IASI - mandra cetate (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi cu nume de ANA si derivate... Adriana, daca la numele tau, "ana" e in ultima silaba nu e si sf tau?

Dau un ness cald, ca afara ploua. Azi merg sa caut uniforma pt copilul meu cel mare. E in clasa a 4-a...nu-mi vine sa cred...si apropos, nu mai vrea papion la camasa, ar vrea o cravata. Stiti pe unde sunt cravate mai mici, pt copii?

Pupici si o zi frumoasa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI ANY!

LA MULTI ANI ANNIKA!

LA MULTI ANI ILINCA!

LA MULTI ANI ANA-MARIA!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG
Stiti pe unde sunt cravate mai mici, pt copii?

Eu nu stiu dar as vrea sa aflu...
Si apropo de cravate/papioane...la gradinita in prima zi ii imbracati la "tzol" festiv sau normal "de strada"?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu nu stiu cu ce-l imbrac, sa vad daca mi-l primeste, pt ca nu stiu unde sa merg eu si cu taica-sau sa facem radioscopie pulmonara! please HELP

iar el deja a inceput sa se smiorcaie si sa se roage sa nu-l ducem, asa ca se anunta un inceput de gradi absolut...remarcabil...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui herra

eu nu stiu cu ce-l imbrac, sa vad daca mi-l primeste, pt ca nu stiu unde sa merg eu si cu taica-sau sa facem radioscopie pulmonara! please HELP

La policlinica industriala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Dau si eu o abia la ora asta.

La multi ani Stefan Andrei!

La multi ani! tuturor celor ce sarbatoresc de Sf Ana!

Miha, buna intrebarea. Eu chiar nu m-am gandit cum s-o imbrac in prima zi. Sunt si eu curioasa cum procedati voi.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Stefan Andrei si celor care sarbatoresc Sf. Ana

Eu pe Stefi a imbracat-o un pic mai deosebit in prima zi de gradinita. Uitati o poza aici

Cristina (Herra) copii isi simt foarte bine copii. Daca voi aveti emotii si griji despre prima zi de gradinita fi sigura ca si el va fi la fel. Eu am incercat mereu sa ma pregatesc pentru aceste momente cu zambetul pe buze si in privire si cu "oau, ce minunat va fi!" si sper ca pana acum am reusit sa transmit energia mea pozitiva si copiilor mei. Deci, dragi mamici, lasati emotiile deoparte, este un moment minunant in viata lor si totul va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra

Ne mai tineti minte?
La policlinica ind contra sumei de 50 ron (ptr care nu primesti chitanta) primesti 2 hartiute care atesta ca esti ITN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am si eu o rugaminte. Fetele care ati mai trecut prin asta, spuneti-mi si mie daca pot sa o scot pe Stefy afara daca bate vantul, ea avand un "ulcior" la ochi. Multumesc.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

cu intarizere La multi ani! celor ce poarta numele Sf. Ioachim si Ana
oare de ce nu mai este trecuta crucea neagra in dreptul lor? stiu ca a fost cu multi ani in urma. nu inteleg dar in fine .....

La multi anisori, Sebi! Dumnezeu sa te ocroteasca in continuare

La multi ani! Adriana si Iolanda

Aime: ma bucur ca ai revenit ce face juniorul? din cate retin: urmeaza sa mearga la gradi, da?
Lacramioara: se poate dar la revenirea in casa se curata ochisorul.

Mergi la inceput