Minciuni

Minciuni | Autor: grodear

Link direct la acest mesaj

Ati simtit vreodata nevoia sa va pretindeti in fata semenilor ceea ce nu sunteti? Sa mintiti in privinta faptelor, identitatii voastre, a ....salariului, a familie.
Stiu, o sa spuneti ca pe net fiecare se poate pretinde oricine si orice, dar nu asta e ideea. Nu va cer sa va faceti mea culpa in fata mea, ci doar sa- mi spuneti daca ati facut asta si ce va impins la lucrul acesta.
Si daca vreti sa stiti ce m- a impins sa va intreb acest lucru...este faptul ca am descoperit de curand persoane apropiate mie care se pretind ceea ce nu sunt, si m- a durut, credeam ca ii cunosc si ca stiu cu cine am de- a face. Dar uite ca nu a fost asa.

Va multumesc!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

E o vorba- stai o viata cu un om si nu ajungi sa-l cunosti pe deplin.
Ca sa iti raspund: eu niciodata nu m-am pretins ceea ce nu sunt desi de multe ori impresia generala a fost gresita despre mine.Habar nu am de ce dar de cand ma stiu am parut greu abordabila.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Unii oameni au nevoie de o masca sociala. Astfel pare ca prestigiul lor creste in fata publicului. Ori isi ascund incompetenta, ori au niste frustrari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

in ce context a fost dezamagirea ta?

Unii prefera sa nu-si spele rufele in afara familiei asa ca prefera sa minta sau sa evite adevarul cu privire la situatia cuplului.

Legat de alte aspecte, multi sunt retinuti sa le ofere pe tava( financiare,sociale,educationale) pentru ca stim ce usor ii judecam pe altii.Si daca cineva a avut un insucces nu vrea sa mai auda inca si inca odata compatimirea celor din jur.

Nu putem pretinde prietenilor nostri sa ´´se dezbrace´´ de tot in fata noastra. Fiecare are motivele si secretele lui.

Ce faci tu,este tot o judecata. fara sa stii de ce, acuzi ca niste cunoscuti ti-au ascuns un adevar.
Se prea poate ca acei oameni sa te fi mintit pentru ca se mint constant si pe ei insisi,ar fi si asta un motiv....dar cu siguranta nu singurul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

da, cunosc si eu pe cineva care facea asta de..placerea de a minte ca nu ma impresiona cu nimic ca a dat 2 mil pe pantofi si ei erau o suta de mii.

depinde foarte mult motivul de ce o face, daca e prieten poate e fandoseala si laudarosenia, daca e famile poate e facut ca sa nu indurereze si sa provoace suferinta.

Cat despre bani, nu inteleg de ce ar minti ca ar fi un salariu mai mare, mai nasol sa fie sotul si ca ascunde bani din salariu, dar si asta poate pt ca vrea sa faca o surpriza sotiei

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Cel mai tragic (si cel mai frecvent) este dupa parerea mea atunci cand oamenii se pretind altceva decat sunt si nici macar nu sunt constienti de acest lucru. Narcisismul patologic e in floare... Pe langa acestia, niste bieti impostori cabotini care se dau doar dpdv social altceva decat sunt mi se par de-a dreptul inofensivi.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Farah spune:

eu m-am dat a fi altfel, din nevoia de acceptare. nu la modul ca m-am pretins mai bogata sau mai desteapta, ci la modul ca am incercat sa fiu ceea cum aveam impresia ca este nevoie de mine sa fiu.
si dupa multe frustrari in plus adunate, am facut poc si abia atunci mi-am dat seama ca nu acolo si de aceia am nevoie sa fiu acceptata, ci de cei la care acceptarea vine de la sine cunoscindu-ma.

mai ascund si acum chestii care ma dor sau pe care le simt din dorinta de a nu-i incarca pe altii cu durerile mele atunci cind oricum nu pot face nimic sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Da, si eu stiu pe cineva care spune ca e din Canada, probabil e rusine sa spuna ca e romanca.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Da, si eu stiu pe cineva care spune ca e din Canada, probabil e rusine sa spuna ca e romanca.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

asta-i misto,

pai si fiu'meu zice ca-i quebecos, numai noi suntem romani

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Draga LadyJ,
1. Eu am cerut parerea voastra la modul general si pareri ale voastre exprimate vis- a- vis de evenimentele si dezamagirile pe care le- ati avut in viata.
2.Ca persoane apropiate, consider eu ca nu am decat oameni de incredere, deci pentru asta am fost dezamagita de ceea ce mi s- a intamplat
3. NU AM JUDECAT PE NIMENI, NU AM DAT NUME, NU AM BARFIT.
Ce faci tu,este tot o judecata. fara sa stii de ce, acuzi ca niste cunoscuti ti-au ascuns un adevar.
Nu crezi ca esti cam deplasata?

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

grodear,te cam contrazici vis-a-vis de prima postare

acum legat de subiect...eu sunt o pers care daca uraste ceva pe lumea asta aceea e minciuna...si tocmai pt ca nu-mi place sa fiu mintita nici eu nu mint si pt asta mi s-a spus ca nu sunt diplomata ..asa ca am luat la cunostinta si drept urmare mai bine tac cand stiu ca unele persoane se simt lezate de cuvintele mele sincere...

deci eu nu spun nimic altceva decat adevarul si ceea ce cred eu ca e real ...acum si realitatea asta e cumva subiectiva raportat la persoana proprie( pt ca vis-a-vis de mine nu pot avea decat o parere buna si daca asta suna a lauda sau a "minciuna" nu e problema mea )raporata la evenimenele din viata mea nu mint,dar daca nu vreau sa spun adeavrul nu mai spun nimic

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput