am facut analizele fetitei mele care are 8 anisori si calcemia a esit mai mica adica 8 si imunitatea foarte scazuta . am inceput sa-i dau calciu lactic cu picaturi D3 si pentru imunitate SEPTILIN.va rog sa-mi spuneti daca procedez bine sau daca trebuie sa-i dau altceva .
eu nu sunt doctor, dar credca trebuie sa te duci cu analizele la un pediatru care sa iti recomande ceva in cunostinta de cauza.
Imunitatea scazuta nu putea apare pe analiza, dar poate tu te referi la existenta unui streptococ???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
va informez ca un medic pediatru mi-a recomandat dar fara sa-mi vada fetita am mers la ea la cabinet doar cu analizele si referitor la parametri IMUNITATI va dau raspunsu maine si va spun toti parametri la calciu si la ceia ce zice medicu ca este imunitatea . va spun sincer eu nu stiam de acei parametri pentru imunitate Maine ma uit pe analize si va informez .MULTUMESC FRUMOS
Va informez parametri NEUTROFILE;39,LIMFOCITE;3,5 acestea sunt parametri la care se refera medicu pediatru .Aceste denumiri zice ca sunt imunitatea