Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Super!

Si cu ocazia asta mi-ai adus aminte ca tre sa mananc si eu ceva zi...Mi s-a facut o foame cand l-am vazut pe Raul cum infuleca...
Azi papam fripturica,am pus carnea la bait de dimineata si "puterea ursului" cu mamaliguta.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Miha ca sa vezi ca sunt o lady si o cucuoana...am votat si eu |
Multumesc draga mea!

Multumesc si celorlalte fete! Sunteti niste dragute!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui anacami celor ce poarta numele ALEXANDRA, ALEXANDRU sau derivate ale acestora tuturor sarbatoritilor de astazi!si noi il serbam acum pe Sebastian la u loc de joaca;la 1 an este totusi prea mic copilul (cel putin la locurile de joaca obisnuite,care sunt rec. copiilor peste 2 ani...) Chiar voiam sa va intreb,stiti cum se rupe turta la fetite? se poate face inainte de a implini un an (noi ne-am gandit sa fie cu o luna inainte,daca nu exista "contraindicatii"...) mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
se poate pana sa faca un an

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
anacami spune:
Mutumesc Anca!Voi cum procedati?
Cum merge cu slabitul?
Ank,daca si fetita o sa aiba ochi la fel de frumosi ca ai lui Raul, va trebuie sa le angajezi bodyguarzi
!
Adina,poate intr-o zi o sa va indepliniti visul!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
BB,esti o scumpa 
!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
adinag spune:
Cami, speram si noi ca intr-o zi, poate, va fi...
Alina, da, imi place bucataria, pentru ca ne place sa mancam, dár nu chestii gen haute cuisine. Si, cum ziceam, nici dulciuri.
Care-i chestia cu turta? eu cunosc numai obiceiul cu taiarea motului la un an.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Care-i chestia cu turta? eu cunosc numai obiceiul cu taiarea motului la un an. |
Adina,e aceeasi chestie cu taiatul motului,numai ca taiatul motului se zice la baieti,iar la fetite ruperea turtei.
Habar n-am daca l-am pastrat. Pe langa astea se pune o tava cu diverse chestii in fata copilului si el isi alege de acolo...destinul.
Nasii imbraca puiul cu haine noi si purced la sarbatorit.
Cam asta e!Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Cateva poze noi. ![]()
Roxxy80 spune:
Ai niste copii tare frumosi. Cand vad pozele tale sau ale celorlalte care fete au 2 copii asa mi se umple sufletul de bucurie si ma fac sa-mi doresc si mai mult al doilea copilas. Offf..... daca as fi avut pe cineva sa ma ajute macar cateva ore pe zi, anul viitor as fi facut si fetita (sau baietelul
), dar chiar nu am pe nimeni
.
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cateva poze noi. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
bb_yasmi spune:
si pana nu e miezul noptii urez si eu LA MULTI ANI!!! ursuletului GEORGE de ROXANA si printesei mele IASMINUTA!!! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI!!!
CAMI, PUPICI MULTI!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 

celor ce poarta numele ALEXANDRA, ALEXANDRU sau derivate ale acestora