cluj rulz! - cap.83

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Cristiana, imi pare rau de sotia fostului tau coleg. E foarte trist cand un copilas ramane fara unul dintre parinti. Dumnezeu sa o odihneasca si sa dea familiei puterea de a merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Carrie, superb hotelul...cit ati stat? si cit v-a costat? vrem si noi anul viitor sa mergem la turci cu bebe (ca va fi destul de mare). ati plecat din cluj cu avionul?

ps: imi pare rau de prietena ta...asa e viata...crunt pentru familia ei si mai ales pentru micutza.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Criss. draga, ai mare dreptate!!! aia incercam sa spun mai devreme... Stanca,

imi pare nespus de rau pt. familia Nadiei, Doamne ajuta sa-si gagseasca alinarea, kiar daca e ff greu... n-am cuvinte...

dar hai sa ne bucuram de ce avem kiar langa noi!!!!
deci Criss., sa-ti traiasca minunatul tau sotz, sa fie alaturi de voi pana la adanci batraneti, sa fiti sanatosi si fericiti!! Va iubim !!

ascult Angela Similea si Ovidiu Komornyic deja ma simt mai bine

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Anca, incercam sa tinem stindardu sus, asa-i?? io vin dimi la cafea, daca vom fi sanatosi, fii fara grija!!

Rolo, si tie!! Ile ce mai zice??

Stefania nu a vrut azi sa mearga la gradi si-n consecinta, mi-a papat mie vreo 2 neuroni... ca sa fiu indulgenta in exprimare... nu stiu cum sa ma comport cu ea, sa-i curat comportamentu. ooff...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ok, ok fetelor am inteles mesajul vostru , chiar daca voi nu il intelegti pe al meu si apreciez ca incercati sa inveseliti atmosfera.

Cristiana
condoleante colegului tau.E trist cand se stinge o mama atat de tanara.

Anca suntem o gaska, dar nu intotdeuna foarte vesela dupa cum vezi.N-am mai baut ness de o vesnicie

Rolo multumesc de enrgiile pozitive.De astea chiar am nevoie ca sa am idei si sa rezolv problema.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Apai nu stiu ce sa mai spun...ca pe 3 pagini va tot plangeti . Mergeti si mancati o inghetata! No! nici nu stiu ce atata deprimare! io cu cine votez?

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MARIANA si STANCA- nu vreau sa va tin teorii cu alte probleme ale altor oameni, dar vreau sa va reamintesc ca aveti mii de motive sa zambiti... nu trebuie decat sa va uitati la sufletele de langa voi care au nevoie de mame optimiste si puternice! Va pupic pe amandoua !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Vad ca s-a mobilizat lumea pe aici..

Carrie, imi pare rau. Intr-adevar, acelea sunt momente grele, cele despre care vorbesti.

Eu astept maine vesti ca sa ies din starea de..blue.Sper sa treaca..

Noapte buna!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

'HAPPINESS IS NOT THE ABSENCE OF PROBLEMS; BUT THE ABILITY TO DEAL WITH THEM'(anomim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Mesajul dinainte era in loc de 'buna-dimineata' ca il veti citi cred doar atunci.

Mai da harnice sunteti-cand sunteti blue- da sa nu devina obisnuinta. De fiecare data cand intruu va gasesc la capitol nou- acum am o scuza, nu am avut net. Acum am, sper sa tina.

Mariana evident cu intarziere 'La Multi Ani' coconului tau, sa fie fericit toata viata lui si tu alaturi de el.

Crisitana un gand bun pentru familia trista a colegului tau.

Cand m-am asezat la tastatura aveam mai multe sa va spun. Acum parca am intrat in eclipsa. Ma duc sa privesc cerul instelat- la noi e o raritate ce nu se rateaza.

Daca netu merge revin maine, poate noaptea odihneste un pic neuronii mei si voi fi in stare sa leg si eu doua vorbe inteligente.

Flavia

Mergi la inceput