Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Niste poze cu moroshanu`

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hello si de la noi, in graba ca avem multe de pregatit. Ne pregatim de party diseara si de motz.

Papanash, vreau sa iti transmit mesajul atomicei la vederea montajului: "mamaaa ce a ciufulit hainele alea, si ale lui si ale altora! sa vezi cand l-o vedea maica-sa ce ii face!"

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Multumim si noi pentru urarile in avans.

Si uram LA MULTI ANI pentru scumpicele Antonia si Elisa!

Antonia
Elisa

Sa cresteti mari, sanatoase, voioase si norocoase! Va imbratisam cu drag.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Maria, noi abia ce am trecut la Nan 3 si nici cu asta nu se prea omoara. Nu ma voi grabi cu Junior. Alex a facut alergia aceea crunta la un an si printre potentialele cauze a fost si schimbarea laptelui. Pana la urma nimeni nu a elucidat ce s-a intamplat, si de la un an si 2 luni a fost bine mersi pe Junior.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Vai ce scumpa este Erika si ce mergareata. Andrei nu va reusi performanta pana de ziua lui. Ziua lor, ca maine ii aniversam pe amandoi. SabinaY si Erika dulce de la noi.

Am vazut si un moroshan dragut foc si vad ca mare plimbaret si gata de tot felul de distractii. Cred ca lui mami ii arde de distractii si da vina pe virusul acela ca nu sta pe net cu noi.

Cumatra, petrecere frumoasa si pupici dulci sorei tale. Le doresc tot binele din lume si fericire si intelegere!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La multia ani fericiti, Antonia si Elisa! Multa fericire!

La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor! Un special pt. atomica vesela.

Ieri m-am vazut cu Carpatina, Rox si Papanash, niste scumpe, iar Ioana si Ghighi dulci foc (cat tot sunt ei dulceturi si papanashi). Chiar sper sa ne vedem cat mai des de acum inainte. A fost prima intalnire a Mariei cu copilasii de la odisee si m-a facut sa realizez ca imi lipsesc multe momente "traite" aici.
Carpatina sper ca ai ajuns cu bine si ca Ioana nu e prea obosita, nu se resimte in urma calatoriei.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Teodora, acum mi-am aruncat ochii in urma. Casa de piatra surorii tale si o nunta de vis astazi! Neaparat te asteptam cu poze si povestiri de la petrecere. Si mie mi-e foarte dor de tine, sper sa ne vedem saptamana viitoare cu/fara copii, cum vreti voi. Sincer, eu prefer intalnirile la cafea, ca fetele, fara copilasi adica...pt. ca daca ii avem cu noi nu prea mai intelegem nimic din tot ce vorbim acolo. Ei misuna, sau trancanesc, noi dupa ei. In plus eu stau permanent cu ei amandoi si simt nevoia de un respiro cateodata. Dar sunt de acord sa o facem oricum.
Papanash, esti o dragutza! Ce montaj super ai facut, nici nu mi-am dat seama ca ai facut poze, eram prea emotionata!
Slippers, am vazut pozele voastre. Ce au crescut copiii si Vlad merge...a trecut timpul. Imi pare rau de accident. Si de tine imi este un dor...
Bikmaria, ce intalnire minunata la mare! Sunteti niste frumoase toate iar fetitele nu mai spun. Cred ca v-ati distrat pe cinste, as fi vrut sa fiu cu voi. Hi, hi, chiar asa pare sotul tau in poza aia , are dreptate Yaia.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Tomasa imi era dor de tine si de mami de morosan imi era dor ,Rodica te asteptam cu marea veste .
LA MULTI ANI
ANTONIA
ELIZA
ALEXANDRU si ALEXANDRA

Mergi la inceput

Cuscra Casa de piatra sorei tale ,imi pare tare rau ca nu ai reusit sa ajungi la intalnire .
Papanash frumos montajul ,iar Ghighi este bestial

Mergi la inceput

ma bag langa Teodora sa trag un pui de somn ,sssssssstt sa nu aud nici musca ,vorbim mai pe seara , poate sunteti mai vorbarete ca aseara

Mergi la inceput