Dulciuri fel de fel...
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
Astazi a fost ziua Amirei ,a implinit 10 lunite!
Si cu aceasta mare ocazie va servim cu tort. Tort care s-a vrut a fi o rochita. In cazul in care n-ati inteles ce e chestia aia sifonata.
M-a cuprins elanul creativ astazi,dar se pare ca am ramas numai cu creatia,ca elanul mi-a scazut cand am vazut ce minune mi-a putut iesi. Una peste alta,a iesit foarte bun la gust.Am facut blatul de Amandina cu crema ganache de ciocolata.
Asa...si pentru ca,asa cum va spuneam,m-a cuprins elanul creativ,din bucatile de blat ramase de la croiala am facut o buburuza. Si atat va rog...priviti-i ochii albastri si spuneti si voi de nu-i...delicioasa.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Am uitat sa va spun ca ideea cu rochita am furat-o de la Natalia. Numai ca al ei a fost mult mai frumos,bineinteles.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
felicitari Miha, f frumoase amandoua
La multi anishori(lunishoare) inca Amirei
Eu azi am facut palcinta cu branza si stafide din nou...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
principe spune:
misho,LA MULTE LUNICI!
rochita n-arata rau,ce dantela este cea rosie?
iar buburuza arata apetisanta.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet banuiesc ca este kokos colorat? |
Raspuns corect. Dar eu n-am nici un premiu sa-ti dau...poate doar niste......
mariussimiuc spune:
Va invit la un nou capitol...