Comori de nov-dec 04(184)
Raspunsuri - Pagina 13
paxela spune:
Mihaela multa sanatate micutei,
gata incepe toamna si o luam de la capat cu raceli boli, nuuuuuuu
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
ochi_verzi spune:
sar'na!Se pare ca da si mai incepe si gradi de unde "culege" de toate pt toti. Dupa ce-i trece vb si dr si cred ca-i mai dau o tura de Lantigen(de-o fi indicat) sau altceva sa o imunizez un pic.
Mihaela si Diana 22.11.2004
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor Mariutelor sarbatorite astazi! 
Mihaela,sanatate multa la printesa. 
Apropo de imunizare...In anii din urma am folosit pentru Robert IRS 19 cu care i-a mers excelent.Anul asta nu se mai gaseste in nici o farmacie.
Am intrebat pediatra si mi-a spus ca Lantigen-ul trebuie dat si in nas si bucal (sub limba) si ar fi un chin grozav sa-i dau...Luivacul e numai capsule si el nu inghite asa ceva,doar daca poate sa le rontaie...Singura varianta ar fi Bronhovaxomul pliculete ce se dizolva in apa.Is intr-o dilema totala...Voi ce ziceti? 
Paxela,cand se termina concursul? Noi facem galerie!
HAI SILVIU! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ochi_verzi spune:
Miha, acuma aia tot citesc si eu pe net, despre imunizare...Citeam de Septilin, de Bronhovaxon, de Lantigen,...Noua nu ne-a zis ca trebuie si-n nas si chiar si pe prospect scrie ca se dau ori 15 picaturi dimineata pe nemancat, ori 7 picaturi dimineata si 8 picaturi seara.Si citeam ca la 2-3 luni se poate repeta si cred ca voi opta pt Lantigen.
De bronhovaxon stiu de la vecina care n-a fost incantata deloc de el...zicea ca tot i-au racit rau copilasii. Eu cred ca depinde si de organismul fiecaruia.Sa nu mai zic de Osicillococcinum...in primul an cand i-am dat, a fost super dar anul urmator a fost "apa de ploaie"
Vad ca n-a mai facut febra, ba a transpirat zdravan, am schimbat-o, a facut si pipi, ca la cat ceai a baut nu-i de mirare si s-a culcat la loc(e un pic cam matzaita).
Septilin ati dat careva? Citeam ca-i din plante...
Mihaela si Diana 22.11.2004
monica-elizabet spune:
multumim pentru urari si desi cu itnarziere uram si noi La multi ani! 

tuturor Mariilor si Mariutelor si Marianilor si Marienutilor
sa fiti sanatosi cu totii
multa sanatate printesei tale mihaela 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
M-am bagat si eu la citit despre imunizare si mai tare m-am buimacit...
Nu stiu ce sa-i dau...Broncho-vaxomul am vazut ca e cam acelasi lucru cu Lantigenul...doar diferenta de pret e mare.
Si n-am gasit nimic de chestia cu datul in nas...oare am inteles eu aiurea? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
aime spune:
Buna dimineata!
Inainte sa intru in paine am mai citit o tura
.
Mihaela sanatate Dienutzei, sa-i treaca repede.
Si noi tot cu lantigen B ne vom imuniza (nici noua nu ne-a spus de pus in nas, i-am zis Mihai) si mai avem de facut si vaccinul Prevenal (care are un pret astronomic
).
despre Bronhovaxom am auzit si eu ca nu e tocmai eficient, dar depinde de organism cred. Septilin eu i-am dat in anii trecuti, dar cum nu mergea in colectivitate nu stiu daca e eficient 100%. Dar cred ca, ca orice medicatie devine "apa de ploaie" atunci cand organismul o recunoaste.
Onitza da, avem poze, o sa dau si link, daca vreti sa ne vedeti.
Ele, e mai mult ca sigur o dereglare, sau o adaptare a organismului la nou. Si eu am patit-o rau de tot inainte de concediu, de am umblat la dr printre facut bagajele. Din pacate inca nu stiu nici acum ce-a fost, imi astept dr mea sa vina din co sa ma lumineze.
Pupici si o zi buna, la noi ploua....nu vreau sa vina toamna...cu ploi...
eveline spune:
Anul asta prin ianuarie, satula fiind de racelile repetate si de "rosu in gat" pe care l-a facut Bia de cand a inceput gradinita i-am dat Imunogrip Junior. A fost exceptional as putea zice, nu a mai avut nimic pana aproape de sfarsitul gradinitei, prin iunie. Mi-am zis sa iau aminte si anul asta sa incep imunizarea inainte de inceperea gradinitei, asa ca de saptamana trecuta am inceput sa-i dau din nou. La copilasii de varsta lor se da de trei ori pe zi cate 3ml, patru zile da, patru zile pauza, timp de 3-6 saptamani. E siropel si e foarte bun la gust (de fapt e un extract de echinaceea si fructe de padure). Are gust de sirop de fructe cum exista cand eram noi mici si ne facea mama cu sifon
. Sper sa aiba acelasi efect si anul asta si sa mai scapam de toate cele.... Inca ma gandesc ca ar fi trebuit sa incep sa i-l dau si mai devreme de atat, insa e bine si acum, zic eu.
onitza spune:
'Neata!
MIHAELA, of, mama ei de raceala, pupam fata dulce si uram insanatosire grabnica!
Cum e acum? La ce te=ai decis pt imunitate?
PAXELA, tinem si noi pumnii lui Silviu!!! Ii cumperi ceva pt gradi sapt asta? No tb sa sa ii luam incaltari de interior, treninguri si or mai fi, tb sa fac inventarul....a si pijamale ca au ramas mici cele cu maneca lunga. 
AIME, da, daca ai un pic de timp, da linkul sa va vedem frumosi in vacanta! 
MONICUTA, voi cum sunteti????? Ruxi merge la gradi? Alex e la scoala? 
Ce vreme dubioasa!!
Apropo de dereglari, in aug mi-a venit pe 3(in iulie deloc), in sept pe 1 (deci se reglase ca luasem utrogestan),si acum am slabit brusc sa vezi iar dereglare. 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Ma intereseaza si pe mine ce vaccinuri putem sa le facem acum la 3 ani si 9 luni pt raceala, gripa....voi ce stiti?
AIME, despre ce vaccin vorbesti? CUm se numeste si pt ce e? Si cat de costisitor e??

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul