Aspirante optimiste > 20 (341)
Raspunsuri - Pagina 5
lalala13 spune:

pai ce..e si asta veste...fac si eu haz de necaz..anunt si eu o certitudine ![]()
dar sa va povesteasca fata mosului..
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

uve_got_mail spune:
Buna, fetele!Sunt prima data pe aici...la categoria aspirante. Luna asta am avut si eu sperante. Acum doua luni am fost la doctor pentru o secretie si un Pap, fiindca ne-am hotarat sa-i dam bataie pt un bebe. Rezultatele perfecte! Dar am fost un weekend la mare; apa foarte rece si cred ca am racit. Am ciclul regulat la 29 de zile, luna trecuta a venit la 36. Luna asta am zis sa incepem sa lucram.Toate bune, dar in ziua 27 m-am trezit cu o pata maron si am zis ca asta este, incercam in continuare. Dar pata aia a fost tot ce s-a intamplat; dupa vreo patru zile de nimic am luat un Sure Check si l-am facut. Se vedea a doua liniuta ,dar aproape imperceptibil si am zis sa ne bucuram, doar ca la o zi dupa asta mi-a venit CM-ul. Acum nu stiu ce sa zic, m-am speriat si m-am programat la doctor din nou pe 05.09. Voi ati patit ceva asemanator??? Sa fie o raceala?
uve_got_mail spune:
Mie nu-mi raspunde nimeni...ca vreau si eu sa mai aud pareri inainte de doctor. Vreau sa plec in concediu linistita.
Lala, tu in z45 si nu esti insarcinata?
lalala13 spune:
sowww
si ajung si eu la doftor(apropos im place de ea... pana la proba contrarie)
saraca la cate intrebari pun.si la cat de agitata ajung intotdeauna la ea, ma suporta. si imi place ca totdeauna ma primeste cu un zambet maaaaaaare. si astazi la fel, si ma intreaba cu ce ocazie. si eu zic..pai la fel ca data trecuta(cand la fel imi intarziase).isi da ochii peste cap dragutza de ea. si ii povesteesc toate cele..dureri...somnolenta...nu tu sani nimik...si nu tu teste de sarcina..nu tu teste de ovulatie.
si imi zice hopa sus la eco(intravaginala) si ma intreaba saraca cand am facut pipi (ca ultima oara aveam vezica cat un copil de 6 luni si nu prea a vazut k lumea). ma duc sa fac pipi si incepem..
se uita..face mutrite...si intoarce aparatul si imi arata:
ete ovarul drept..curat
da' nu vad ovaru' stang.fac eu aoleu..ca acolo era ultima oara. ea rade eu rad...se stramba si imi arata endometruuuu.....mic lual-ar naibii 5-6 mm. ultima oara il vazuse marit si ma asigurase ca o sa apara si menstra. de data asta nema. mirata ma intreaba cand am facut ultima oara dozarile hormonale. eu fericita ca a intrebat zic pai n-am facut. la care ea pai o sa facem. la care eu . foarte bine
so...nu am chisturi de nici un fel, a vazut 6 folicului pe ovaru' drept si 4 pe ala stang..a zis ca ar trebui sa dea inspre 9-10 dar ca este bine.
si a ramas asa..mai ma asteapta 2 sapt, poate vine de la ea mesntra. daca nu sa ma duc la ea sa imi dea ceva sa mi-o provoaace. si cum o vine facem aceste dozari+ control tiroida(inca o data-ca asta iesise buna ultima oara).
so fetili mele tin pumnii la 2 linute la voi, caci se pare ca sigur nu voi face parte din odiseea asta
aaa si nu am intrebat mai exaact de ce or fi fost durerile, m-a pus as mai fac intr-o sapt un test de sarcina(desi ea nu a vazut absolut nimc dar sa fim sigure) si mi-a zis ca nu prea mai am cum sa ovulez sau sa-si dea seama daca am ovulat si ca nu e tragica intarzierea.
de n-o pun eu pe urma sa-mi faca monitorizari..vede ea!!!![]()
teste
....teste
....si iar teste!

Beatrice1982 spune:
ok lalala daca asa sta treaba mergem mai departe>...................so
ce ziceti de asta?????????????
Exista un remediu naturist pentru a ramane insarcinata?Am fost la ginecolog si nu am nici o problema insa nu raman.
13.07.2007 (Catana Alina - Bucuresti)
Pentru fertilitate un amestec indicat ar fi urmatorul: lemn dulce 20g, radacina de crusin 20g, salvie 30g, fenicul 15g, chimen 15g, cerentel radacina 25g, ienupar 10g, soc 20g, cretusca 20g, pelin 10g, angelica 15g, cate o cana dintr-un macerat la rece de 6 ore cu o lingurita amestec la cana, 3 cani pe zi.
Si laptisor de matca cu ginseng cate 1 fiola pe zi 5 saptamani; se face pauza 20 zile apoi se continua cu 1 fiola pe zi 10 zile pe luna.
Ar fi bine sa veniti si la cabinet, pentru o consultatie mai amanuntita. Sunati pentru o programare.
Dr. Craciun Otilia
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
iulia_30 spune:
Lala,exista niste pastilute naturiste pentru menstra,Kamayani.Cred ca asa se scrie(cel putin asa se pronunta).Ceai de coada soricelului,2 cani seara(caldut).Poate vine asa.Si mie mi s-a provocat venirea menstrei ,de 2 ori.Nu pot sa spun ca este grozav.
iulia
lalala13 spune:
da beatrice mergem mai departe, nu avem altfel cum altfel.
iulia multumesc, cred ca o sa incerc ce mi-ai spus. Oricum ar fi doctorita mi-a zis s-o sun si sa ma duc la ea fara programare sa-mi dea trimitere la dozari.
va puuuuuuuuup si stau cu ochii pe testele voastre!
teste
....teste
....si iar teste!

iulia_30 spune:
lala,mai bine il provoci tu cu ceai de soricel si muguri de zmeur picaturi.Cu medicamente este cam naspa.Esti blonda sau bruneta?Eu sunt blonda si vreau sa spun ca mi-au crescut fire aiurea.Dozarile sunt super.Mai mult ca sigur iti lipseste progesteronul.Ai luat la viata ta AC?
iulia
Beatrice1982 spune:
MAI E UN PICUTZ...PANA AJUNGE comanda la mintea ta ca nu esti gravi....ca am patit si io asa....si dupa aia vine...ca pana e si un pic si un strop de speranta..........si tu crezica esti gravi...at si mintea ta crede si cand te linistesti un pic imediat o sa vina mie recordul de intarziere a fost din 28 dec- pana in 8 martie...asa ca................................................
linisteste-te si nu te stresa lallaa si sa vezi ca a fi bine..............................iti spun eu...........
apoi vedem noi ce facem pana la urma...
nici nu va inchipuiti ce puteti face controlandu-va mintiuca...creierasii/....................ia incerarca lalala sa vezi...zici ca nu esti gravi si ca tre sa vina ciclul..si tu ASTA crezi si asa traiesti...........
POZELE MELE
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Buna, fetele!Sunt prima data pe aici...la categoria aspirante. Luna asta am avut si eu sperante. Acum doua luni am fost la doctor pentru o secretie si un Pap, fiindca ne-am hotarat sa-i dam bataie pt un bebe. Rezultatele perfecte! Dar am fost un weekend la mare; apa foarte rece si cred ca am racit. Am ciclul regulat la 29 de zile, luna trecuta a venit la 36. Luna asta am zis sa incepem sa lucram.Toate bune, dar in ziua 27 m-am trezit cu o pata maron si am zis ca asta este, incercam in continuare. Dar pata aia a fost tot ce s-a intamplat; dupa vreo patru zile de nimic am luat un Sure Check si l-am facut. Se vedea a doua liniuta ,dar aproape imperceptibil si am zis sa ne bucuram, doar ca la o zi dupa asta mi-a venit CM-ul. Acum nu stiu ce sa zic, m-am speriat si m-am programat la doctor din nou pe 05.09. Voi ati patit ceva asemanator??? Sa fie o raceala? |
poate s-a prins ceva dar nu s-a prins bine si ai avut avort menstrual daca ai avut slab pozitiv, sau vezi si oana a avut asa luna trecuta si cate si cate nu patesc asa....lasa,...da-i bataie in continuare si scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare pt ca mesajele tale apar mult mai tarziu si de aia nu scriem..la ele....k?
scrie ceva repede 10 mesaje despre tine despre orice si trimite-le
iti doresc sa fii cat mai repede gravi si sa mergi la odisee
si fa teste de ovulatie sa vezi cand si cum ovulaezi...sa fii mai sigura...daca ai ciclu de 29.....atunci iti iei vreo 5 teste si din ziua 11 faci teste in fiecare zi................
te puuup
daca ai intrebari intreaba
POZELE MELE