Aspirante optimiste > 20 (341)
Raspunsuri - Pagina 16
anidaz spune:
De cate ori am timp liber cat de putin dau o fuga,insa mi-e ciuda ca au plecat de la bloc ca erau langa mine,acum sunt mult mai departe fiindca eu stau in centrul orasului si ei intr-un ...cartier sa zicem ,la marginea orasului Radna se numeste.
Sa va explic ce este de o parte a Muresului este Lipova ,iar ce este de cealalta parte este Radna si Soimos.
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Sa nu va spun ca de maine incep si gradinita,fara copii dar o sa merg zilnic sa pregatesc sala de clasa,mobilierul reconditionat,jucarii ,planificare ,ooo am multe de facut in astea doua saptamani pana cand vin copiii.
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
noname spune:
Decat noi 3 suntem?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
noname spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Sa nu va spun ca de maine incep si gradinita,fara copii dar o sa merg zilnic sa pregatesc sala de clasa,mobilierul reconditionat,jucarii ,planificare ,ooo am multe de facut in astea doua saptamani pana cand vin copiii. poate luna asta da!Ale,un sufletel norocos! |
Cand vei incepe, va fi mai bine.
Te mai destinzi si tu putin cu copii si cu boacanele lor
Vreau si eu sa fiu

Bb hai la mama!!!Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anidaz spune:
Sunt bucuroasa insa ca in acest an am grupa mare si e mult mai usor sa lucrezi cu ,copii de 5-6 ani decat cu cei mici.Bine ei sunt aceiasi dar au crescut.Ma minunez cat se schimba in trei luni de vacanta.Si cat de bine receptioneaza ce le transmiti,sunt fantastici.Si pot spune ca am avut parte de copii buni.
Imi creste inima cand ma intalnesc cu invatatoarele copiilor din generatiile trecute si m-i lauda,fiindca 5 ore pe zi au fost,sunt si vor fi copiii mei.
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Bubu,iesi de dupa canapea si vorbeste cu noi sa te cunoastem mai bine ![]()
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Vedeti ,din cauza aceasta mi se pare uneori nedreapta viata asta,eu iubesc copiii atat de mult si nu-mi da inca Dumnezeu propriul copil iar altele ii lasa in maternitati sau mai grav.

poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!