Aspirante optimiste > 20 (342)
Raspunsuri - Pagina 2
anidaz spune:
Marimica,bine ai venit!
Despre medici nu-ti pot spune nimic ca nu sunt din capitala,dar poate o fac fetele care sunt in tema.
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
Rallu spune:
![]()
![]()
Nu-ti cere scuze, Doamne fereste.
Doar ca-s ofticata ca "ratez" o luna ca sa zic asa.
Nici fara monitorizare nu era bine asa ca n-am ce sa ma fac.
De abia pe 9 octombrie o sa-mi vina (teoretic) urmatorul ciclu si atunci vom relua batalia cu bebe.
Pana atunci relas.
Beleaua o sa fie daca iar se deregleaza ciclul...sa vezi ce rad in acest caz.

Ma rog, om trai si-om vedea.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
poate nu-ti mai vine rallu! 
io-s naspa rau ....am o stare depresiva...
my somebody.... 
Rallu spune:
Lalala asta ziceam si eu ... ca nu mai vine...din pacate are obiceiuri de-astea "urate" si pana acum in 100% din cazuri n-a insemnat nimic.
De-aia eu cu pesimismul pana in panzele albe.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
lalala13 spune:
ee..sa nu mai vina cu alt motiv
si normal...noi incercam sa ne sustinem una pe alta...
ideea e ca eu cred ca o sa fac o pauza de forum...simt ca a devenit o obsesie, ca imi face rau, ca vreau prea mult un bebe, ca e posibil sa nu-l am.Vad prea multe lucruri rele ce se pot intampla si ma deprima. Vad lucruri bune, cum se nasc bb-ii, cum raman fetele gravidutze si ma bucur dar ma deprim din nou ca eu nu o sa am sansa asta prea curand.
azi vreau sa ajung acasa si sa stau in bratele sotului meu si sa ne iubim,sa ne dorim,sa nu ne mai stresam.
my somebody.... 
uve_got_mail spune:
La mine azi a fost ultima zi de munca si urmeaza doua saptamani de concediu!!! Si de
de voie; Eu sunt foarte optimista, sper sa se ia si la voi. Va tot aud de stimulari...ce-s alea? Am inceput si eu de o luna sa iau acid folic, sper sa fie de folos la ceva. Eu am citit undeva ca daca esti stresata cand faci
special sa iasa
organismul poate reactiona ciudat - in sensul ca trompele resping
ca si forma de aparare.
Asa ca pentru cele stresate bagati sange de taur
!!!
moni_k spune:
Cu intarziere...ca de obicei, spre rusinea mea, va citesc din urma
Cat imi pare de rau pt Oana
... offf, Doamne...
Eu am niste stari tampite..cred ca de la AC...acum imi vine sa plang...acum ma ia, rasul prosteste sau somnul...dar in special sunt nervoasa si nesuferita cu toata lumea..in special cu sotul
... m-am gandit ca este si din cauza multor probl. adunate, dar acum ca m-am linistit nu stiu ce naiba am... Fetele care ati mai luat AC pt chisturi...ati patit asa ca mine?
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
Rallu spune:
Monica, eu am avut probleme mari cu anticonceptionalele, de ajunsesem sa ma cert cu lumea pe strada numai daca mi se parea ca se uita la mine.
Eram super nervoasa. Sotul saracu nici nu mai avea curaj sa puna mana pe mine.
Am fost la doctor si i-am spus. Eu sunt o tipa destul de energica si imi sare repede mustarul dar ca atunci de nervoasa n-am mai fost niciodata.
Mi le-a schimbat si a fost mai bine dar tot nu eram eu cea dinainte...mai ales in pat.
Total mi-am revenit numai cand le-am intrerupt.
Oricate incercari am facut sa iau si oricate am schimbat ma afectau si nu reuseam decat cu greu sa ma tin scurt timp de ele.
Rallu spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail La mine azi a fost ultima zi de munca si urmeaza doua saptamani de concediu!!! Si de de voie; Eu sunt foarte optimista, sper sa se ia si la voi. Va tot aud de stimulari...ce-s alea? Am inceput si eu de o luna sa iau acid folic, sper sa fie de folos la ceva. Eu am citit undeva ca daca esti stresata cand faci special sa iasa organismul poate reactiona ciudat - in sensul ca trompele resping ca si forma de aparare.Asa ca pentru cele stresate bagati sange de taur !!! |
Stimularile se refera la stimulari ovariene.
Cateodata, in urma unori analize si monitorizari, se ajunge la concluzia ca ovarele nu-si fac "meseria" si nu ovuleaza sau ovuleaza prea rar.
Atunci se ia decizia de a fi stimulate sa ovuleze prin medicatie.
Uneori merge si se produce ovulatia (chiar mai multe ovule) alteori nu merge nici asa.
Cat despre stres...si suparare...din pacate nu prea poate fi controlat.
Fiecare fata de pe acest topic a fost pe rand atat pesimista cat si optimista...ca asta-i viata.
In final asta e si rostul acestei sectiuni: sa ne sprijinim una pe alta ca sa putem trece peste perioadele negre.
anidaz spune:
Fetelor ,poate din cauza a ce s-a intamplat in ultima vreme pe forum,prea multe vesti triste,simt nevoia sa iau o pauza de la subiectul aspirante.Nu ma intelegeti gresit ,imi sunteti si-mi veti fi la fel de dragi,daca va fi nevoie poate voi mai da o parere ,un sfat...dar acum nu mai vreau sa ma gandesc la cum sa fac un bebe neaparat.Poate si acest gand devenit obsesiv ma impiedica.
Vreau sa fiu cea dinainte,sa fac fufu de placere,cand ne vine fie ca e zi ,fie ca e noapte fara sa mai controlez tickerul sa vad in ce zi sunt ,daca e sau nu posibil sa se prinda ceva.
Voi continua sa intru daca gasesc un alt subiect care sa nu tina de facut bebe.
O perioada cel putin,nu de tot ,va parasesc.
Va pup,va imbratisez si va doresc sa vi se implineasca cel mai frumos vis .

poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!