Aspirante optimiste > 20 (342)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Stai linistita Alla...nu te panica, pt ca mai mult ca sigur nu este ceva grav. Majoriatatea chisturilor la sani apar din cauze hormonale, si nu sunt periculoase ... Doc mea mi-a spus ca e posibil sa imi apara si mie de la AC pt ca sunt f tari! Ca si chistuirle la ovare, nu e bine sa le ignori, dar se pot trata foarte usor.... Nu-ti face ganduri nerge... asteapta inatai sa vezi ce zice doc.. desi sunt sigura ca nu este ceva grav. sa ne spui ce rezultate ai, ok?

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

neata fetele.
eu va invit la un suc si la ceva de macare........
am fost la doctor si mi-a spus ca sunt gravi in 7 saptamani si 3 zile - azi, si am vazut si activitatea cardiaca a lui bebe . este ca un punct luminos. a fost super senzatia.

greturi nu pre am, dar daca ma gandesc la carne cam imi vine pe dos. cu lactatele stau mai bine si beau la apa....... asa este sotul meu, bea multa apa ca o rata sau broasca.

azi la pranz vreau sa mananc o ciorba de burta, pentru ca are smantana. de abia astept si sper sa nu fiu dezamagita daca nu gasesc unde mamanc eu.
pe toate fetele.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata fetelor.

noi acum am facut ochisori.
gessy, sa fiti sanatosi amandoi, sa ai grija de bb
la fel sunt si eu cu carnea
inainte o iubeam, dar acum....nu pot s-o mai vad
noroc cu lactatele pe care le consum reci ca sa taie greata.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu bb la 10 sapt.
mitzica11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Felicitari gessy
Ce senzatie super trebuie sa fi fost... Sa raspandesti pupici pe aici, si sa tragi piciorul dupa tine..sa se ia la toate fetele!!

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Gessy felicitariiiiii din toata inima. Sa fiti sanatosi amandoi.Sper sa ai o sarcina foarte usoara si o nastere si mai usoara.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Buna dimineata!!!
la toate fetele
Gessy felicitari si iti doresc multa sanatate

e fierbinte, doreste cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

gessy felicitari. Imi aduc aminte cand m-am dus si eu sa vad bebelul si i-am vazut inmioara batand. Nu e nici un alt sentment care sa egaleze senzatiile traite in acele momente.
Monik sper sa fie asa. Am doar o parte din simptomele pe care le aveam eu in mod normal si acelea sunt schimbate. Adica: durerile de burta nu seamana cu cele avute; scurgerile nu au nici consistenta, culoarea, mirosul () cu cele dinainte; nu am dureri de sani; nu am pofta de mancare; nu am stari de nervozitate (spre multumirea sotului...caci in fiecare luna avea show-uri cu mine din te miri ce motiv); Aseara am avut contact sexual, primul de la chiuretaj incoace. Dr a zis ca e ok. Azi dimineata durerile de burta parca erau mai acute.
Mai am o nelamurire. De o luna de zile imi iau temepratura in fiecare dimineata. Am zis sa ma folosesc de acest truc pt ca eu nu-mi dau seama cand sunt la ovulatie. Temperatura constanta este de 36.3. Acu` 2 saptamani timp de 2-3 zile temepratura a fost de 36.7 apoi a revenit la 36.3. Asta pana saptamana trecuta cand a revenit la 36.7. In continuare am temepratura ridicata. Coincide lucrul asta, cu simptomele ce-mi anunta menstruatia. Asa este sau am presupus eu gresit? Va creste temperatura inainte de ciclu? Sau e o alta cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Steff multumesc vreau eu una dar daca este cu un pic de lapte.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anne trebuie sa iti iei temp mai multe luni ca sa iti dai seama exact dar teoretic temp bazala scade cu o zi doua inainte de menstruatie sau daca e bb ramane ridicata.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

titi143 pt tine am pus lapte

Am o nedumerire , ieri a fost prima zi a uratilor azi e o scurgere maro deschisa, nu am dureri de burta, sanii nu sunt durerosi, nu am nici un fel de simptom , sincer nu mai inteleg ce fel de cm mai e si asta.A patit cineva asa ceva? Imi spuneti si mie ce poate fi?

Mergi la inceput