu ce proces verbal cu accidentul ei in timpul gradinitei, chiar nu ma ajuta cu nimic ca-si recunosc ei vina.
Din fericire de aseara nu i-am mai dat Nurofen si vad ca nu se mai vaita de durere. Ieri la pranz imi zicea sa ma dau de pe piciorul ei, probabil simtea ghipsul ca o apasare. Acum pare ca s-a obisnuit cu el si deja se ridica singura in funduletz si uneori se da si pe spate.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
paxela spune:
pozele de azi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
ochi_verzi spune:
Otilia, nu-i tatuat conturul, îl fac cu creionul, m-am obisnuit de multi ani cu contur si fara parca-mi sunt "sterse buzele" asta si pt ca folosesc culori deschise, in general roz.Asta-i machiajul meu zilnic![]()
Freza e cam tot aia, mai lung ca in vara, dar practica...bag mana in par si-i gata coafura
Doar culoarea e alta, nu mai este rosu, e aproape culoarea mea, putin mai inchisa, Diana are culoarea parului meu
are deci ceva si de la mine.
Mirandolina, sunt verzi, de acolo se trage si nik-ul meu.
Paxela, dar ai mey o rabdare s-o coafezi pe Delia!!!!! Sa va fie de bine intalneala si la cat mai multe!
Mihaela si Diana 22.11.2004
andreap spune:
In primul rand vad ca nu m-ati scos de pe lista
..multam
...apoi vad ca s-a mai modificat pe aici cate una-alta..de cand nu am mai intrat..
cu parere de rau nu reusesc sa citesc din urma....din pacate seara cand termin cu mancare,baita etc sunt prea obosita sa mai intru pe net...daca as avea calculator si ziua..mi-as face timp.asta e!va spun numai ca mi-e tare dor de voi toate,ca le doresc celor 2
sanatate si BBlusi frumosi si sanatosi(pana la nascare mai intru eu..)si ca va doresc la toate numai bine
noi ne-am botezat pe 31.a fost supe frumos,Sara cuminte asa cum e de obicei..in semnatura am pus niste poze de la botez si de pe la mare.cu mentiunea ca mare parte din pozele de la botez le voi pune dupa ce le iau de la pozar.
duminica plecam la mare..de data asta cu fetele si mama mea,plus o prietena cu fetitza ei(Aissa,ptr.Monica
)
asa ca .....offf..cate as vrea sa va spun
...dar e asa tarziu
pupici muuuuuulti si..nu ma taiati d epe lista![]()
PS..Roserb nu cred ca s-a intors din tarile straine
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Otiliav spune:
Andreea sa va traiasca crestinul. Imi place la nebunie ca seamana fetele, sunt ca si gemene, brunete focoase cu buze senzuale,
, ce sa mai frumoase foc, cred ca e tare mandru tati. Nici nu ma indoiesc ca Sara suge si productia merge, se vede pe mutrisoara ei satisfacuta.
Si nu mai fii stresata cu lista, pai noi intelegem ca nu se poate, doar nu facem pontajul. Si apropo, acum suntem 3
.
Alexa, ziceai tu ca nu vroiai neaparat fata, dar vad ca tare bine iti prinde ca ai o printesa, ce coafuri, ce mai exerseaza mami. Vorba aceea, ai cu ce te lauda, tare imi plac obrajorii Deliei.
Mihaela, of ce te chinui zilnic. Stiu ca nu se discuta gusturile dar cred ca iti sta foarte bine si fara acel contur, parerea mea care tind cat mai mult pentru un look cat mai natural, sa nu ma injuri ca sunt sincera dar asa mi-e felul. Cand ai timp poate ne pui o poza asa fara contur, sa imi cer scuze daca gresesc
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
ochi_verzi spune:

cum sa te injur, auzi la ea
Timp mult nu-mi ia, maxim 10 minute. In poza asta e un pic mai pronuntat conturul, de obicei e mai roz.Sincer, e frumos natural, dar noh..obisnuinta
Fara, parca nu-s eu.
Andreea,
frumoasele! Sunt tare dulci fetele tale.
Mihaela si Diana 22.11.2004
paxela spune:
Andreea, doamne ce bine seamana papusile, sunt gemene?????![]()
sa va fie de bine botezul, distractie placuta la mare
oti, da imi place sa ii fac moatze, si imi place ca si ei ii place, sper sa ramana asa
deja avem probleme cu iiesitul din casa fara geanta
, si asta nu stiu de unde o are ca eu as indesa totul in buzunare sa nu mai am nimic atarnat, si foarte rar am
nu iese nepieptanata
, daca uit sau nu e cazul vine cu pieptanul, si sa o vedeti cum face daca ii pun una din bijuteriile de lemn, plastic care le are( dale ade copi vesel colorate) se duce la toti sa arate, se mandreste cu ele, e asa fitzoasaa
Miha dar daca ai incerca un ruj mai rosu, la acel contur sau un contur mai pal la rozul ala, ai obtine si efectul dorit de tine si un look mai natural
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
onitza spune:
BUna, multam de raspunsuri...pana la urma am cumparat o carte "Ingerasii nostri" de Dr. Tanya Byron & Sacha Baveystock de pe net recomandata de o forumista, sper sa ne fie de folos...la Paul e mai complicat cu crizele.....cand incepe sa se agite, ii explic unde mergem , de ce, etc, dar nu asculta, urla rau, da din picioare, se loveste, chiar nu mai stiu cum sa il iau....apoi incerc ignoranta, pai urla venind dupa noi, trage de noi sa nu inaintam, da in noi, ii explic ferm ca nu accept sa dea in noi, nu ii permit, mai rau face, nu il pot opri din crizeeee!!! De Delia fugea in parc crezand ca ii ia jucaria din mana..
Acum e pedepsit, doua zile nu are voie desene, de fapt deloc tv, calc si incercam sa il tinem cat mai mult afara.
OTILIA, cum mai esti? Ana??? sa iti raspund: nu , nu il doare ca ne supara, dupa ce ii trece criza, vine cu "imi pare rau " la noi dar ii explicam ca nu e suficient , trebuie sa ne arate ca e cuminte ca sa il iertam...
MIHAELA, si eu cred ca ti-ar sta foarte bine fara contur cu un ruj mai natural....incearca "culoarea vinului" un pic mai deschisa, e o nunanta, nu-mi vine acum in minte.
ANDREAP, foarte frumaose pozele de la botez, iar Sara e Mariuca mica!!! Distractie placuta , pupam si pe Aissa si Ale!!!
Va pup, ma duc la treaba, multam inca o data de raspunsuri.

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ele spune:
Hopa si eu...mai rarutz ca-i mai dragutz .. ![]()
Se pare ca subiectele principale sunt: rujul Mihaelei si crizele lui Paul.
La primul subiect nu ma bag ca parerea mea e clara.. gusturile nu se discuta (vorba bunicului meu). Si apropo de asta eu imi faceam manichiura doar french sau culori deschise. De ceva vreme mi le dau cu rosu aprins. Mai ies putin din rutina... 
Acuma zic si eu ceva de crizele copiilor. Denisa face si ea aproximativ la fel cu ce a descris Ioana. Ni le dau mare importanta si o las pana se calmeaza singura. Mai greu e sa o tratezi cu ignoranta cand esti in public si e multa lume in jurul tau.Am observat la Denisa crizele cele mai frecvente le face cand o aducem de la bunici si se asteapta si de la noi sa dansam cum danseaza bunicii dupa muzica ei. Dupa o zi , doua se cam prinde de faza ca nu-i merge chiar asa.
Si inca ceva ..pedeapsa cu 2 zile fara desene eu zic ca e prea mare pentru varsta lor. Uita copilul de ce a fost pedespsit.
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Paxela ce bine ca Deliutza tine moatzele in par.Denisa le tine dar foarte putin timp. Zice ca o doare capul.
Si fara moatze facute nu-mi place deloc cum arata. Are parul cu firul subtire si raaaar. V-am vazut pozele de ieri..uitai sa zic. Ai rabdare sa i le faci si ea rabdare sa stea la "aranjat".
Elena & Denisa
NOI