ORADEA (33)
Raspunsuri - Pagina 17
marius spune:
Da vor fi.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Telegrafic mai scrieti ![]()
Oradeni, am nevoie disperata de ajutor: ziceti-mi un ORL-ist bun, cu cabinet particular, va rooog !!! E pt mine si urechea mea dreapta 

Multumesc. 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
acum am reusit sa intru sa va vad!!
Daria-cum esti?? Ai fost la medic??
Doi orl-isti cunosc:dr.Crisan de la cfr si dr-ita Sorban, policlinica din centru. Amandoi au cabinete particulare, sigur.Da o cautare in pagini aurii, pt ca nu stiu adresa cabinetelor..
Numai bine!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Helou ! 
Cris, merci, n-am ajuns nicaieri, traiasca serviciu` care`mi ocupa 10 ore / zi din viata
cand n-o sa mai pot de nervi voi fugi la doc ![]()
Care, cum sunteti ??? 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
da' care-i buba??
Io tot alone cu Andrei, dimineata -gradinita-maraton, fireste, cu toata sudoarea aferenta
, apoi maraton-servici, apoi iara maraton, acasa-tenis/ acasa-plimbat cu tzoagla. Si iar a mai trecut o zi!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Ma doare urechea dreapta si e infundata, nush de la ce fras, n-am mai patit asa ceva, deh, ma cam plictiseam asa fara nicio boala 
si cum am terminat deocamdata mersul la dintzarosh ... mi-am gasit alta "preocupare" 
Nici noi nu ne laudam cu mari programe de distractie, asteptam we ul pt teatru ! Giulia deja isi alege tinuta ![]()
![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
Na, ati disparut tatzi ??/ Ha ???
Faaain ... nimeni nu semneaza condica ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Daria, sanatate!
Vroiam sa va zic ca am o nepotica super. De cate ori ma duc la ea, imi zambeste si intinde manutele sa o iau in brate. Ii place cu mine, iar cand o aud vorbind...ma topesc. Ieri am cantat la orga lui tata-sau. Ce fericita era!
Album 1 + Album 2
marius spune:
Ok am pus ceva pooze in albumul anului 2008 desigur
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa