Buna, fetele!!!
Oana, imi pare sincer rau pt ce ti s-a intamplat; dar du-te repede la doctor, poate nu e totul pierdut. Si chiar daca ar fii asa, mobilizeaza-te sa fii tare!
Buna fetelor 
Oana fugi repede la doctor pt ca poate se poate salva ...pana nu e prea tarziu !
Si eu tot asa am patit acum un an si daca mergeam mai repede la doctor poate acum imi tineam un puiut in brate! La mine s-a intamplat seara si am stat in pat pana dimineata pt ca la ora aia nu aveam unde merge !!!
O colega de a mea la fel a patit in timpul zilei a zburat la doctor au internat-o si au tinut-o pe tratament 2 sapt si copilasul a fost salvat!
NU MAI STA PT CA FIECARE SECUNDA IN PLUS CONTEAZA !!!
Imi pare rau Oana, sincer, dar poate ca totusi nu este totul pierdut.
si eu vreau bebe!
Buna fetelor, acum am venit din cocediu. Am fost la mare si a fost superb. Sper sa ne fi iesit cu ochisori deoarece am fost exact in perioada fertila. Am reusit sa citesc aproape tot ce ati scris cand am fost plecata ati fost ocupate. Astazi vad ca este mai liniste. Va pup si sper sa fie cu cat mai multi ochisori.
si eu vreau bebe!
oana, sincere pareri de rau, asa am patit si eu in iunie,teste pozitive in z33, pana in z39, cand a venit menstra, nu cheaguri dar abundenta..apoi testele tot mai slabe...eu facusem si eco imediat dupa sangerare si se vedea o pata alba pe uter....cred saculetzul....dar dr mi-a zis ca e un avort menstrual si pot incerca imediat iar....la cate zile a venit la tine menstra?
inca o speranta sfaramata...