cluj rulz! - cap.83

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety imi pare rau.Cred ca ai avut ghinion. ca sa treaca necazul.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

SVETY- asa ghinion ai tu draga... ce sa iti zic ?! Imi pare tare rau, da lasa ca poate reusesti la anu ca doar esti tanara... eu am facut masterul cu Matei de un an jumate si Luca in burta si l-am facut 2 ani, asa ca... poti si tu si mai incolo...vai, bine ca mi-am amintit... nu mi-am dat dizertatia... rusine sa imi fie, dar ma apuc serios pentru sesiunea din iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Svety draga , uite nu mai fi trista, va fi la anu

Romana ce noroc ai Svety.

Manu bine ai venit acasa si 'LA Multi Ani' . Cat de multi? Sa ne pove mai mult cand poti.

Stanca wellcome in the real world al colectivitatilor . Imi pare rau , sper sa-l ocoleasca virusii pe Razvan. Eu am ajuns mai obsedata cu racelile lui Vlad ca el e cel care le aduce pentru ca ii da si lui Paul si asta e mic saracu.

Cristiana draga scapi de una dai de alta. Nu trage concluzii inca pana nu ceri si parerea unui doctor.

Mariana cum merge masinuta? Copii sunt la gradi cu program lung cand tu esti la job?

Pe mine ma mai suportati sa ma plang? Nu am cazut in butoiul cu blue da inot in cel cu muci. M-am racit rau. Pe de alta parte le-am spus parintilor ca vrem sa ne mutam din Irlanda la anu, dar inca nu stim sigur daca venim acasa sau mergem in alta parte. Iar tata incepe sa ma cu ce mai trebuie sa ne cumparam, sa vopsim, ca ne va fi mai bine, ca isi va gasi husbandu job si acasa, nu conteaza daca nu in domeniu lui. IN fine, m-am descarcat.

Fetelor ma duc catre pat, Daca nu am fost coerenta ma scuzati.

Va pup si cand pot mai vin.

Cu drag, Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Am vrut sa zic 'Romana ce noroc ai avut cu Svety ca ti-ai amintit de dizertatie'.

Mama ce gafa era sa iasa, clar cu viteza luminii la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao gagici! Sper ca sunteti vesele si ok astazi. Eu am terminat cu bucatareala si merg sa culc copilul. Poate mai intru dupa aceea.

Acum ca a venit Manu, poate organizam si noi ceva undeva pe saptamana viitoare sau cealalta, ce ziceti?

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu am smotralit toata dimineata ca avem un mini chef dupa masa.
nu ma mai doare maseaua, am incercat sa ma mai calmez si cu stressurile, am si eu darul de a ma stressa atat de rau...
luni avem programare la Orasan, sa vedem ce zice, cu emptii cat casa.
cel mai tare ma framanta cauza daca e aia, Thea e un copil ff vesel, tonic, energic si fericit, nu o vad suparata decat cand plecam noi de langa ea....

Flavia nici nu vreau sa ma gandesc ca vine iarna si va reincepe mecanismul adusului virusilor de la gradi si imprastiati acasa.sanatate multa si noi ne-am bucura sa te intorci daca ti-ar fi mai bine

Stanca pupicei la Razvan, imi pare rau ca nu ne vedem azi!

Svety, offf chiar ce ghinion ,imi pare rau, dar niciodata nu e prea tarziu si cum zicea Ioana si eu l-am facut in 4 ani din motive de copii si dizertatia urmeaza sper in februarie deci...

va pup fetelor, ma duc sa incerc sa culc fetele ca nu prea vor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

vreau si eu intalneala, tare vreau, nu stiu cand poate nu chiar sapt viitoare sunt in proces indelungat si anevoios de renovare a gurii

mi-a zis Thea aseara vazand-o pe Sofi dormind"Doamne ce scumpa e, ma topesc de dragul ei!"

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor, azi dau eu cafeaua! bagati, am multa si calda. M-am trezit tarziu, am lenevit si acum "o mai frec" prin casa dupa care iesim la shopping in Polus si la festivalul de gatit sa manance baietii mei altceva, desi am mancare ca am gatit ieri.

ok, va pup, va doresc o Duminica minunata si revin mai tarziu!!!
Roxa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carrie

vreau si eu intalneala, tare vreau, nu stiu cand poate nu chiar sapt viitoare sunt in proces indelungat si anevoios de renovare a gurii

mi-a zis Thea aseara vazand-o pe Sofi dormind"Doamne ce scumpa e, ma topesc de dragul ei!"

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
CRACIUNITELE SCUMPE

www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Cristiana draga, amanam atunci intalneala eu vreau neaparat sa vii si tu! Iti tin pumnii sa scapi de greu repede si sa ne revedem cu bine!!!
pupiiici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Saliu fetele de la Cluuj..ma primiti si pe mine la party ?? Pai cum care party ??

LA MULTI ANI !! LOXA_BOXA,sa ai o zi superba
LA MULTI ANI !! si pentru tine Manu .Ce mai face Luchita ??

Hai sa va incalziti,va pe toate.

Mergi la inceput