dulceata de trandafir de cumparat?

dulceata de trandafir de cumparat? | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Am o ruda in strainatate care pofteste la dulceata de trandafiri si nu stiu unde sa mai caut pentru a-i cumpara un borcan. Am fost la Carrefour, la Cora si alte cateva magazinase de cartier, dar nu am gasit. Ati vazut in Bucuresti undeva dulceata de trandafiri de cumparat (deci nu la voi in camara)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Nu am vazut la supermarket dar este posibil sa gasesti la cei care vand produse traditionale. Am impresia ca in piata Amzei este un targ (care se tine sambata dimineata) unde se vand produse taranesti. Ai putea sa dai o fuga pana acolo si sa intrebi.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcm
Am impresia ca in piata Amzei este un targ (care se tine sambata dimineata) unde se vand produse taranesti. Ai putea sa dai o fuga pana acolo si sa intrebi.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

trebuie sa gasesc pana miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Matahut fara nici o problema iti dau eu un borcan.Eu sunt fana dulceata de trandafiri asa ca la mine in camara se gaseste (de la carrefour , Mega).Trimite PM si donez un borcan. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Acu', fara sa stric subiectul fetei, am si eu o intrebare asemanatoare,doar ca alta e doleanta.
Dulceata nu nuci verzi caut!

Unde imi indicati ca as putea gasi? Nu e urgentza,dar e o dorinta de suflet si as vrea tare mult sa i-o indeplinesc...e vorba despre sot si poftele lui de gravid!

Mergi la inceput

Catalina, ti-am trimis PM

Hristina, eu am cautat dulceata de nuci verzi intr-o vreme, dar nu am gasit niciunde Intre timp m-am captusit cu o gramada de carii (sarcina, alaptat, iar sarcina, iar alaptat) si nu pot pune dulceata in gura ca mor de durere. Da, gata, luna viitoare chiar ma programez la stomatolog ca nu se mai poate. Nici ciocolata de casa pe care o fac si care iese o nebunie nu mai pot sa o mamanc cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dulceata de nuci verzi am cumparat de la cofetaria Liliana, de la intersectia Turda cu 1 Mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Dulceata de trandafiri am vazut in Cora. Era facuta de Raureni. www.megasales.ro/detaliip.aspx?3uQIjqa2Dhs=" target="_blank">Aici aveti o poza cu borcanul. Poate au si in alte magazine, dar acolo am vazut eu.

Daniela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Dulceata de trandafiri am vazut in Cora. Era facuta de Raureni. www.megasales.ro/detaliip.aspx?3uQIjqa2Dhs=" target="_blank">Aici aveti o poza cu borcanul. Poate au si in alte magazine, dar acolo am vazut eu.

Daniela

Azi nu aveau, si eu auzisem ca au in Cora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

La Real -Berceni .De acolo a luat sora mea de Paste!Dulceata de trandafiri ca de nuci as vrea si eu..dar daca ziceti ca e la Liliana...atunci ma infiintez si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Dulceata de nuci stiu ca se aduceau la mega image.

Mergi la inceput