Aspirante optimiste > 20 (341)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

e... atunci saptamana viitoare
Nicioadata nu e prea tarziu!

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Fetelor, m-a luat o durere de spate in zona coapselor de zici ca ma despic si jena in burta cand in stanga cand in dreapta ( cred ca ovarele mele vor sa faca schimb de locuri)Normal as mai avea 6 zile pana sa vina rushii, ce n-as da sa nu mai vina

Nu stiu ce poate fi, a avut cineva asa ceva?Va rog sa ma lamuriti ,sa nu imi fac sperante desarte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

personal cred ca e un PMS mai puternic, dar... nu se stie niciodata!

Hai cu

Si mai e ceva... banuiesc ca te-ai apucat recent de proiectul bb... cam toate fetele incep sa fie mult mai atente la corpul lor si de aceea simt mai multe lucruri ca inainte... stai linistita, nu ai de ce sa te sperii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Steff...acelasi lucru simt si eu.
Ma rog, nu la intesitatea de care zici tu...dar aceleasi senzatii: durerea de mijloc si o jena-dureroasa in burtica, cand pe stanga cand pe dreapta.

Eu am ceva incercari la activ la proiectul bebe si pot spune ca dureri de spate similare am avut multe dar ovarele nu m-au durut niciodata pana luna trecuta cand am facut stimulare.

De-aia mi-e si frica sa nu fi ramas chisturi.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

E prima data cand simt asa ceva, cred ca m-am dereglat de tot

Orice senzatie, orice jena nou aparuta ma duce cu gandul la ceva frumos dar ........raman optimista in continuare si intr-o zi se va produce minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Mda...ce deosebire...pe tine te duce cu gandul la ceva frumos...pe mine la chisturi.

Cred ca inca nu m-am molipsit de la optimismul vostru

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

De proiectul bb m-am apucat de un an de zile si pana acum nimic
Avand in vedere ca nu am un cm foarte regulat, dr imi spunea ca nu am prins momentul............ si sa incercam in continuare ca o sa reusim

Acum 7 luni am facut histerosalpingografie si dilatare de col (laminare) deoarece dupa spusele dr colul nu se deschidea la ovulatie , durerea a fost groaznica , am simtit tot, mi-a venit sa ma urc pe pereti si dr imi spunea sa nu ma speri daca voi sangera putin pt ca a taiat ca sa faca orificiul mai mare. O perioada nu am stiut nici macar cand am ovulatia pt ca nu am simtit nimic si multumesc dr pe care il am acum ca m-a readus inapoi pe linia de plutire

De aceea fiecare semn nou imi da sperante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Steff, poate e bebe, de ce sa nu gandesti pozitiv?

Rallu, si pe mine m-au durut la stimulare toate, dar acum nu ma mai doare nimic, nimic. Si zilele astea, dupa tratament, ca dupa altceva nu ma pot ghida, ar trebui sa imi vina menstruatia. Pana acum, de la Duphaston cum il terminam imi venea menstruatia si si simteam inainte. Acum,insa, nu simt absolut nimic, desi am luat ultimele pastile...

Fetelor, cum e vremea in Bucuresti si la mare? Ca eu maine plec spre Bucuresti si de duminica, la mare...

Oana, in devenire!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Peste 6 zile voi afla daca e sau uratii
Eu cred ca tu vei da vestea cea buna pt ca vei face testul mai repede decat mine, asa ca eu ma rog pt tine sa fie asa cum iti doresti

De altfel ma rog pt toata lumea cat mai repede sa ploua cu teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Sa dea Doamne-Doamne sa ne mutam la odisee cat mai repede! Si TOATE!!!

Pe mine ma sperie ca nu simt nimic, nici o presupusa "nidatie", nici altceva... La cum am simtit dupa tratament, mi se parea mie logic ca, in caz de sarcina, sa simt...

Oricum, stiu ca la un moment dat o sa am doi copii dulci de tot: Ada si Andrei... O sa fie gemeni (ca, de, dupa tratament de stimulare "riscul" e mare) si o sa fie o fetita si un baietel ca doua floricele!

Si, daca nu e luna asta, e luna viitoare sau hai sa zicem pana la sfarsitul anului...

Vedeti ce optimista pot fi? (... ma tine de la cateva ore la cateva zile optimismul, dar e un inceput)

Oana, in devenire!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput