Aspirante cu vechime "medie" (9)
Raspunsuri - Pagina 13
noname spune:
Buna fetelor!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
maryb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Maryb..felicitari...sunteti marisori nu gluma... ![]() ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 29+ Deniel Alexi ![]() ----------------------------------------------- ![]() AMR 10 sapt ![]() ![]() |
alexuta multumim frumos. Pai suntem marisori ca na, suntem in luna a-8-a. Oricum este in grafic, corespunde varstei sarcinii.

maryb
32+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu poze cu mami si bebe
_

AMR 8 sapt 

Blanche25 spune:
Neata fetelor!
Week end placut va doresc!
Maria imi pare rau de testul negativ, dar pana nu vezi rosu mai e o speranta, nu? Se poate implanta si mai tarziu...Uite o
si 
Maryb esti luna a 8-a 

, ce frumos!!!! Cum te simti cu burtica asa mare? Ai inceput sa pregatesti camera lui bebe?
Marynika ce bine suna reteta 
Crisule cand te apuci de facut ca se ne inviti si pe noiż?
maryb spune:
blanche am momente in care ma simt tare greoaie cu burtica, desi mie nu mi se pare chiar asa de mare. Dar ma apasa pe toate cele si de aia. In rest este ok, imi place la nebunie cand il vad pe bebe cum se impinge in burtica 

.
cumparaturile nu le-am terminat, dar acum suntem focusati pe nunta de peste 2 saptamani cand vom fi nasi. sambata viitoare trebuie sa mergem sa ne cumpar haine de nunta
apoi vom termina cumparaturile pentru bebe, nu am cumparat patut asa ca nu putem vorbi de amenajari inca. 
maryb
32+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt 

ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui marynik
Da , stiu cum se procedeaza , dr mi a spus sa l sun cand mi se termina cm , mai vad ce mi zice atunci In orice caz , cand am vb ultima data cu el , mi a zis ca imi va da sa iau preventiv niste antibiotic Si zici ca tie nu ti au zis nimik aia....la giulesti ai facut cumva ? O vesnica aspiranta Lupta pentru bebe |
da la Giulesti
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui CrisaS Buna Ce fac fetele? Mariniko..te duci la chilareala? Vai de steaua ta!! Anca La mai multi ani pentru aniversarea casatoriei.Tot e bine ca v-ati adus aminte..noi am sarbatrit pe 28..si de fapt fusese pe 25 ..:)))))))) asa e daca avem doua dati de a sarbatori. Si sa iti traiasca Mariuca sa fie sanatoasa si ..cumintica. Restul fetelor va pup pe toate. Crisa http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png |
multumim mult de tot ptr urari

anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui arde2010 Anca... sa traiti toti, de la primul la ultimul!!!!!!! ![]() Lili http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10723;30/st/20080829/o/13/l/27/k/34d7/ttc.png |

anca
de
povestea nasterii
claudela spune:
Am aparut si eu prin zona...Dau un suc rece, sa ne mai racorim putin...ca e groaznic cu caldurile astea...eu , una de-abia astept ploile...de toamna...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
CrisaS spune:
Curand o sa fac negresa. Si veniti toate.:))))))
Sant suparata moarta nu pot lua inca biletele pentru Romania.:((((((
Marynika..mersi draga mea de reteta..abia astept sa incerc sa fac ...mi-e teama ca nu-mi place sa fac dulciuri(mama era o artista!!) nu am mostenit-o..dar de negresa chiar mi-e pofta.
Fetelor..cand vin la Romanica tre sa si iau din par, ce se face? Ce tre sa-i iau? Ca la botez? Hainute..dar obiceiul cap coada mi-l poate descrie cineva?
Multumesc anticipat.
Crisa
http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png
AnnaBaby spune:
buna fetelor!
Noi weekendul asta am botezat strumfita! A fost foarte cumintica, nu plans deloc, doar a scancit putin cand a fost scoasa din apa si atat...Ieri am avut si baita cu petale de flori, la fel de cumintica si cooperanta a fost Ioana...
Am sa pun si poze la semnatura ca sa ne vedeti...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

AMR 10 sapt