IASI - mandra cetate (77)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
Salutare!
Adi, si pe mine ma intereseaza oferta ta.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Darria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui herra asa, si m-a mai intrebat daca a avut vreo boala a copilariei; "roseola infantum" zic eu. "poftim?" "roseola infantum" "nu stiu ce e asta, dna...a avut niste bubite, asa, pe corp?" "da, dar..." "rubeola, dna, a avut rubeola" - si asta i-a trecut in fisa! ![]() ![]() Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |
este medic sau asistenta? oricum nu are importanta
Adica acesta este personalul medical care intervine daca este o urgenta cat copilul se afla la gradi?
Adriana: te rog, as vrea sa vad si eu ce jucarii ai. Multumesc frumos
un sfarsit de saptamana placut tuturor
cgeea spune:
Buma dimineata tuturor!
Adriana, multumesc
Fetelor, ati aut dreptate, nu e nevoie sa ne mai "radiem" inca o data, e de ajuns bilet de la medicul de familie cum ca suntem bine-mersi. La copila vor in schimb si rezultatele de la laborator, nu doar de la medicul de familie.
Noua ne-au schimbat o educatoare acum ca au trecut in grupa mijlocie, asta e bine, ca oricum precedentei nu-i prea statea mintea la lectii.
Si sper ca vor schimba ceva din meniu, ca fii-mea e alergica la aditivi alimentari si daca astia ii dau in continuare croissant si napolitana supliment la ora 4 sau desert la masa de pranz, am imbulinat-o.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
mephala30 spune:
'neata. poftiti la ceai verde/cafea.
fetele cu copii la gradinita " Sf. Parascheva" stiti la ce ora e deschiderea, luni?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
mariussimiuc spune:
Vreau si eu o cafea...vreau si eu...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
herra spune:
| citat din mesajul lui mephala30 'neata. poftiti la ceai verde/cafea. fetele cu copii la gradinita " Sf. Parascheva" stiti la ce ora e deschiderea, luni? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2 |
am fost eu vineri pe acolo; asistenta cu pricina mi-a zis ca la 8.
dar in ce consta "deschidere" - adica o sa fie zeci de copii siparinti ingramadindu-se sa vada listele cu grupele?
care nu erau afisate vineri?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am primit asta pe mail:
“Daca esti femeie, precis te va interesa acest mesaj. De aceea ti-l si trimit… Daca esti barbat, cu siguranta exista o femeie IMPORTANTA in viata ta, de aceea acorda un moment citirii acestui mesaj si fa ceea ce crezi ca trebuie pentru a o informa…
—>
Un barbat frumos de varsta mijlocie intra intr-o cafenea si se aseaza. Inainte sa comande, observa ca un grup de tineri de la o masa vecina il batjocoresc… Dintr-un motiv anume, avea prins pe spatele sacoului o fundita roz… O vreme, barbatul ii ignora, dar insistenta batjocurii vecinilor incepu sa-l deranjeze. Privi intens catre unul dintre tineri, iar cu aratatorul mainii indica spre spatele sacoului, spunand: “Acesta?”. Odata cu aceasta miscare, tot grupul izbucni in ras… Tanarul caruia ii fu adresata intrebarea zise:
- Scuza-ne, dar spuneam ca esti tare amuzant cu aceasta fundita roz de pe spatele sacoului tau.
Cu un gest linistit, barbatul facu un semn, invitandu-l pe tanar la masa lui. Desi se simtea putin ciudat, tanarul se apropie si se aseza la masa. Cu voce calma, barbatul ii spuse:
- Port aceasta fundita pentru a trage un semnal de alarma in privinta cancerului la san. O port in cinstea mamei mele.
- Regret, prietene, mama dumneavoastra a murit de cancer la san?
- Nu. Ea este sanatoasa, pieptul ei m-a alaptat cand eram bebelus, mi-a fost adapost cand ma temeam si cand eram singur, in toti anii copilariei.
- Inteleg, spuse celalalt…
- De asemenea, port fundita in onoarea sotiei mele, continua barbatul.
- Si ea este sanatoasa?
- Desigur, pieptul ei a fost sursa de dragoste pentru noi toti. Sanii ei au alaptat-o pe minunata noastra fiica de 23 de ani. Ii sunt recunoscator si pentru sanatatea lor.
- Inteleg si banuiesc ca purtati fundita si in cinstea fiicei dumneavoastra.
- Nu. Pentru fiica mea este prea tarziu, a murit de cancer la san cu o luna in urma.. Probabil si-a inchipuit ca este prea tanara sa aiba cancer, de aceea, cand a descoperit un nodul la san, l-a ignorat. S-a gandit ca, din moment ce nu o deranja, si nu o durea, nu avea de ce sa se ingrijoreze.
Incurcat si rusinat, tanarul ii spuse:
- Regret nespus, domnule.
- Dar port cu mandrie fundita in amintirea fiicei mele, spuse barbatul. Imi da ocazia sa vorbesc si cu alti oameni. Seara, cand te vei intoarce acasa, vorbeste-le despre asta sotiei, fiicelor, prietenelor…
Poftim…, adauga barbatul, in vreme ce scoase din buzunar o fundita roz pe care o dadu tanarului.
Celalalt o lua, il privi ridicand capul si-l ruga:
- Puteti sa ma ajutati sa o prind?
Daca le iubesti cu ADEVARAT, incurajeaza toate femeile pe care le cunosti sa isi faca periodic autoexaminarea si cel putin o data pe an o mamografie…”
L-am editat fiindca era scris cu roz si nu se vedea mare lucru.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui herra dar in ce consta "deschidere" - adica o sa fie zeci de copii siparinti ingramadindu-se sa vada listele cu grupele? care nu erau afisate vineri? |
Chiar asa...cum decurge prima zi de gradinita?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
herra spune:
of-of - eu imi storc creierii cum sa pun, adica ce forma sa aiba eticheta cu numele de pe ... de pe aproape orice obiect pe care o sa i-l dau la gradi...
ca nu stiu sa brodez initiale...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mephala30 spune:
habar n-am cum este deschiderea la gradinita, banuiesc ca fiecare copil va merge in sala unde-i este grupa, va oferi flori/alte atentii mici,
, educatoarei, va primi de la aceasta lista cu rechizitele, apoi va lasa analizele + mici atentii,
asistentei si gata!
Lasam copilul la gradi, program scurt/lung, dupa voia fiecaruia si ne vedem de-ale noastre :).
edit: desigur ca trecem si pe la conducere, sa le uram un an bun, apoi la contabilitate...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2