IASI - mandra cetate (77)
Raspunsuri - Pagina 10
Darria spune:
buna dimineata
obisnuitul ceai verde pt. doritori
La multi anisori, Teodor! Sa cresti sanatos si fericit impreuna cu fratiorul si parintii 
La multi ani, Alexia!
un sfarsit de saptamana placut tuturor
herra spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei!
sanatate si bucurii!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui palmyrah2002 am salvat ceva in lista de |
Si eu pusesem un semn de carte pe undeva,dar cine stie pe unde s-o fi dus?
Am gasit mai repede subiectul,fara semn de carte. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Darria La multi anisori, Teodor! Sa cresti sanatos si fericit impreuna cu fratiorul si parintii ![]() La multi ani, Alexia! [flo |
LA MULTI ANI si de la noi! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mephala30 spune:
Alexia.
va multumim pentru urari,
.
de FABERLIC sa inteleg ca n-ati auzit,
...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mephala30 de FABERLIC sa inteleg ca n-ati auzit, |
Eu nu...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
GabrielaG spune:
Am venit de la cerb ...vorba vine, am fost la un curs.
Mephala, eu am auzit de Faberlic...am vazut mai demult un catalog..mai multe nu stiu...
Eu lucrez tot pe un sistem MLM si castig banuti frumosi, produsele sunt superbe, sunt naturale, arata trasnet...eu sunt foarte incantata. Depinde ce te intereseaza...daca esti dispusa, discutam pe marginea subiectului.
O saptamaa minunata si pe maine, LA MULTI ANI celor cu nume de Maria, Marin, Mariana, etc..
Gabriela si baietii
cgeea spune:
La multi ani Mariilor, Marinelor, Marianelor, si celor e care nu-mi amintesc acu, pe nebaut cafeaua ![]()
Si ma duc sa fac o cafea 
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
mephala30 spune:
Mariilor
Gabriela, da, m-ar interesa sa obtin mai multe informatii. Iti trimit pm in jurul pranzului, dupa ce ma intorc de la scoala, ok?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
adi69 spune:
Buna dimineata si o saptamana placuta!
La multi ani SAryta si tuturor celor ce poarta numele Sf Marii!
LA multi ani Teodor !!
La multi ani Alexia!