buza ziua , problema mea este urmatoarea:
vreau sa raman insarcinata! pe 18 mi a venit ciclul, luni. duminica trebuia sa iau contraceptivul yasmin, insa nu am luat decat luni. am mai luat doar marti si miercuri, deci 3 zile. si sunt hotarata sa intrerup. maine plec cu perechea mea la un week end. dupa cum am calculat, din 29 pana in 4 sept am ovulatia. pot ramane insarcinata!?
va rog dati-mi un sfat, o parere!
pai cred ca poti sa ramai insarcinata daca nu ai alta problema ,dar eu stiu ca trebuie sa faci o pauza de 3 luni dupa ce ai intrerupt anticonceptionalele.
Succes
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Eu zic ca totul e posibil, dar daca ai luat totusi din ac-uri, poate ovulatia nu va fi tocmai dupa calcule, nu ai de unde sti aportul de hormoni cum influenteaza acum activitatea ovarelor care pe timpul ac-urilor sunt la repaos, iar dupa intrerupere dureaza ceva timp pana reintra in "normal".
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
buna, poti sa ramai fara probleme. efectul a/c dispare imediat din organism, altfel nu s-ar intampla atatea accidente(femei ce raman gravide pt ca au uitat o pastila).
ideea e ca nu e normal sa te joci asa cu tratamentele hormonale, daca te-ai hotarat ca vrei un copil, de ce ai mai luat 3 zile pastilele? sau ti-a venit ideea mai tarziu?
bafta sa se prinda din prima
9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
ideea am avut o si inainte, de asta am luat o mai tarziu :P
dar acuma m am hotarat, chiar vreau! multumesc