IASI - mandra cetate (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Adi, si pe mine ma intereseaza oferta ta.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra
asa, si m-a mai intrebat daca a avut vreo boala a copilariei; "roseola infantum" zic eu.
"poftim?"
"roseola infantum"

"nu stiu ce e asta, dna...a avut niste bubite, asa, pe corp?"
"da, dar..."

"rubeola, dna, a avut rubeola" - si asta i-a trecut in fisa!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

este medic sau asistenta? oricum nu are importanta
Adica acesta este personalul medical care intervine daca este o urgenta cat copilul se afla la gradi?

Adriana: te rog, as vrea sa vad si eu ce jucarii ai. Multumesc frumos

un sfarsit de saptamana placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Buma dimineata tuturor!

Adriana, multumesc

Fetelor, ati aut dreptate, nu e nevoie sa ne mai "radiem" inca o data, e de ajuns bilet de la medicul de familie cum ca suntem bine-mersi. La copila vor in schimb si rezultatele de la laborator, nu doar de la medicul de familie.

Noua ne-au schimbat o educatoare acum ca au trecut in grupa mijlocie, asta e bine, ca oricum precedentei nu-i prea statea mintea la lectii.

Si sper ca vor schimba ceva din meniu, ca fii-mea e alergica la aditivi alimentari si daca astia ii dau in continuare croissant si napolitana supliment la ora 4 sau desert la masa de pranz, am imbulinat-o.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

'neata. poftiti la ceai verde/cafea.

fetele cu copii la gradinita " Sf. Parascheva" stiti la ce ora e deschiderea, luni?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Vreau si eu o cafea...vreau si eu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

'neata. poftiti la ceai verde/cafea.

fetele cu copii la gradinita " Sf. Parascheva" stiti la ce ora e deschiderea, luni?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

am fost eu vineri pe acolo; asistenta cu pricina mi-a zis ca la 8.
dar in ce consta "deschidere" - adica o sa fie zeci de copii siparinti ingramadindu-se sa vada listele cu grupele?
care nu erau afisate vineri?

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Am primit asta pe mail:

“Daca esti femeie, precis te va interesa acest mesaj. De aceea ti-l si trimit… Daca esti barbat, cu siguranta exista o femeie IMPORTANTA in viata ta, de aceea acorda un moment citirii acestui mesaj si fa ceea ce crezi ca trebuie pentru a o informa…
—>
Un barbat frumos de varsta mijlocie intra intr-o cafenea si se aseaza. Inainte sa comande, observa ca un grup de tineri de la o masa vecina il batjocoresc… Dintr-un motiv anume, avea prins pe spatele sacoului o fundita roz… O vreme, barbatul ii ignora, dar insistenta batjocurii vecinilor incepu sa-l deranjeze. Privi intens catre unul dintre tineri, iar cu aratatorul mainii indica spre spatele sacoului, spunand: “Acesta?”. Odata cu aceasta miscare, tot grupul izbucni in ras… Tanarul caruia ii fu adresata intrebarea zise:
- Scuza-ne, dar spuneam ca esti tare amuzant cu aceasta fundita roz de pe spatele sacoului tau.
Cu un gest linistit, barbatul facu un semn, invitandu-l pe tanar la masa lui. Desi se simtea putin ciudat, tanarul se apropie si se aseza la masa. Cu voce calma, barbatul ii spuse:
- Port aceasta fundita pentru a trage un semnal de alarma in privinta cancerului la san. O port in cinstea mamei mele.
- Regret, prietene, mama dumneavoastra a murit de cancer la san?
- Nu. Ea este sanatoasa, pieptul ei m-a alaptat cand eram bebelus, mi-a fost adapost cand ma temeam si cand eram singur, in toti anii copilariei.
- Inteleg, spuse celalalt…
- De asemenea, port fundita in onoarea sotiei mele, continua barbatul.
- Si ea este sanatoasa?
- Desigur, pieptul ei a fost sursa de dragoste pentru noi toti. Sanii ei au alaptat-o pe minunata noastra fiica de 23 de ani. Ii sunt recunoscator si pentru sanatatea lor.
- Inteleg si banuiesc ca purtati fundita si in cinstea fiicei dumneavoastra.
- Nu. Pentru fiica mea este prea tarziu, a murit de cancer la san cu o luna in urma.. Probabil si-a inchipuit ca este prea tanara sa aiba cancer, de aceea, cand a descoperit un nodul la san, l-a ignorat. S-a gandit ca, din moment ce nu o deranja, si nu o durea, nu avea de ce sa se ingrijoreze.
Incurcat si rusinat, tanarul ii spuse:
- Regret nespus, domnule.
- Dar port cu mandrie fundita in amintirea fiicei mele, spuse barbatul. Imi da ocazia sa vorbesc si cu alti oameni. Seara, cand te vei intoarce acasa, vorbeste-le despre asta sotiei, fiicelor, prietenelor…
Poftim…, adauga barbatul, in vreme ce scoase din buzunar o fundita roz pe care o dadu tanarului.
Celalalt o lua, il privi ridicand capul si-l ruga:
- Puteti sa ma ajutati sa o prind?

Daca le iubesti cu ADEVARAT, incurajeaza toate femeile pe care le cunosti sa isi faca periodic autoexaminarea si cel putin o data pe an o mamografie…”

L-am editat fiindca era scris cu roz si nu se vedea mare lucru.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra
dar in ce consta "deschidere" - adica o sa fie zeci de copii siparinti ingramadindu-se sa vada listele cu grupele?
care nu erau afisate vineri?

Chiar asa...cum decurge prima zi de gradinita?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

of-of - eu imi storc creierii cum sa pun, adica ce forma sa aiba eticheta cu numele de pe ... de pe aproape orice obiect pe care o sa i-l dau la gradi...

ca nu stiu sa brodez initiale...

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

habar n-am cum este deschiderea la gradinita, banuiesc ca fiecare copil va merge in sala unde-i este grupa, va oferi flori/alte atentii mici, , educatoarei, va primi de la aceasta lista cu rechizitele, apoi va lasa analizele + mici atentii, asistentei si gata!
Lasam copilul la gradi, program scurt/lung, dupa voia fiecaruia si ne vedem de-ale noastre :).

edit: desigur ca trecem si pe la conducere, sa le uram un an bun, apoi la contabilitate...

Mergi la inceput