Aspirante optimiste > 20 (341)
Raspunsuri - Pagina 13
buburuza1979 spune:
Da ... asa ma gandeam si eu ... numai ca atunci cand iti doresti ceva tare iti faci tot felul de griji cand nu se intampla repede ![]()
![]()
![]()
Oricum asteptarea e grea... numar zilele pana vine ... daca mai vine... si sper din suflet sa nu mai vina 9 luni ![]()
In schimb sa vina un

noname spune:
Anidaz
eu am luat duphaston. Dar daca il intrerup nu mai imi vine.
Deci iau duphaston, este totul ok si CM vine la 28 zile, nu iau duphaston vine la cateva luni
La medic merg pe 17 septembrie la Dr. Cocei. (sunt programata de la 1 august)
Abia astept sa merg, sa vad ce este de facut
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
noname spune:
Neatza fetelor !!!!
Eu nu mai am somn........asa ca va prepar cafeaua.
O tin pe foc sa nu se raceasca pana va treziti voi

Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
vias spune:
Anidaz sunt si eu printre voi...sunt si eu aspiranta...dar nu pot face copilas macar 2 ani de acum inainte
...sper ca Doamne Doamne sa imi aduca din nou in viata un sufletel pe care sa-l am ...pt totdeauna..
Sper sa va ajute Dumnezeu sa ramaneti toate...cat mai curand insarcinate...
pustai
monna3 spune:
buna fetelor 
se pare ca pentru mine saptamana asta este saptamana vestilor proaste
. Azi am aflat ca a murit una din surorile mamei mele, Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace...oare ce veste mai urmeaza de-acum?? 
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png
claudela spune:
Va salut si eu dupa o indelungata absenta!
Bun venit noilor aspirante...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Beatrice1982 spune:
buna dimineata
nu stiu mie mi-a zis dra de la sovata ca trebuie sa bei cat mai multe lichide....si eu am citit.......dar nu stiu...........
eu trebuie sa incep sa fac din 6...............
monna condoleante..........................
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Beatrice1982 spune:
anidaz ma bucur mult pt nepotelul tau....sa fiti sanatosi si sa cresteti mari@!!!!!!!!!!!!
poate te va preocupa atat de mult incat nici nu iti vei da seama cum vii cu II liniutze luna viitoare..................

POZELE MELE
Beatrice1982 spune:
Doua noi produse farmaceutice in sprijinul tinerelor mame
Firma "Eficienta Farma SA", cu sediul in Campulung Muscel si filiala sa din Bucuresti comercializeaza pe piata romaneasca doua noi produse, Test de ovulatie si Test de sarcina. Sunt menite sa raspunda tuturor nelinistilor legate de aducerea pe lume a unui copil. Fac parte din gama "Bo Ba Bi" si sunt fabricate special pentru Romania de compania VEDA-LAB din Franta, sub licenta "Baby Check" din Marea Britanie. Nu intamplator a fost aleasa aceasta denumire in limba romana, cu tonalitati onomatopeice, "Bo Ba Bi" vrand sa sugereze insusi ganguritul unui nou-nascut. Testul de ovulatie, o premiera nationala, este prezentat sub forma unei bandelete intr-un plic de aluminiu care poate determina LH din urina, ceea ce face posibila anticiparea ovulatiei.
Testul de sarcina detecteaza niveluri de hCG in urina incepand cu prima zi a intarzierii menstruatiei, fiind foarte bun in diagnosticarea timpurie a sarcinii, chiar si a celei extrauterine. Prezentat sub forma de stilou, se poate preleva cu ajutorul lui proba de urina, al carei rezultat il puteti citi dupa cinci minute. (Romania Libera)
POZELE MELE
anidaz spune:
Pt.Buburuza,despre Vitex Fruit:
Producator : Nature’s Way, USA
Compozitie per capsula : 400 mg Vitex agnus castus (fruct)
Partea utilizata: fructul
Componente active: glicozide (agnuside), ulei volatil (cineol), alcaloizi (viticine), flavonoide (casticine)
Administrare : 2 – 3 capsule / zi la masa sau conform recomandarii medicului de specialitate.
Contraindicatii : NU se administreaza copiilor mici, femeilor insarcinate, persoanelor cu sensibilitate la unul dintre componente.
Continut : 100 capsule
Indicatii : Vitex Chaste-tree este una dintre cele mai eficiente plante pentru echilibrarea sistemului hormonal feminin.
- echilibreaza hormonal prin stimularea secretiei de progesteron
- reduce secretia de prolactina (hipofiza)
- antitumoral (in cancerele hormono dependente)
- reduce infertilitatea feminina indusa de nivelul scazut de progesteron
- reduce manifestarile in sindromul premenstrual (inflamatii si dureri ale sanilor, iritabilitate, depresii, migrene), in dismenoree (dureri menstruale), amenoree (lipsa menstruatiei), in menopauza, mastoza fibrochistica, endometrioza, hirsuitism (pilozitate excesiva)
- amelioreaza acneea hormonala
- stimuleaza secretia lactata in primele 10 zile dupa nastere (galactogen)
- echilibreaza organismul dupa utilizarea indelungata a anticonceptionalelor
- sustine glandele suprarenale in situatii de stres
- calmant nervos
- tonic hepatic si splenic (splina), digestiv (reduce flatulenta, stimuleaza digestia)
- diuretic
- antibacterian.
In plus eu mi-am mai comandat si Female Hormone Blend:
Producator : Solaray, USA
Compozitie per capsula : 460 mg amestec: Wild Yam (Dioscorea villosa) radacina, Nuc cenusiu (Juglans cinerea) coaja, Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) radacina, Dong Quai (Angelica sinensis) radacina, Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) floare, Coacaz (Rubus idaeus) frunze, Kelp (Laminaria spp.) planta intreaga, Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) radacina, Calin (Viburnum opulus) coaja, Musetel (Matricaria recutita) floare, Palmier pitic (Serenoa repens) (berry), Schinduf (Trigonella foenum-graecum) seminte
Componente homepate: Sodium Sulfate 3x, Calcium Phosphate 3x, Calcium Flouride 6x, Sodium Chloride 6x, Silica 6x, Calcium Sulfate 3x, Ferric Phosphate 3x, Magnesium Phosphate 3x, Potassium Chloride 3x, Potassium Phosphate 3x, Potasium Sulfate 3x, Sodium Phosphate 3x.
Administrare : 4-6 capsule / zi la masa sau conform recomandarii medicului de specialitate.
Contraindicatii : NU.
Continut : 100 capsule
Indicatii :
Recomandat in: sindrom premenstrual (iritabilitate, stari depresive), sindrom pre si postmenopauza (bufeuri, palpitatii cardiace, acufene, iritabilitate, depresii, insomnii, uscaciune vaginala, migrene, ameteli), dismenoree (dureri menstruale), amenoree (lipsa menstruatiei), menoragie (menstre abundente), menstre neregulate, displazie cervicala si mamara, osteoporoza, anemie, infectii genitale, imbatranire prematura, hirsuitism, tulburari de dinamica sexuala feminina, frigiditate, acnee, infertilitate, endometrioza, fibrom uterin, chisturi ovariene, inflamatii uterine, afectiuni tumorale, prolaps anal si uterin, imunitate scazuta, oboseala psihica si fizica, anxietate.
Efecte benefice in: incetinirea formarii ridurilor, bronsita, indigestii, ulcer, constipatie, diabet, hipercolesterolemie, astm bronsic si bronsite alergice, urticarie, dermatite si dermatoze, eczeme, infectii herpetice, inflamatii respiratorii, digestive si urinare, reumatism, artroze, hepatite, afectiuni cardio-vasculare.
Si tinctura de Branca Ursului:
Producator: Dacia-Plant
Compozitie: Tinctura de branca ursului
Administrare: Intern, se ia o lingurita de tinctura in 100 ml apa, de 3-4 ori/zi (observatie: in hipertensiuni si in boli in care aportul de lichid este contraindicat se recomanda diluarea tincturii in cantitati mai mici de apa).
Continut: 50 ml
Indicatii: Antispastic digestiv si mai ales uterin, calmant, carminativ, hipotensor foarte bun, afrodisiac intens, reglator al activitatii nervoase, stimulator al activitatii gonadelor, stimulent al imunitatii locale nespecifice, tonic general, tonic digestiv, vasodilatator genital.
Se recomanda in: impotenta hormonala si vasculara, sterilitate masculina; adjuvant in boli venerice, anexita, metroanexita; amenoree, sterilitate feminina; frigiditate; menopauza prematura; digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, insuficienta renala; hipertensiune.
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!